• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Melvin van Schalkwijk

1 / 1
Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-46918080

E-mail: [email protected]
Melvin van Schalkwijk

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien. Deze is altijd actueel.

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
4.9 sterren op basis van 40 beoordelingen
Stefan de Meij 07-09-2021

Voor het plaatsen van een pvc vloer in visgraatmotief en hoge plinten hebben we opdracht verstrekt aan MVS Interieur&Afbouw. We zijn heel blij met het eindresultaat! De vloer ligt er strak in en het ziet er prachtig uit allemaal!
Veel dank aan Melvin voor de kwaliteit van het werk, maar zeker ook voor zijn flexibiliteit. Ondanks zijn volle agenda heeft hij steeds meegedacht over een goede planning die voor ons zo goed mogelijk zou uitkomen. Toen later bleek dat er te weinig ruimte was om twee deuren terug te plaatsen (te weinig ruimte vanwege hoge plinten), was Melvin bereid om dit snel in orde te maken. Heel fijn!

Oskar en Wendy 06-09-2021

Afgelopen week heeft Melvin (MVS interieur&afbouw) onze pvc vloer in de keuken en hal naar volle tevredenheid gelegd. Melvin stelt je als klant echt centraal en zijn communicatie vonden wij echt super. Duidelijke en heldere afspraken. Ook tijdens het leggen waren er diverse momenten waarbij de communicatie echt heel goed verliep! Top gedaan. Ook staat Melvin voor zijn werk en denkt hij mee in oplossingen.Kwaliteit van het geleverde werk is ook super. Bij de volgende vloer weten wij wie we gaan bellen! Bedankt Melvin.

Wendy&Oskar van den Berg 06-09-2021

Afgelopen week heeft Melvin (MVS interieur&afbouw) onze pvc vloer in de keuken en hal naar volle tevredenheid gelegd. Melvin stelt je als klant echt centraal en zijn communicatie vonden wij echt super. Duidelijke en heldere afspraken. Ook tijdens het leggen waren er diverse momenten waarbij de communicatie echt heel goed verliep! Top gedaan. Ook staat Melvin voor zijn werk en denkt hij mee in oplossingen.Kwaliteit van het geleverde werk is ook super. Bij de volgende vloer weten wij wie we gaan bellen! Bedankt Melvin.

Damian en Ilva 26-08-2021

Melvin (MVS Interieur&Afbouw) heeft onze prachtige vissengraat laminaat vloer gelegd.
Bij de eerste keer dat de vloer gelegd was kregen wij helaas te maken met waterschade. Dezelfde avond is Melvin nog langsgekomen om de schade op te nemen, de vloer was helaas niet meer te redden maar het zegt wel iets over zijn klantvriendelijkheid dat hij meteen voor ons klaar stond.
Inmiddels ligt de nieuwe vloer er weer in, tevens gelegd door Melvin.

Peter Ernest 19-08-2021

Melvin heeft onlangs onze 80 m2 pvc vloer gelegd. De vloer ligt er strak in en is mooi afgewerkt met hoge plinten. In twee dagen was hij klaar. Ook na het werk was alles netjes opgeruimd. Wij zijn in ieder geval dik tevreden!

Peter Ernest 19-08-2021

Melvin heeft onlangs onze 80 m2 pvc vloer gelegd. De vloer ligt er strak in en is mooi afgewerkt met hoge plinten. In twee dagen was hij klaar. Ook na het werk was alles netjes opgeruimd. Wij zijn in ieder geval dik tevreden!

Pierre Janssen 13-08-2021

Melvin heeft in ons nieuwe appartement een schitterende pvc vloer gelegd.Ook de oplossing voor de kruipruimte
is goed bedacht.
Ook het schoonzuigen van het appartement en het verwijderen van het vele afval was goed geregeld.
Prima gedaan Melvin

Florus 04-08-2021

Bij het inmeten van de vloer was het meteen zichtbaar dat Melvin verstand heeft van zaken. Met wat adviezen en aandachtspunten ben ik aan de slag kunnen gaan om de vloer goed te kunnen laten leggen.
De vloer is dan ook perfect gelegd en ben ik zeer tevreden over de communicatie en aangeboden nazorg. Verder heeft Melvin in deze drukke tijd ook nog tijd gemaakt om wat tegelwerk te doen achter mijn keuken en ook daar is hij een echte vakman in. Hartelijk dank voor je geboden diensten.

Anthony 04-08-2021

Melvin heeft op een vakkundige werkwijze onze 23 oude houten parketvloer voorzien van een zwevende PVC stroken vloer. Melvin is een correcte jongen, komt zijn afspraken na en is flexibel en meedenkend.

Jack&Carla 19-07-2021

We wilden een pvc klikvloer over de oude vloer leggen, Melvin gaf bij het inmeetgesprek aan dat dit niet mooi zou worden. Besloten een lijm pvc vloer te leggen. We zijn zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, netjes in communiceren. Vloer ligt er goed in.

Mirthe 16-07-2021

Melvin is een keurige vakman, beleeft, meedenkend, correct en werkt netjes. Hij is fijn in de omgang en komt zijn afspraken na. Hij heeft een in mijn woonkamer/ openkeuken de vloer voorzien van een laag egaline waarna hij pvc-laminaat in visgraatmotief keurig netjes heeft gelijmd. Daar waar geen plint kwam heeft hij de laminaat strak afgewerkt en voorzien van een net kitrandje.
Melvin bedankt voor je werk.

Bas Hagenaars 04-07-2021

Melvin heeft bij ons visgraat PVC gelegd. Vanaf het eerste meetmoment tot aan de uiteindelijke uitvoering helemaal niks op aan te merken. Hij werkt secuur, meet alles goed uit, is helder en duidelijk in de communicatie, komt afspraken na en werkt super netjes. Alles tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Ik zou hem zeer zeker aanbevelen!!

Fam den haan 01-07-2021

Wij wilden een pvc klik vloer.Na een inmeet gesprek met melvin het advies gekregen om te kijken naar pvr en die te verlijmen.
Uiteindelijk gekozen voor pvc verlijmen en we zijn er super blij mee.

Fam den haan 01-07-2021

Bij ons heeft melvin zowel het egaliseren als het lijmen van onze pvc vloer gedaan.
Super tevreden!

patrick 27-06-2021

Zelf ben ik heel kritisch en secuur en besteed ik zelden werk uit, maar deze keer was het teveel werk. Daarom kwam Melvin in beeld. Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij hem. En dit werd ook bevestigd door de contactmomenten en de uiteindelijke uitvoering. Melvin werkt erg nauwkeurig, geeft duidelijk aan waar de knelpunten mogelijk liggen en komt zijn afspraken na. Zowel het egaliseren als het pvc leggen is keurig gedaan. Ook de plinten zijn netjes aangebracht op een niet altijd rechte muur en hoeken. Ik zou Melvin erg aanbevelen.

Berno van Elteren 14-06-2021

Melvin heeft ca. 80 m2 PVC vloer gelegd in het appartement. De vloer is aaneengesloten in het appartement aangebracht.
Melvin neemt snel contact op. Regeer vlot op berichten.
De vloer is perfect gelegd, netjes afgewerkt. Verpakkingsmateriaal netjes gescheiden. De planning die vooraf is besproken is gehaald.
Ik wil Melvin aanbevelen die een vloer gelegd wil hebben.

Jeroen 10-06-2021

Als je een professional, die met je meedenkt, oplossingen bedenkt en de werkzaamheden ook vakkundig en netjes uitvoert zoekt is Melvin van harte aan te bevelen. Wij zijn in ieder geval 100% tevreden. Een sympathieke vakman die je graag over, de door hem gelegde, vloer hebt.

Claudia M 03-06-2021

Melvin heeft bij ons in 3 ruimtes pvc visgraat gelegd. Het was in totaal een aardige opervlakte. Dit heeft hij echt heel netjes en vakkundig gedaan. Het ligt er super strak in. Hij werkt hard, netjes en zorgvuldig. Melvin komt zijn afspraken na, komt op tijd en ruimt ook alles netjes op. Tevens denkt hij mee, bedenkt oplossingen gebruikt goed materiaal en is zeer vriendelijk en prettig in de omgang. Ik kan niet anders dan Melvin van harte aanbevelen.

Mark 21-04-2021

Melvin is een rustige en energieke vakman en werkt vlot, secuur en netjes.

Naast zijn gedreven werkwijze hebben we leuk contact gehad, hij is prettig in omgang.
Zelf ben ik zeer kritisch als het gaat om legkwaliteit, bij Melvin is dat in zeer goede handen.
Hij had prima adviezen en denkt mee in oplossingen tijdens het leggen van de vloer.

Mocht ik nog ergens ruimte hebben voor een nieuwe vloer of iets willen veranderen dan is hij de eerste die ik zal benaderen.

Kortom, aarzel niet en neem contact op met Melvin voor een legafspraak!

Koen Weterings 08-04-2021

Melvin is een topper. Aardige vent. Werkt precies en vakkundig. Stemt goed af met mij als klant en doet wat hij kan om me te ontzorgen. Heel goede ervaring met hem gehad.

Dave 28-03-2021

Netjes gelegd en zeer goede afwerking van de plinten, Melvin denkt mee en geeft advies.

Arjen en Francette 25-03-2021

Vloer is vakkundig gelegd ondanks de ongelijke muren, goede service, de worstenbroodjes waren dik verdiend

Mark F. 18-03-2021

Melvin heeft bij ons een zwevende pvc visgraat gelegd. Dit heeft hij fantastisch gedaan. Het ligt er super strak in en hij neemt alle verantwoordelijkheid voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Melvin komt zijn afspraken na, komt op tijd en werkt hard. Tevens denkt hij mee in oplossingen, gebruikt professioneel materiaal en is daarnaast een prettig persoon in de omgang. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Bert 13-03-2021

Wij zijn erg tevreden over hoe Melvin onze vloer heeft gelegd.

Yassine 23-02-2021

Onze zwevend pvc vloer is door Melvin superstrak en vakkundig gelegd. We zijn zeer te spreken over zukn duidelijke advies in de mogelijkheden van wat wel kan of niet kan.

Egbert van Laer 25-01-2021

Melvin heeft de vloer perfect gelegd. Is meedenkend en komt zijn afspraken na.

Paul 14-01-2021

Melvin heeft bij ons een zwevende pvc vloer gelegd inclusief nieuwe plinten overal. Melvin is een vriendelijke man die vooraf netjes alles is in kom meten en duidelijk aangeeft wat wel en niet kan. Tevens denkt hij goed mee om alles zo mooi mogelijk af te werken. Melvin was altijd netjes op tijd en werkt hard door waardoor alles zoals gepland op tijd klaar was. Tevens is hij zeer opgeruimd.

Praktijk Leurse Haven 14-01-2021

Praktijk Leurse Haven is super tevreden met de door Melvin gelegde PVC vloer.

Rob Hollemans 13-01-2021

Zeer tevreden over Melvin. Vloer ziet er perfect uit, hij werkt netjes en is vriendelijk.

S. van der Gouw 10-01-2021

Perfect gelegd, netjes, goede tips, rotzooi afgevoerd, vriendelijk. We zijn er zeer tevreden mee!

Joke van der lende 06-01-2021

Melvin is een top vakman !
Hij heeft in onze nieuwe woning alle vloeren gelegd .
Alles nauwkeurig afgewerkt .
Geeft goede adviezen en denkt mee .
Hij heeft zelfs een koof gebouwd om lelijke buizen te camoufleren .
Hij heeft professionele apparatuur en
Komt alle afspraken op de afgesproken tijd na
Kortom we zijn heel tevreden

Joke van der Lende 06-01-2021

Top vakman !
Hij heeft bij ons in de hele woning vloeren gelegd en we zijn heel tevreden .
Melvin denkt mee en komt met goede adviezen
Hij heeft professionele apparatuur bij zich en het contact is ook prima .
Hij komt op de afgesproken tijd en werkt alles professioneel af .
Wij kunnen hem zeker aanbevelen !

C. Ligtvoet 05-12-2020

Keurig gewerkt. Denkt goed in oplossingen. En vooral eerlijk. Heel fijn! Goede vakman!

Ronald janssen 25-11-2020

Alles in een dag gelegd en geen omkijken naar gehad. Drukke agenda dus op tijd plannen! Was bereid op zaterdag te komen en zodoende mijn planning intact te houden. Thanks

M Budasz 24-11-2020

Melvin top en vakkundig persoon.
Keurig vakkundig vloer gelegd, werkt heel snel en netjes ,echt niks op aan te merken zelfs de moeilijkste hoekjes draait hij zijn hand niet voor om. Melvin ruimt alles keurig op en neemt de rest van het afval mee, de vloer word netjes gestofzuigd. wij hebben het als zeer prettig ervaren. Bedankt

Y. Lauwerijssen 31-10-2020

Echt een jongen die weet wat hij doet! Netjes de ruimte ingemeten. Tot in detail alle opties voor de afwerking doorgenomen. Op de dag van het leggen zelf heb ik me verbaasd over de snelle en keurige manier van werken. Waar we tegen wat probleempjes aanliepen wat betreft de afwerking, heeft hij dit ook keurig opgelost. En aan het eind van de dag alles keurig netjes achtergelaten. De vloer ligt er echt keurig bij en ik zou er niet blijer mee kunnen zijn dan ik nu ben.

Voor iedereen die overweegt een klik-pvc vloer te laten leggen: Bij Melvin ben je zeker aan het juiste adres!

R. Noët 30-10-2020

Melvin heeft de ruimte waar de vloer ingekomen is ingemeten, hierbij heeft hij passende opties geboden voor afwerking. Op de dag van leggen zat het wat tegen, een zwaar voorwerp kwam (buiten zijn schuld) ten val op de nieuwe vloer waardoor er 2 planken beschadigde. Ook hier gaf hij opties aan om het op te lossen, wat hij daarna zeer vakkundig heeft uitgevoerd. Hij heeft me niet laten zitten, maar is doorgegaan totdat alles tot tevredenheid was afgerond. De vloer ziet er goed uit, de afwerking van plinten, deurmat, rvs profielen ook.

Ik kan Melvin zeker aanraden als vloerenlegger.

Mevr Aerts 13-10-2020

En alweer een tevreden klant

P.van den Dries 08-10-2020

Wij zijn zeer tevreden over de gelde laminaatvloeren.
Afspraken nagekomen, keurig optreden en nauwkeurig gewerkt.
Prima!!!

P.van den Dries 08-10-2020

Melvin wij zijn zeer tevreden over de door jou gelegde laminaatvloeren.
Afspraken nagekomen, keurig optreden en zeer nauwkeurig. Prima!!

4.9 sterren op basis van 40 beoordelingen