• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jimmie Bocander

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Waalwijk

Mobiel: 06-36362577

E-mail: [email protected]
Jimmie Bocander

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Boyd 22-06-2022

Vanwege uitgestelde oplevering was ik op zeer korte termijn op zoek naar een andere vloerlegger. Met Jimmie had ik het snel rond. Communicatie was snel en helder. Het egaliseren en leggen van plak pvc visgraat incl. plinten is netjes en snel gedaan. De vloer ligt nu een week, nergens slechte afwerking gezien.

Ad van Sprang 01-03-2021

Jimmie werkt snel maar ook erg nauwkeurig. Hij wil er echt iets moois van maken. Hij luistert ook goed naar de wens van de klant. De vloer ligt er erg strak in. Zo strak dat het oogt als een houten vloer.

Esther Roghair 22-02-2021

Jimmie heeft een nieuwe pvc vloer in visgraat motief gelegd. Ik ben er super blij mee en heel tevreden over hoe het is gegaan. Het was makkelijk afspraken te maken, hij werkte keurig ruimte voor ruimte af en leverde het allemaal netjes en opgeruimd af. Hij heeft oog voor detail en werkte netjes en zelfstandig.

Moniek 11-12-2020

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Jimmie. Duidelijk kennis van zaken, vriendelijk en denkt graag mee. Goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Onze pvc vloer lag er in no time in. Blij mee!

5 sterren op basis van 4 beoordelingen