• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ferry de Bruijn

1 / 3
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Ridderkerk

Mobiel: 06-41807333

E-mail: [email protected]
Ferry de Bruijn

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.


Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 12 beoordelingen
John 01-05-2023

We zijn zeer tevreden over Ferry. Hij heeft bij ons beiden bovenverdiepingen voorzien van laminaat en plinten. Hij is zeer vakkundig en werkt erg vlot. Hij heeft ons nog voorzien van advies met betrekking tot het aanpakken van onze trappen, dat wordt het volgende project. 5 sterren meer dan waard.

Jacqueline 24-11-2022

Top, gehele huis naar tevredenheid mooi gelegd. Een absolute aanrader!

Sabina Gangasingh 18-11-2022

Via mijn moeder in contact gekomen met Ferry. Ben goed geadviseerd over de mogelijkheden. Zeker een goede prijsverhouding. Ben heel content met mijn mooie vloer in de slaapkamers. De woonkamer is het volgende project. Ik kan maar maximaal 5 sterren geven. Maar Ferry is het zeker waard!

Denise Van Driel 12-11-2022

Ferry was super flexibel m.b.t. de data aangezien onze verbouwing niet liep zoals gepland. Redder in nood! Daarnaast is de vloer super strak gelegd en heeft hij ervoor gezorgd dat we minimale overlast hadden van stof e.d.
In de communicatie is Ferry professioneel en behulpzaam. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Al met al zou ik iedereen aanraden om gebruik te maken van

Denise Van Driel 12-11-2022

Ferry was super flexibel m.b.t. de data aangezien onze verbouwing niet liep zoals gepland. Redder in nood! Daarnaast is de vloer super strak gelegd en heeft hij ervoor gezorgd dat we minimale overlast hadden van stof e.d.
In de communicatie is Ferry professioneel en behulpzaam. De prijs kwaliteit verhouding bij dit bedrijf is uitstekend. Al met al zou ik iedereen aanraden om gebruik te maken van 010-vloeren!

Pamela van Duijn 08-11-2022

Laatst een afspraak met Ferry gehad over onze vloer, heel fijn was dat hij met ons meedacht wat er mogelijk was. Verdere duidelijke afspraken gemaakt en hij komt ze allemaal netjes optijd na. Hij werkt erg vakkundig en we zijn super blij met onze nieuwe vloer. Wat ook fijn was is dat we geen half jaar hoefden te wachten.
Ik zou 010-vloeren zeker aanraden.

Ricardo Strootman 08-11-2022

Vakkundig bedrijf die goed zijn afspraken nakomt. Neemt zorgvuldig de tijd om alles detailgericht af te werken. Prijstechnisch heel realistisch. Voor een volgend project kom ik hier zeker weer bij terug!

Jolanda 08-11-2022

Goede kwaliteits/prijs verhouding. Mijn trap is keurig netjes gerenoveerd. Ben er erg blij mee.

Juanita 08-11-2022

Hele fijne professionele werkman!
Trap laten renoveren, ziet er werkelijk prachtig uit en alles naar wens!
Zeker een aanrader!

Chantal Koehoorn 08-11-2022

Na een uitgebreid overleg hebben we de vloer van onze dromen...vriendelijk en vakkundig, prijs-kwaliteitverhouding helemaal toppie. Echt een aanrader dus!!

Chantal Koehoorn 08-11-2022

Na een uitgebreid overleg hebben we de vloer van onze dromen!! Vriendelijk en vakkundig, prijs-kwaliteitverhouding perfect...echt een aanrader dus!

Jacques 08-11-2022

Via mond op mond reclame kwam ik in contact met Ferry. Op kort termijn een offerte gemaakt voor het leggen van een nieuwe laminaatvloer. De levering was eerder dan verwacht en dat was voor Ferry geen probleem.
De vloer is netjes en vakkundig gelegd inclusief afwerking.
Ik ben zeer tevreden en zal hem aan een ieder aanbevelen.

5 sterren op basis van 12 beoordelingen