• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jimmie Bocander

1 / 1
Woonplaats: Waalwijk

Mobiel: 06-36362577

E-mail: [email protected]
Jimmie Bocander

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Ad van Sprang 01-03-2021

Jimmie werkt snel maar ook erg nauwkeurig. Hij wil er echt iets moois van maken. Hij luistert ook goed naar de wens van de klant. De vloer ligt er erg strak in. Zo strak dat het oogt als een houten vloer.

Esther Roghair 22-02-2021

Jimmie heeft een nieuwe pvc vloer in visgraat motief gelegd. Ik ben er super blij mee en heel tevreden over hoe het is gegaan. Het was makkelijk afspraken te maken, hij werkte keurig ruimte voor ruimte af en leverde het allemaal netjes en opgeruimd af. Hij heeft oog voor detail en werkte netjes en zelfstandig.

Moniek 11-12-2020

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Jimmie. Duidelijk kennis van zaken, vriendelijk en denkt graag mee. Goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Onze pvc vloer lag er in no time in. Blij mee!

5 sterren op basis van 3 beoordelingen