• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Roosendaal

Mob: 06-11385102

E-mail: [email protected]
Harot Garabed

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 20 beoordelingen
Lotte 05-11-2023

Heel tevreden met het eindresultaat!

Peter van Strien 27-09-2023

Harot, bedankt voor het prachtige blokrooster dat je voor ons hebt gemaakt en geplaatst in de bestaande vloer. Vakwerk!

Mattie & Chris 28-11-2022

Harot is een echte vakman. Samen met zijn vader heeft hij bij ons in de woonkamer een perfecte nieuwe houten vloer gelegd. Daarnaast ook in de gehele woonkamer, hal en keuken plinten bij de nieuwe vloer aangebracht. Compleet in een dag aangebracht. Top gedaan !

Beau - Jascha 31-10-2022

Harut heeft bij ons een prachtige vloer gelegd! Na wat strubbelingen met een andere vloer en zijn vakkundigheid een mooi eindresultaat gekregen :-) Aanrader!!

Werner 05-07-2022

Vloer is super geplaatst. Snel en netjes!

Diederik 13-04-2022

Harot heeft een prachtige vloer gelegd. Hij is een echte vakman die weet wat hij doet. Hij werkt precies, snel en gefocust.

Verder is het een aardige relaxte vent waarmee je gemakkelijk eem gesprekje maakt.

Kortom een echt aanrader!

Mark 21-02-2022

Een echte vakman! Harot heeft inmiddels twee vloeren bij ons gelegd naar volle tevredenheid. Echte aanrader!

Karlijn 17-11-2021

Harot heeft de vloer ingemeten en Bo heeft de vloer gelegd. Alles verliep keurig volgens afspraak, de vloer is erg netjes gelegd en er werd creatief mee gedacht over bepaalde afwerking. Ik ben zeer tevreden.

Jack 10-10-2021

Complimenten voor het vakwerk dat ze bij ons hebben geleverd. Harot heeft bij ons een houten visgraatvloer gelegd. Vooraf alles ingemeten en met ons meegedacht om het netjes te kunnen maken. Zeker een aanrader!

Eva Verwijmeren 28-09-2021

Harot (spreek uit Haroet) is een toffe vent die duidelijk uitlegt hoe hij te werk gaat en waarom, hij komt zijn afspraken na en denkt mee. Hij werkt netjes en is goed bereikbaar en benaderbaar. Hij geeft advies over onderhoud. Een vakman. De houtenvloer op een tegelvloer ligt er hier strak in!

Pieter 24-04-2021

Harot heeft bij ons 90m2 eiken vloer verlijmd gelegd. We zijn zeer tevreden. Harot werkt snel en netjes.

Fam. Jacobse 19-03-2021

Harot heeft bij ons de gehele beneden verdieping voorzien van een houten vloer. We zijn super tevreden over het resultaat en de gekregen adviezen.

Fam. Jacobse 19-03-2021

Harot heeft bij ons de gehele beneden verdieping voorzien van een houten vloer. We zijn super tevreden over het resultaat en de gekregen adviezen.

Ruben 17-03-2021

Harot heeft in ons huis een zwevende visgraat PCV-vloer gelegd. Hij heeft het gehele traject (van inmeten tot aan het afwerken) erg professioneel uitgevoerd en is dan ook echt een vakman te noemen. Hiernaast erg prettig in communicatie en komt gemaakte afspraken na. We zijn erg tevreden over het resultaat!

Tim 27-01-2021

Harot heeft in onze gehele woning een houten vloer gelegd inclusief plaatsen hoge plinten en de afkitting daarvan. Harot heeft echt vakwerk geleverd. Daarnaast neemt hij de tijd voor vragen, geeft hij de juiste adviezen voor de behandeling van de vloer en is hij goed bereikbaar.

Super tevreden en mochten we ooit weer een vloer laten leggen dan bellen we Harot!

Rini van der Linden 12-11-2020

Vakman die bij ons een prachtige vloer heeft gelegd. Vriendelijk en erg goed in zijn vak.

Rini van der Linden 12-11-2020

Harot heeft in ons appartement de vloer gelegd, plinten gemonteerd en onze trap bekleed. Harot is een uitstekend vakman. We krijgen erg veel complimenten over hoe mooi alles is gemaakt.

Paulus en Mieke 06-11-2020

Harot is een top vakman. Accuraat, zeer vriendelijk en echt hart voor de zaak. Onlangs heeft hij bij ons een werkelijk prachtige eiken visgraat-vloer gelegd. We zijn bijzonder tevreden over de vloer en de wijze waarop Harot die bij ons heeft gelegd.

Dennis & Eva 28-10-2020

Harot heeft vorige week bij ons een houten vloer gelegd en plinten gezet. Een paar weken daarvoor is Harot komen inmeten en heeft daarbij met bepaalde punten meegedacht met ons en opties aangegeven. Zo wilden we de vloer van de woonkamer door laten lopen in de slaapkamer beneden. Daar was hoogteverschil maar dat kon Harot egaliseren. Harot gaf ons opties hoe we bepaalde afwerkingen wilden en liet daarbij ook fotos zien. Zo konden we precies aangeven wat we wilden zonder iets te missen. Harot is hier 3 dagen bezig geweest met het leggem van de vloer en het zetten van alle plinten. We zijn erg tevreden hoe de vloer erin ligt. Het grootste deel ligt verlijmd, maar ook een deel zwevend. Dat was geen probleem. Met het egaliseren loopt dr vloer nu netjes door de slaapkamer in. De plinten zijn allemaal netjes vastgezet waarbij Harot meedacht met onze nog te plaatsen keuken en plint daarvan die nog vastgezet moet worden. Alles ging in overleg en alles werd netjes uitgelegd. Complimenten voor Harot zijn werk,maar ook het meedenken en uitleggen van alles.

Eric & Yvette 19-10-2020

Harut heeft het hele traject zeer professioneel uitgevoerd. Voorafgaand aan het leggen is de vloer ingemeten en de situatie beoordeeld. Volgens afspraak is zowel op de boven- als benedenverdieping een mooie eiken vloer in visgraatpatroon gelegd. Tevens zijn de plinten aangebracht. Alles is zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Daarna nog een keer teruggekomen om de laatste plinten aan te brengen. Harut levert vakwerk en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

5 sterren op basis van 20 beoordelingen