• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Johan van der Vlies

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Werkendam

Mobiel: 06-84145281

E-mail: [email protected]
Johan van der Vlies

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
4.9 sterren op basis van 47 beoordelingen
Indrani 02-05-2023

Heb een legger over de vloer gehad voor parket. Zij was klantvriendelijker qua afval meenemen en ze had geen klacht over parkeergeld. Desalniettemin zeer tevreden over geleverde vakkundige resultaat v Ambachtvloeren.

Timmermans 01-05-2023

Snelle service ,harde werkers .vloer ligt perfect.
Komen afspraken na , goed advies .
Zou ze zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Rob 20-04-2023

Johan en Robin hebben bij mij een laminaatvloer gelegd en plinten geplaatst + afgekit, het zijn toppers. Ze weten van aanpakken en werken snel. Ook denken ze goed met je mee, wat zeer waardevol en fijn is. Ik zou ze zeker aanbevelen

Peter Van Dijke 27-03-2023

Geweldige vakmannen! Gelukkig konden ze me snel helpen, en dat voor een fatsoenlijk tarief! Dat is helaas bij sommige concullega's wel anders. Maar goed, erg tevreden dus!

Patricia 23-03-2023

Super tevreden over de mooie gelegde vloer. Vakwerk en kunstenaars. Ze kwamen op tijd en na 4 uur was er 40 m2 gelegd. Mijn volgende vloer laat ik weer door hun leggen!

Wanda & Bas 13-03-2023

Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van de door Johan en Robin gelegde houten- en pvc vloer! Men heeft vakmanschap en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn beide heren meedenkend, flexibel, open in de communicatie en goed bereikbaar bij eventuele vraagstellingen. Wij zouden hen bij iedereen aanbevelen voor het leggen van een vloer.

R en A 07-03-2023

Kundig en flexibel. Snel geregeld. Het project vereiste ook nog wat afronding op een latere datum. Ook dit was geen probleem.

Teus 20-02-2023

Erg goede service en een net resultaat. Ik zou Johan zeker aanraden in de omgeving Utrecht.

Vrachten Nicole 13-01-2023

Wat zijn zij 2 harde werkers.
Werken snel en zeer zorgvuldig, vriendelijke mannen.
Ik ga jullie zeker aanbevelen bij andere mensen.

Jozef Hoes 11-01-2023

Johan en Robin zijn harde, vakkundige werkers, die meedenken over oplossingen en realistische oplossingen bieden met tevens een geweldige aftersales-service. Zij hebben zowel PVC vloer als Laminaat bij ons gelegd en hadden veel geduld toen ze merkten dat ik overliep met werk in de nieuwbouw. Wij kunnen ze van harte aanbevelen!

Erik Heerkens 24-11-2022

Naast het goede resultaat zijn tegenvallers onderweg (mn de vloer was niet vlak genoeg na 1 keer egaliseren) vlot opgelost en is de planning gehandhaafd. Daarnaast nog advies en hulp gehad bij het zelf leggen van een laminaat vloer.

Marjolein 18-11-2022

Super tevreden over de gelegde laminaatvloer door Johan en Robin. Nette afwerking bij de kozijnen. En toen we hoge plinten tekort kwamen (onze rekenfout) werd er fijn meegedacht om dit goed op te lossen. Harde werkers. Prijs-kwaliteit helemaal in balans.

John en Dorien 18-11-2022

Johan en Robin hebben onze vloer snel en netjes gelegd. Harde en rustige werkers: fijn! Naast de vloer hebben zij ook plinten geplaatst en afgekit, met een echt fraai resultaat, boven verwachting zelfs. Zeer blij mee. Wij kunnen Johan en Robin aanbevelen!

Lotte en Tim 11-11-2022

Behalve dat het vriendelijke mannen zijn, zijn het ook harde en vakkundige werkers, die meedenken over oplossingen. Over zowel de PVC vloer als trap zijn we tevreden met het resultaat.

Steijn 02-11-2022

Goede service. Komen hun afspraken na. De vloer is goed gelegd, en ze hebben goed meegedacht/advies gegeven betreffen de lastig te leggen stukken. De vloer is op 2 verdiepingen binnen 1 dag gelegd!

Steijn 01-11-2022

Goede communicatie en komen de afspraken na. Ze hebben de laminaatvloer mooi gelegd binnen 1 dag en ook nog eens meegedacht en advies gegeven betreffende de lastige stukken. Zeker een aanrader als je iemand zoekt voor het leggen van een laminaatvloer.

Rob vd Bol 12-10-2022

Vakkundig pvc vloer gelegd. Probleem prima opgelost. Zeker aan te bevelen

Rob van der Bol 12-10-2022

Vloer vakkundig gelegd. Probleem prima opgelost. Zeker aan te bevelen!

Berita van Veen 12-10-2022

Goede communicatie, komen afspraken na, gaan nauwkeurig te werk, vriendelijke mannen en heel mooi resultaat!

Bart 29-09-2022

Heel tevreden over het resultaat. Er wordt netjes gewerkt en de afspraken worden nagekomen.

W 27-09-2022

Supergoede service. Ondanks wat ingewikkelde omstandigheden op locatie, zeer vakkundig gedaan!

Yvonne 27-09-2022

In mijn huis is een verlijmde PVC vloer gelegd en zijn overal plinten geplaatst en afgekit. Heel tevreden en blij met het eindresultaat! Vanaf het inmeten t/m het leggen. Geeft goed advies, levert vakwerk. Komt zijn afspraken na, goede communicatie.

Bart van den Berg 01-06-2022

Gister is mijn nieuwe houten vloer netjes en vakkundig gelegd. In het werk zijn nog wat goeie oplossingen bedacht omdat het anders niet zou passen. Aanbevolen door een tevreden klant!

Johan en Liesbeth van Rijen 20-05-2022

Onze vloer ligt er prachtig in. Alles verliep volgens afspraak. Nette werkers...kortom zeker aan te bevelen!

Merijn 13-05-2022

Vloer is vakkundig en heel mooi gelegd en netjes afgewerkt. Kwamen afspraken goed na en waren elke dag keurig op tijd. Echte vakmannen! Ik kan ze van harte aanraden.

Ceel 07-05-2022

Johan en Robbin komen de afspraken na, keurig op tijd en flexibel. Harde werkers die ook meedenken en advies geven. De vloer ligt er mooi in, echt vakwerk.

Rick Voorbergen 24-04-2022

Fijn samenwerken met dit bedrijf. Ze bellen als ze er aan komen, denken mee bij eventuele problemen en komen ook met een oplossing. Het belangrijkste; de vloer is snel en prachtig gelegd!

Yvonne 23-04-2022

Vloer is prachtig gelegd, hele vriendelijke mensen.Heel erg tevreden

Claire van Eden 19-04-2022

Ik werd gelijk gebeld voor een afspraak om in te meten. De vloer is prachtig gelegd en alles was keurig opgeruimd! Hele aardige hard werkende mannen. Zou het iedereen aanraden om hun vloer door Johan en Robin te laten leggen. Heel erg bedankt

Heleen van IJzerloo 16-04-2022

Zonder problemen goede afspraken gemaakt en zijn zonderuitzondering nagekomen.
Vloer is prima gelegd ,netjes afgewerkt en alles is opgeruimd en schoon achtergelaten.
Een pluim!

Jacco de Graaf 16-04-2022

Na onze aanvraag werd er al binnen een paar minuten gereageerd om een afspraak voor het inmeten te maken. Deze kon snel worden gemaakt. Bij het inmeten direct een afspraak gemaakt voor het egaliseren en leggen van de vloer. Het leggen ging vlot, alles opgeruimd en het eindresultaat is geweldig. Kort samengevat; komt afspraken na, geen verrassingen, werken netjes met het gewenste resultaat!

Leon Martens 10-04-2022

Kwaliteitswerk! Schoon, netjes, vriendelijk en behulpzaam. In twee dagen een gemeubileerd appartement voorzien van een nieuwe vloer is best een opgave. Deze heren verstaan hun vak en leveren een perfecte vloer.

HJ Bakker 09-04-2022

Mooie vloer gelegd. Ligt er strak in. Goed meegedacht in oplossingen. Plezierig mannen om in je huis te hebben.
Aanrader!

Rik 12-03-2022

Snel en zeer kundig gelegd. Contact van tevoren ging makkelijk extra verzoekjes waren geen enkel probleem. Aanrader!

Bas 11-03-2022

Vakkundig gelegd. Mannen denken mee over hoe de pvc vloer het beste gelegd kon worden en hadden daar gelijk in. Afspraken worden keurig na gekomen en alles weer netjes achtergelaten. Ik beveel deze mannen zeker aan om een vloer bij je te laten leggen.

Samuel 03-03-2022

Super gedaan jongens en lekker vlot. Zeker aan te raden. Succes

Rob 26-02-2022

Strak en mooi gelegd, vriendelijk, correct, kortom zeer tevreden

Tom 16-02-2022

Onze vloer is superstrak gelegd door deze vakmannen. We zijn er erg blij mee!

Eline 10-02-2022

Goede snelle legservice!

Nezah Samur 24-01-2022

Een echte aanrader vakkundig, communicatief en plezierig dank heren!

Nezah 23-01-2022

Netjes en conform afspraak, Vakkundige en plezierig.
Een echte aanrader, dank heren!

Oliver 21-01-2022

Johan en Robin kwamen langs om waterschade te herstellen. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden. Het zijn harde werkers en ze laten de boel netjes achter. Communicatie van te voren en tijdens ook top. De 5 sterren zijn welverdiend.

Geertjen Pot 12-01-2022

Vakkundige mensen. Komen van te voren langs om alles door te spreken, leggen goed uit wat ze nodig hebben. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. Op de dag zelf werken ze hard door en het belangrijkste ligt de vloer er heel netjes in. Ook de plinten worden goed afgewerkt. Daarna wordt de troep netjes opgeruimd. Echt een aanrader.

Eduard Zwart 09-01-2022

Beide heren werken netjes. Afspraken worden keurig nagekomen. Voor het leggen van de vloer op de tweede verdieping en het plaatsen van de plinten zal ik Ambachtsvloeren uit Werkendam opnieuw benaderen.

Wagenmakers 18-12-2021

Mooie vloer gelegd door deze twee mannen. Ik ben erg tevreden.

Hendrika 11-12-2021

Johan en Robin zijn beide vakmensen!
Samen hebben zij een pvc visgraat vloer gelegd.
Werken netjes en schoon.
Denken met de klant mee.
Zeker 5 sterren waardig.

kees Heeren 01-12-2021

bedankt voor het leggen van de vloer vakkundig afgeleverd netjes en beleefd

4.9 sterren op basis van 47 beoordelingen