• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jeremy Roza

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Gorinchem

Mobiel: 06-12631965

E-mail: [email protected]
Jeremy Roza

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
4.85 sterren op basis van 14 beoordelingen
Francis 24-05-2024

Geweldig team van Jeremy. Snel, vakkundig en netjes. Écht en aanrader! En erg beleefd personeel. Mag ook gezegd worden.

Floris 16-05-2024

De heren zijn vriendelijk en werken hard en netjes.
Bellen van te voren en komen hun afspraken na.
Wij zijn rond uit te vreden over dit bedrijf!

Van Beyma 08-05-2024

Grote complimenten uit naar de heren van Vloerhuis Roza en Cibo vloeren. Allereerst goed geholpen door Cibo vloeren in Breda bij het uitzoeken van een vloer. Dit verliep klant vriendelijk onder proffesioneel en eerlijk advies. Doorverstuurd vanuit Cibo naar Vloerhuis Roza, i.v.m dat er op korte termein geschakeld moest worden om heel ons huis te laten voorzien van een pvc vloer. Jeremy Heeft ons op deze korte termijn kunnen voorzien van een 160 vierkante meter vloeroppervlak visgraat, welke deskundig, snel en keurig netjes gelegd is geweest. Ook zijn de heren van Roza super gezellig en niet te min om mee te denken in de situatie van omstandigheden. Wij zullen zowel familie, vrienden en kennisen bij zoek naar vloer zeker erop toewijzen dat ze in goede handen geholpen worden door deze 2 top bedrijven! BRAVO

Yvonne 07-05-2024

Wij zijn erg tevreden over de 5 mannen die bij ons (dubbel huis) alle vloeren gelegd heeft, maar liefs 180m2......en dat in één dag!!! . Ze werken snel en vakkundig.

R. Bakker 19-03-2024

Rosa aan familie of kennissen aanbevelen kun je met een gerust hart doen. Dat zegt voldoende over de kwaliteit die is geleverd en de manier van werken. Vanaf de afspraak voor het inmeten tot en met het leggen tonen Jeremy en zijn team een klantgerichte houding. Prettige gasten ook om over de vloer te hebben. Ik wens eigenaar Jeremy een mooie toekomst toe met zijn bedrijf.

Paul 12-03-2024

Prima gelegd! Later een paar imperfecties ontdekt maar snel en goed opgelost. Bedankt nog!

Jennie en Bram 29-02-2024

Onze vloer is van inmeten tot overdracht met uiterste zorg gelegd. Het eindresultaat is 100% naar wens, en het meedenken en communicatie daarbij is enorm gewaardeerd. Kortom open, eerlijk en vakkundig team. Goed gedaan!!

Birgit Demon 27-02-2024

Vorige week is op de eerste etage en zolder onze vloer gelegd Wat een topteam! Het contact, inmeten, leggen en de afwerking alles verliep super soepel. Voor de volgende keer zeker voor herhaling vatbaar!

Nicky Koops 15-02-2024

Wat een fijne groep deskundige hardwerkende mensen.
Ze hebben de pvc vloer in mijn woonkamer prachtig gelegd.

Dewy Anthonissen 26-01-2024

Vloer zeer strak erin gelegd en ook nog in een heel kort tijdsbestek.
Mijn vriendin en ik zijn er heel blij mee.

Bart 25-01-2024

Jeremy en Tom hebben bij ons 44m2 geëgaliseerd, PVC plak vloer gelegd en plinten geplaatst. De afwerking is top en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Jermey communiceert proactief en behandeld zijn klanten op nette wijze en biedt ook nazorg! Verder zijn ze super flexibel en doen niet moeilijk over extra wensen of aanpassingen van het plan! Bedankt!

Nabil 10-01-2024

Fijn dat Jeremy van te voren belt om aan te geven hoe laat hij er is. Samen met het team levert hij mooi werk af. Bedankt Jeremy!!

Marolijn 25-10-2023

Vloer laten leggen door de heren van Roza Vloerenhuis, 80m² laten egaliseren en visgraat plakken welke keurig netjes en vlot is afgeleverd. Wij zijn niets anders dan tevreden over de communicatie, oplossingen en goed werk van de heren van Roza.

[email protected] 16-10-2023

Mooi gelegd, service goed, moest 2x terug komen, afspraak zo gemaakt, probleem snel opgelost.

4.85 sterren op basis van 14 beoordelingen