• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dennis van der Heijden

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Breda

Mobiel: 06 48156964

E-mail: [email protected]
Dennis van der Heijden

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 10 beoordelingen
van Dijk 13-06-2024

Wij hebben onze Therdex PVC visgraat vloer incl. plinten aan laten brengen door Dennis. Hij is flexibel in zijn planning en heeft met ons meegedacht om de optimale verdeling te maken, met een prachtig resultaat. Vakmanschap!

Bert vosmer 28-05-2024

Op advies van vrienden een eiken multi vloer gekocht bij cibo, alles keurig afgewikkeld zoals afgesproken. De vloer is vakkundig en met ambitie gelegd door Dennis van der Heijden.
We zijn erg blij met onze vloer en hopen er nog vele jaren van te genieten. Chapeau!

Niels 10-03-2024

Echte vakman. Weet waar hij over praat, denkt met je mee en heeft goede oplossingen voor lastig te leggen vloeroppervlakte en trappen. Dennis is bij ons geweest voor een nieuwe vloer op zolder en traprenovatie. Alles perfect gelegd!

Imke en Sebastiaan 28-01-2024

Heel professioneel. Heeft prachtig werk geleverd en was daarnaast heel netjes, zeer vriendelijk en ontzettend flexibel. De communicatie liep goed. Hij heeft er echt zich enorm ingezet. Eigenlijk 10 sterren wat ons betreft!

Lidwien 19-05-2023

Service, meedenken en vakwerk! Met als bonus een aardige, gezellige gast.

Nanne 20-04-2023

Dennis heeft onze houten vloer prachtig gelegd. Hij kon ons uitstekend adviseren mbt de manier van leggen van de vloer en de afwerking. Dennis werkt zeer zorgvuldig. Daarnaast is hij goed telefonisch bereikbaar. Een echte vakman!

Wesley van oers 27-02-2023

Dennis heeft de vloer bij ons prachtig gelegd en afgewerkt! De manier waarop Dennis communiceert is ook erg prettig! Wij raden Dennis zeker aan!

Paul van Kaam 19-01-2023

Dennis heeft bij ons een PVC visgraat vloer gelegd. Ik kwam bij Dennis via CIBO vloeren. Dennis heeft het echt super strak en netjes erin gelegd. Hij heeft oog voor detail en denkt mee. Hij gebruikt goed en professioneel gereedschap. Dennis komt zijn afspraken na en is betrouwbaar. Niets anders dan lof. Nogmaals bedankt!

Caroline Bollen 19-11-2022

Dennis heeft zowel onze vloer thuis als de vloer in ons bedrijf gelegd. Beide PVC visgraat. De vloeren liggen er superstrak in, mooi afgewerkt met schoonloopmat en plinten. Dennis houdt zich aan de afspraak en is heel gezellig en meedenkend. Echt een fijne professional die je helemaal ontzorgd en voor het mooiste resultaat gaat!

Erik - Rosmalen 16-11-2022

Dennis heeft bij mij in Rosmalen de houten vloer en de pvc vloeren gelegd. Super strak gelegd, alles was goed afgewerkt. Dennis komt zijn afspraken na en laat werkt netjes en precies. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen!

5 sterren op basis van 10 beoordelingen