• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jan Willem de Hoop

1 / 1
Woonplaats: Waalwijk

Mob: 06-53535997

E-mail: [email protected]
Jan Willem de Hoop

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien.
Deze is altijd actueel. 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 15 beoordelingen
Familie Iglesias 26-03-2021

Jan Willem en Wesley hebben bij ons een pvc visgraat vloer (zwevend) gelegd in onze woonkamer, keuken en gang. Vloer ziet er prachtig uit en is vakkundig gelegd. Prettig contact en goede service. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

Willen de Jonge 05-02-2021

Jan Willen heeft met zijn collega Wesley bij ons in ons nieuwe appartement een pvc vloer gelegd van Coretec. Moet zeggen dat zij beiden super snel en erg netjes werken. Ligt er allemaal strak in en is netjes afgekit. Wij zijn uiterst tevreden. In anderhalve dag 90 m2 gelegd, plinten geplakt en afgekit

Matthijs 12-01-2021

Janwillem en zijn collega Wesley hebben bij ons in 1 dag in het gehele appartement een multiplank houten vloer gelegd. Het resultaat is heel erg mooi! Ook in het contact zijn Janwillem en Wesley heel fijn. Zeker 5 sterren dus!

Matthijs 09-01-2021

Janwillem en zijn collega Wesley hebben bij ons in 1 dag in het hele appartement een multiplank houten vloer gelegd. Het is heel mooi geworden! Ook in het contact zijn Janwillem en Wesley erg fijn. Zeker 5 sterren dus!

Matthijs 05-01-2021

Janwillem de Hoop en zijn collega Wesley Heuverling hebben heel netjes een multiplank houten vloer gelegd in ons appartement. Ze hebben het hele werk in 1 dag afgerond en het resultaat is heel erg mooi. Echt super! Ook in het contact zijn Janwillem en Wesley heel fijn. Dus zeker 5 sterren!

Bob en Diane 03-12-2020

Janwillem en Wesley hebben onze PVC keurig gelegd! Ze zijn allebei rustig en betrouwbaar. De ondervloer gaf wat uitdagingen, maar zij hebben geregeld dat dit werd aangepast. Fijn dat ze meedenken!

Mat L., Maastricht 24-11-2020

Samen met zijn collega Wesley in één dag een nieuwe vloer gelegd in woonkamer, keuken en hal, incl. plinten en kitten. Vakkundig gelegd en keurig afgewerkt, met oog voor details. Complimenten.

Marisca Noorlander 21-11-2020

Wat een harde en nette werker is Jan Willem samen met Wesley stonden ze voor een leuke uitdaging in ons appartement. De grote wand loopt volledig schuin weg en nog eens doorleggen in 3 kamers. Maar het resultaat verbluffend mooi en ook aan details wordt gedacht bij de deuren en kozijnen. Kortom onwijs tevreden

Caroline 15-11-2020

JanWillen en Wesly hebben bij ons een vloer die twintig jaar geleden gelegd was perfect geschuurd en van een mooie wash voorzien. Ziet er weer helemaal bij de tijd en top uit. Vriendelijk en professioneel verzorgd. Van harte aanbevolen!

Ilona de Pina 14-11-2020

Na een jaar ineens problemen door de ondervloer, Was geen probleem maar een uitdaging en loste het super voor ons op, De vloer ziet er weer strak uit, Jan Willem en Wesley echt super bedankt!!!

Ilona de Pina 14-11-2020

Na een jaar ineens problemen door de ondervloer, Was geen probleem maar een uitdaging en loste het super voor ons op, De vloer ziet er weer strak uit, Jan Willem en Wesley echt super bedankt!!!

Familie Martens 04-11-2020

De vloeren zijn super netjes gelegd. Goede service. We zijn er heel blij mee.

Jarno Koopman 28-10-2020

Top service van Jan Willem en Wesley. Hebben bij ons op de beneden verdieping visgraat laminaat gelegd in combinatie met hoge, witte plinten. Alles is zeer netjes en vakkundig gedaan!

Dick van der Wal 07-09-2020

Jan Willem is zeer deskundig, rustig en denkt mee. Ook bij het inmeten wordt nagedacht over mogelijke blokkades en geeft oplossingen. Enorme convectieput keurig afgewerkt met profiellijst.
Werkt snel, netjes en zeer professioneel, goede apparatuur. Rommel wordt netjes opgeruimd, er werd zelfs gestofzuigd. Mooie vloer en plintenafwerking afgeleverd. Top!

Sweep 02-09-2020

Netjes gelegde vloer op beide verdiepingen. Zeer tevreden over je vakmanschap! Nogmaals bedankt!

5 sterren op basis van 15 beoordelingen