• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jeremy Roza

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Gorinchem

Mobiel: 06-12631965

E-mail: [email protected]
Jeremy Roza

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen
R. Bakker 19-03-2024

Rosa aan familie of kennissen aanbevelen kun je met een gerust hart doen. Dat zegt voldoende over de kwaliteit die is geleverd en de manier van werken. Vanaf de afspraak voor het inmeten tot en met het leggen tonen Jeremy en zijn team een klantgerichte houding. Prettige gasten ook om over de vloer te hebben. Ik wens eigenaar Jeremy een mooie toekomst toe met zijn bedrijf.

Paul 12-03-2024

Prima gelegd! Later een paar imperfecties ontdekt maar snel en goed opgelost. Bedankt nog!

Jennie en Bram 29-02-2024

Onze vloer is van inmeten tot overdracht met uiterste zorg gelegd. Het eindresultaat is 100% naar wens, en het meedenken en communicatie daarbij is enorm gewaardeerd. Kortom open, eerlijk en vakkundig team. Goed gedaan!!

Birgit Demon 27-02-2024

Vorige week is op de eerste etage en zolder onze vloer gelegd Wat een topteam! Het contact, inmeten, leggen en de afwerking alles verliep super soepel. Voor de volgende keer zeker voor herhaling vatbaar!

Nicky Koops 15-02-2024

Wat een fijne groep deskundige hardwerkende mensen.
Ze hebben de pvc vloer in mijn woonkamer prachtig gelegd.

Dewy Anthonissen 26-01-2024

Vloer zeer strak erin gelegd en ook nog in een heel kort tijdsbestek.
Mijn vriendin en ik zijn er heel blij mee.

Bart 25-01-2024

Jeremy en Tom hebben bij ons 44m2 geëgaliseerd, PVC plak vloer gelegd en plinten geplaatst. De afwerking is top en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Jermey communiceert proactief en behandeld zijn klanten op nette wijze en biedt ook nazorg! Verder zijn ze super flexibel en doen niet moeilijk over extra wensen of aanpassingen van het plan! Bedankt!

Nabil 10-01-2024

Fijn dat Jeremy van te voren belt om aan te geven hoe laat hij er is. Samen met het team levert hij mooi werk af. Bedankt Jeremy!!

Marolijn 25-10-2023

Vloer laten leggen door de heren van Roza Vloerenhuis, 80m² laten egaliseren en visgraat plakken welke keurig netjes en vlot is afgeleverd. Wij zijn niets anders dan tevreden over de communicatie, oplossingen en goed werk van de heren van Roza.

[email protected] 16-10-2023

Mooi gelegd, service goed, moest 2x terug komen, afspraak zo gemaakt, probleem snel opgelost.

4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen