• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Harot Garabed

1 / 1
Woonplaats: Roosendaal

Mob: 06-11385102

E-mail: [email protected]
Harot Garabed

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien.
Deze is altijd actueel.

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 5 beoordelingen
Rini van der Linden 12-11-2020

Vakman die bij ons een prachtige vloer heeft gelegd. Vriendelijk en erg goed in zijn vak.

Rini van der Linden 12-11-2020

Harot heeft in ons appartement de vloer gelegd, plinten gemonteerd en onze trap bekleed. Harot is een uitstekend vakman. We krijgen erg veel complimenten over hoe mooi alles is gemaakt.

Paulus en Mieke 06-11-2020

Harot is een top vakman. Accuraat, zeer vriendelijk en echt hart voor de zaak. Onlangs heeft hij bij ons een werkelijk prachtige eiken visgraat-vloer gelegd. We zijn bijzonder tevreden over de vloer en de wijze waarop Harot die bij ons heeft gelegd.

Dennis & Eva 28-10-2020

Harot heeft vorige week bij ons een houten vloer gelegd en plinten gezet. Een paar weken daarvoor is Harot komen inmeten en heeft daarbij met bepaalde punten meegedacht met ons en opties aangegeven. Zo wilden we de vloer van de woonkamer door laten lopen in de slaapkamer beneden. Daar was hoogteverschil maar dat kon Harot egaliseren. Harot gaf ons opties hoe we bepaalde afwerkingen wilden en liet daarbij ook fotos zien. Zo konden we precies aangeven wat we wilden zonder iets te missen. Harot is hier 3 dagen bezig geweest met het leggem van de vloer en het zetten van alle plinten. We zijn erg tevreden hoe de vloer erin ligt. Het grootste deel ligt verlijmd, maar ook een deel zwevend. Dat was geen probleem. Met het egaliseren loopt dr vloer nu netjes door de slaapkamer in. De plinten zijn allemaal netjes vastgezet waarbij Harot meedacht met onze nog te plaatsen keuken en plint daarvan die nog vastgezet moet worden. Alles ging in overleg en alles werd netjes uitgelegd. Complimenten voor Harot zijn werk,maar ook het meedenken en uitleggen van alles.

Eric & Yvette 19-10-2020

Harut heeft het hele traject zeer professioneel uitgevoerd. Voorafgaand aan het leggen is de vloer ingemeten en de situatie beoordeeld. Volgens afspraak is zowel op de boven- als benedenverdieping een mooie eiken vloer in visgraatpatroon gelegd. Tevens zijn de plinten aangebracht. Alles is zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Daarna nog een keer teruggekomen om de laatste plinten aan te brengen. Harut levert vakwerk en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

5 sterren op basis van 5 beoordelingen