• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ger Vrijhoef

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Oud-Beijerland

Mob: 06-33650307

E-mail: [email protected]
Ger Vrijhoef

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.
 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
4.95 sterren op basis van 23 beoordelingen
Fam. Janse 03-06-2024

Onze vloer is keurig netjes gelegd door vader en zoon Vrijhoef. Goede communicatie, zowel vooraf, tijdens als na het leggen. Het zijn professionals die niet alleen een vloer leggen, maar ook op basis van kennis en ervaring open staan voor vragen en het geven van advies, m.a.w. meedenken met de klant. Prima werk!!!!

Anneloes de Koning-van Hoek 18-03-2024

Erg blij met de vloer en service!!

Els Verwijmeren 04-03-2024

Mooi gelegde vloer

Jacqueline Keek 02-02-2024

De vloeren zijn prachtig gelegd door Ger en Luca, alle afspraken liepen voortreffelijk, goede communicatie, alles volgens afspraak. Wij zijn echt heel tevreden, je doet er goed aan om de vloer door deze mannen te laten leggen, kwaliteit verzekerd. Dank jullie wel mannen. Groeten, Jacqueline Terheijden.

Rob 21-01-2024

Perfect! Vloer is prachtig gelegd, communicatie verloopt heel soepel. Afspraken worden strak nagekomen.

Angelo Emmen 08-08-2023

In onze nieuwbouw woning hebben Ger en Lucas op 3 verdiepingen een PVC visgraatvloer gelegd. De vloer is erg netjes gelegd en ziet er schitterend uit. Echt vakwerk en heel secuur gedaan! Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat.

Vincent Kooijman 12-06-2023

Ger en Luca hebben ons huis met oog voor detail en passie voor hun vak voorzien van een mooie Therdex PVC-vloer en bijpassende MDF-plinten. Beneden een Hongaarse punt en de bovenverdiepingen voorzien van stroken. De vloeren liggen er prachtig in en het kitwerk is strak.

Afspraken zijn nagekomen, goede communicatie en volgens planning afgerond.

Wij zijn zeer tevreden en raden GLS Vloeren dan ook van harte aan!

Femke Wareman 26-03-2023

Als ik nog een keer een vloer laat leggen bel ik Ger en zijn zoon weer.

Marieke 08-02-2023

Ger (en zoon Luca) hebben kundig, netjes en zeer toegewijd een prachtige houten visgraatvloer bij ons gelegd. We zijn enorm blij met het resultaat. En met zijn vakmanschap op alle fronten!

Stef Domenie 03-01-2023

Ger heeft samen met zijn zoon een prachtige visgraat PVC vloer gelegd nadat hij de vloer heeft geëgaliseerd. Heeft een oplossend vermogen met betrekking tot problemen die we hadden met de oude vloer. Super blij.

Arno & Linata 08-11-2022

Ger heeft bij ons de vloer geëgaliseerd en daarna een zwevende houten vloer gelegd.
Hij heeft een mooi stukje vakmanschap laten zien.
Ger denkt met je mee, is creatief en houdt van een mooie strakke afwerking.
Super gedaan!
Weer een tevreden klant!

Lucas 21-10-2022

Ger is een echte vakman, vriendelijk en houdt van zijn vak.
Denkt met je mee en is niet te beroerd je even te bellen als je met vragen zit. Dit geeft vertrouwen.
Resultaat van onze verlijmde PVC vloer ook zeer tevreden mee!

Marcel en Daniëlle 03-08-2022

Ger heeft bij ons PVC visgraat gelegd. Netjes gelegd. Vriendelijke man, werkt goed en kundig.
Verstaat zijn vak. Deze man is een aanrader als vloerlegger.

Patrick Verhagen 04-05-2022

Ger heeft onlangs bij ons een pvc visgraatvloer gelegd inclusief de plinten. Hij is betrokken en de communicatie verliep prettig, er is netjes gewerkt, we zijn erg tevreden met het resultaat!!!

Simon 27-04-2022

GLS heeft in ons appartement een p.v.c. visgraatvloer gelegd in doorlopend patroon van gang naar slaapkamers en woonkamer, heel mooi en strak.
Ger is serieus, precies, werkt netjes en schoon en denkt actief mee met de klant over het te behalen resultaat. Kortom klasse!

Roks 04-03-2022

Ger is een echte vakman die streeft naar perfectie. Over elk probleem denkt hij met je mee om tot het mooiste eindresultaat te komen. Tijdens de verbouwing kwam hij tijdig inmeten waarbij enkele problemen aan het licht kwamen. Hierdoor hebben wij nog actie kunnen ondernemen om de juiste basis voor onze nieuwe vloer te hebben. Ger was altijd snel en makkelijk bereikbaar voor vragen of advies. Bovenalles is Ger zo'n vakman waar je van op aan kunt, zo een die het even laat weten als hij 5 minuten later is. Verder laat hij alles netjes achter rn met een geweldig eindresultaat. Kortom, voor een nieuwe vloer zou ik Ger absoluut aanbevelen.

Patricia vd Hoff 03-03-2022

De vloer die we hebben laten leggen door Ger Vrijhoef van Vloerenservice is ongelofelijk strak gelegd. Echt vakwerk! Het lijkt wel zeil maar is echt hout; visgraat. Dank Ger en zoon! Succes bij jullie volgende klanten die zeker gaan volgen.

Kim 23-12-2020

Ger van GLS heeft ontzettend veel kennis op zijn vakgebied. Voert met focus alle werkzaamheden uit en streeft naar perfectie. Onze vloer is boven verwachting mooi gelegd. Zijn vindingrijkheid met creatieve Ideeen, de convector put....was een doorn in het oog en is nu een waar kunstwerk geworden. Te bewonderen op zijn Instagram pagina. Dan weet je wat wij bedoelen. Een vakman!!!

Ruud Molenaar 11-11-2020

We zijn heel blij met Ger. Heel nauwkeurig, een echte prof! Het resultaat is uitmuntend. Kan iedereen Ger aanbevelen!

Gelens 12-10-2020

Ger is een topper! Flexibel, meedenkend en levert echt vakwerk. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Een aanrader

Marcel Oomen 14-09-2020

Na een lange verbouwing was het eindelijk zo ver dat ze de vloeren konden komen leggen. Ger heeft bij ons de vloer zeer netje gelegd. Toen hij kwam egaliseren hebben we van hem nog wat tips gekregen zodat hij de vloer helemaal naar ons wens kon leggen. Ger komt zijn afspraken na keurig op tijd en denkt met je mee. Tijdens het lege kwamen we er achter dat ik zelf een foute inschatting had gedaan met de plinten. Voor Ger geen enkel probleem en hij heeft dit zeer netjes en vakkundig voor ons opgelost. Al met al zeer blij dat wij Ger hadden als Vloerenlegger. Alleen maar positief.

Ger nogmaals bedankt.

Floris 26-08-2020

Ger heeft de visgraat er erg strak ingelegd.
Omdat de dekvloer nog te vochtig was kon de initiële afspraak niet door gaan. Ger heeft er alles gedaan om het toch in zijn planning te krijgen zodat wij konden intrekken.

Jeroen 18-08-2020

Vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Eiken visgraat vloer is erg netjes gelegd, ook langs de dorpels is de vloer naadloos gelegd. Het plaatsen van de plinten en het afkitten maakt het helemaal af, we zijn heel erg blij met het resultaat!

4.95 sterren op basis van 23 beoordelingen