• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hans Jansen

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Meerle

Mobiel: 003232939423 / 0032472861619

E-mail: [email protected]
Hans Jansen

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger. 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 23 beoordelingen
Leo 30-10-2023

Bij ons in Dordrecht heeft Hans een 90 m2 PVC visgraat vloer gelegd in ons nieuwbouw appartement. Eerst was er de opname samen met Marianne waarbij een inventarisatie werd gemaakt van de mogelijkheden met een reëel transparant kostenplaatje. De anhydrietvloer was in zeer slechte staat maar Hans heeft er werkelijk een prachtige gladde vloer van gemaakt waar we echt trots op zijn.
Hans is een echte vakman die mee denkt, adviseert en mogelijkheden ziet.
Komt afspraken na en is prettig gezelschap. Kortom, Hans beveel ik iedereen van harte aan!

Dorien 30-09-2023

Super blij met mijn nieuwe PVC visgraat vloer! Erg mooi en kundig gelegd door Hans! Goed contact en service van Hans en Marianne.

Edgar Pluyter 23-04-2023

Wat een geweldig team zijn Hans & Marianne. Komen afspraken na en denken met je mee. Strakke PVC vloer met zwarte bies gelegd. Door het vakmanschap en kwaliteit valt er helemaal niks op hun werk aan te merken. Echt een aanrader.

Ronald Buijnsters 19-04-2023

Hans en Marianne leveren niet alleen topkwaliteit in het leggen van de vloer maar ook qua communicatie is het top geregeld.
Wij zijn ontzettend blij dat wij deze 2 toppers hebben gevraagd.

Pieter Hoogerdijk 20-02-2023

Hans heeft bij ons de volledige woning gelegd. Op de begane grond visgraat houten vloer en de overige verdiepingen PVC. We zijn ontzettend blij met het werk wat Hans heeft afgeleverd! Hij werkt hard, werkt conform planning en levert echt vakwerk. Verder is Hans heel vriendelijk en denkt met je mee. Ik kan iedereen Hans aanraden.

E. Talla 07-02-2023

Man van weinig woorden maar grote daden.
Onze vloer ligt er prachtig bij.
Ook met Marianne een heel plezierig contact gehad. Ook zij is vakkundig.

Chris Bastiaansen 09-01-2023

Hans is een vakman. Werkt zeer precies en gaat 100% voor kwaliteit. Ook zijn vrouw Marianne is nauw bij het proces betrokken. Zij doet de metingen en maakt de afspraken, zodat Hans zich volledig kan focussen op datgene waarin hij erg goed is…..vloeren leggen. Een mooi koppel wat elkaar uitstekend aanvult.

Linda Godschalk 02-11-2022

Super tevreden over Hans. Maar ook over zijn vrouw Marianne.
Vanaf het begin fijn contact gehad, Marianne is komen inmeten en dacht gelijk goed mee over de mogelijkheden. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Hans heeft alles super netjes erin geplaatst en helemaal netjes achter gelaten. Erg tevreden!

Ruud 10-10-2022

Zoals alle andere reviews zijn ook wij erg tevreden met het werk dat Hans geleverd heeft. Niet alleen het werk, maar ook de communicatie en al het andere dat erbij hoort, was gewoon goed.

Jeroen 22-11-2021

Door Hans een prachtige Hongaarse-punt laten leggen. Een uitdagende klus door de verschillende en ongelijke ondervloeren maar hij heeft er echt een prachtvloer van gemaakt. Contact was vanaf dag één tot na de uitvoering perfect.

Elke 19-11-2021

Super tevreden van begin tot einde! Eerst contact met Marianne, die meteen heel betrokken was en mee na dacht over wat beste opties waren voor ons project. Plaatsing verliep ook perfect, volledig volgens gemaakte afspraken - zowel planken als visgraat heel mooi afgewerkt met oog voor detail.

Marit de Jong 01-10-2021

Hans heeft de vloer heel mooi gelegd. We hebben een geheel ander huis. Hans was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Hij dacht ook goed mee bij problemen en toen er toch wat extra dingen gedaan moesten worden deed hij dat zonder problemen. Kortom, heel erg tevreden.

Danielle en Sander 16-09-2021

Vorige week heeft Hans heel ons huis voorzien van een prachtige mooie houten vloer. Beneden een prachtige vissengraad vloer en op de 1ste verdieping en op zolder een houten parket vloer. Het is netjes afgewerkt en de vloer ligt er strak in. Het contact met Marianne was super fijn ze had altijd tijd voor vragen. Bedankt voor de top service!!

Patrick en Greetje 18-07-2021

Wij zijn zeer tevreden! Wat een vakman! Hans heeft bij ons beneden visgraat gelegd en de boven verdiepingen voorzien van laminaat.
De vloeren liggen prachtig.

Patrick en Greetje 18-07-2021

Wij zijn zeer tevreden! Wat een vakman! Hans heeft bij ons beneden visgraat gelegd en de boven verdiepingen voorzien van laminaat.
De vloeren liggen prachtig.

Liliane Maas en Sjef Bakers 14-03-2021

Goed advies, goede prijs en prachtig gelegd! Al met al, zéér tevreden.

Wesley 12-03-2021

Wij zijn ontzettend blij met onze visgraat houten vloer, perfect gelegd door Hans!
Vakkundig en netjes

Kostas - Annemieke 18-02-2021

Puntgaaf vakwerk afgeleverd.

Natasja 08-10-2020

Heb je een oudere vloer waarvan je denkt dat die is afgeschreven... Schroom niet, maar schakel Hans in.
Mijn grenenvloer vroeg om aandacht. Kraakte, liep tegen de plinten aan en had waterschade. Dankzij Hans en Marianne super advies gekregen. De waterschade op de vloer is helemaal weg en dan de speciale behandeling en polish ben ik weer helemaal verliefd op mijn vloer.
Goed advies, goed werk geleverd!
Ik ben meer dan tevreden

Linda 04-10-2020

Superblij ben ik met mijn nieuwe mooie vloer. Dankzij hans en marianne is alles heel vlotjes verlopen en volledig naar wens. Bedankt!

Priscilla van Langeveld 04-10-2020

Hans heeft bij ons een prachtige trap belegd met hout, wij zijn zeer tevreden. ondertussen heeft Hans bij ons ook de grenen beneden vloer geschuurd en boven een laminaat vloer gelegd. Hans denkt mee en heeft voor bijna alles wel een oplossing.
Wij zijn zeer tevreden en als wij weer een vloeren/trap klus hebben vragen wij zeker weer om Hans.

Edwin en Linda 01-10-2020

Beste Hans en Marianne, wat hebben jullie een goede en zéér positieve ervaring achter gelaten. Marianne komt inmeten en doet dit nauwkeurig, is vriendelijk, denkt mee in oplossingen en werkt klantgericht. Hans werkt heel nauwkeurig, schoon en is een enthousiaste vakman! Wij bevelen jullie aan en zullen de service en het contact, nooit vergeten. Bedankt!

Marianne Smolders 25-09-2020

Prachtige visgraat gelegd. Goede service van zowel marianne bij het in meten, als Hans bij het leggen. Zeer tevreden

5 sterren op basis van 23 beoordelingen