• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anneke Meijers

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Etten-Leur

Mob: 06-21849714

E-mail: [email protected]
Anneke Meijers

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Nee
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 29 beoordelingen
Eline 15-12-2023

Anneke is zeer vakkundig! Zij werkt met veel passie en plezier! Maar ook snel, heel erg netjes, denkt mee, weet en kan oplossingsgericht werken. Ook geeft zij goede tips en adviezen. En dan het eindresultaat in 1 woord: prachtig! Nogmaals dank hiervoor Anneke!

Ingrid Schilders 29-11-2023

Een vakvrouw met een warm hart. Verstaat haar vak en werkt heel fijn. Wij zijn enorm blij, dus bij deze nogmaals bedankt Anneke !

Yvonne 11-10-2023

Een dame die van wanten weet en prima werk aflevert. En ook nog eens heel aardig. Ze is 2 dagen bezig geweest en ik ben super blij met het resultaat. Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Wendy Oord 03-08-2023

Een vrouw die weet wat ze doet en heel oplossingsgericht is. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat en willen Anneke nogmaals bedanken voor haar perfect geleverde werk.

Jesper Jansen 29-06-2023

Anneke heeft in onze nieuwbouwwoning op 3 verdiepingen prachtig werk geleverd (laminaat en parket). De communicatie verliep goed en gemakkelijk, ze heeft oog voor detail en werkt erg netjes. Een klein probleem werd snel opgelost. Een absolute aanrader!

Indrani 28-04-2023

Ze heeft goed werk afgeleverd en het is fijn dat ze meedenkt. Zeer flexibel, want een paar keer afspraak moeten verzetten. Kwaliteit van het leggen is uitmuntend: laminaat en visgraat. Ik ben zeer tevreden.

Jessica Pijl 24-04-2023

Super vakvrouw! Heel strak gelegd, denkt met je mee en communicatief prettig!
Aanrader

M.Heeren 05-03-2023

We hebben in onze hal en woonkamer door Anneke een eiken reuze visgraad vloer in elleboogverband laten leggen. Daarnaast heeft ze onze trap bekleed met dezelfde vloerdelen. Ruim 70m2 lag er binnen no-time perfect in.
We hebben eerder eikenvloeren gehad(ook in een vorige woning)die waren al heel erg mooi....maar dit is toch echt wel de allermooiste vloer!
Wat een vakvrouw!Goed advies,denkt met je mee,leverd en legt de prachtigste vloeren en komt afspraken na.
Kortom niet verder zoeken!

Susanne (Dordrecht) 14-02-2023

In ons ruim 100 jaar oude huis, waar geen enkele muur of vloer recht is of gelijk ligt, heeft Anneke echt vakwerk geleverd! Ongelofelijk hoe netjes en mooi het resultaat is. Ook met een knellende deadline toch alles gelukt uiteindelijk!
Wij zijn enorm tevreden en bevelen Anneke van harte aan.

Hedy 02-08-2022

In een woord GEWELDIG! Vanaf offerte aanvraag, advies tot het leggen zelf. Anneke verstaat haar vak, de vloer ligt er perfect in. Ook denkt ze mee met de klant en oplossingsgericht waar nodig. Heel blij dat zij mijn vloer heeft gelegd, plinten geplaatst en ik zou haar zekers aanraden! En niet geheel onbelangrijk… ze is heel gezellig en werkt hard door!

Johan 25-05-2022

Een vrouwelijke vloerenlegger? Ja zeker, en wat voor één. Anneke is een vrouw die haar vak perfect verstaat. Vriendelijk, hard werkend, meedenkend en accuraat heeft ze bij ons een mooie eiken vloer gelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Wat ons betreft is Anneke een echte topper en een aanrader voor iedereen!

Maaike Smulders 18-04-2022

In een woord geweldig! Ik raad Anneke zeker aan. Anneke heeft ons visgraat parket heel mooi gelegd en gezorgd dat deze tijdig klaar was voor onze verhuisdatum. Dikke pluim.

Gaffi ParketVormgevers 27-02-2022

Met regelmaat maak ik gebruik van de professionele diensten van Anneke. Met ruim 30 jaar ervaring in de parketbranche weet zij uitstekend hoe ze houten vloeren moet renoveren en is zij uiterst vakkundig in het plaatsen van alle soorten parketvloeren. Haar machinepark is modern en voldoet aan alle eisen. Ze is correct in haar communicatie en duidelijk iemand van: afspraak=afspraak! Ik kan Anneke dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele parketteur.

Eric Jongmans / MeesterParketteur en eigenaar bij Gaffi ParketVormgevers

Kayleigh 26-02-2022

Hele goede service en legt de mooiste vloeren alles tot in de detai en de communicatie is ook super! Nette vakvrouw met passie voor haar werk

Mascha 25-01-2022

Anneke is een bekwame vloerenlegger. Niet voor niets beveel ik haar dan ook graag aan!
Snelle, nette en kundige manier van werken. Heel fijn!

Frank 18-11-2021

Een vakvrouw die meedenkt en de mogelijkheden liet zien die er zijn voor de vloer die ik besteld had. Werkt hard en je kan zien dat ze weet waar ze mee bezig is aan de manier van werken.

Armand 05-10-2021

Anneke is een vakvrouw, werkt hard. Ze geeft een eerlijk advies over wat er mogelijk is en ook wat er niet kan. Ze bied daarbij ook een eventuele oplossing.
Werkt hard en is vriendelijk. Wanneer je een topvloer wil zou ik haar zeker aanraden.

Dre Sinnema 03-10-2021

Een zeer gave parketvloer gelegd. Zeer zeer vakkundig gedaan. Een zeer goed advies gekregen ivm onze honden. Echt een aanrader dit bedrijf.

Ingeborg Heystek 01-10-2021

Vakvrouw! Wij hadden onze eigen vloer gekocht een Robuuste multi-plank met 11mm! Toplaag waarbij we de waarschuwing kregen dat het allemaal bananen planken waren en Oh het was zo moeilijk. Anneke laat zich niet gek maken. En in een halve dag lag de vloer dan ook. Ze is prettig in de omgang. Rustig en in voor een grapje: ze past zich aan hoe de klant is, waarbij ze wel zichzelf blijft. Hopelijk kan ze binnenkort ook onze woonkamer vloer leggen. Echt een aanrader

Frank 28-09-2021

Vloer supernetjes geschuurd en opnieuw gelak. Erg blij met het eindresultaat. Een vakvrouw eerste klas en een absolute aanrader !

N. Tanger 26-09-2021

Zeer vakkundig, super service!

Noor Tanger 26-09-2021

Zeer vakkundig, supermooie vloeren en super service!

Nadia 24-09-2021

Enorm vakkundige en professionele vrouw. Contact verloopt snel en soepel. Levert fantastisch werk af, goede kwaliteit vloer en ze is een harde werker!

David van sprundel 24-09-2021

Erg blij met het resultaat , ze is een specialist in dit vak en werkt keurig . Goede afspraken en duidelijk . Bel haar ! Deze power vrouw .

Wendy jacobs 24-09-2021

Wat een prachtig resultaat !!! Zo ontzettend gelukkig met onze mooie houten vloer . Anneke Meijers heeft een heel goed oor om te luisteren wat de klant wilt en dit werkt zij tot in de puntjes vakkundig met de beste materialen en producten uit . Ook voor reparaties en schade kunt u bij haar terrecht . Zeker een goude tip om contact met haar op te nemen !

EA 24-09-2021

Anneke weet wat ze doet. Ze heeft veel ervaring met vele verschillende vloeren met verschillende materialen. Ze is super precies en accuraat! Ze kan ook een oude vloer weer helemaal hip en nieuw maken.

Het mooiste is eigenlijk…. In overleg kan alles… nou ja heel erg veel. Ze is duidelijk en daadkrachtig vakkundig en professioneel!

Jan van sprundel 24-09-2021

Mooie vloeren gelegd

Jurien De Jong 24-09-2021

Zeer schoon en net werk afgeleverd. Vloer licht er strak en netjes in.

BM 27-11-2020

Vakkundig en erg nauwkeurig de visgraatvloer gelegd met de plinten door Anneke. Petje af!

5 sterren op basis van 29 beoordelingen