• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Melvin van Schalkwijk

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-46918080

E-mail: [email protected]
Melvin van Schalkwijk

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
4.9 sterren op basis van 75 beoordelingen
Anja 01-03-2024

Melvin van MVS Interieur& afbouw heeft bij ons recent een pvc vloer gelegd. Wat een vakman, in één woord geweldig. Werkt precies en heel netjes, denkt ook met je mee en heeft goede ideeën. Daarnaast is Melvin ook nog een ontzettend aardige jongeman. Wij willen hem zeker aanbevelen.

Nathalie 26-02-2024

Melvin van MVS Interieur&Afbouw heeft de afgelopen week een PVC walvisgraatvloer bij ons thuis gelegd. Wij zijn erg tevreden! Melvin is een aardige jongen en de communicatie was altijd duidelijk en vlot. Hij werkt snel en zeer netjes. Voor een eventueel volgende klus zullen wij zeker aan Melvin denken!

Edwin 21-02-2024

Vorige maand heeft MVS Interieur&Afbouw bij ons op 3 etages een visgraat PVC vloer gelegd. Er wordt goed meegedacht, komt afspraken na en zorgt voor een hoge kwaliteit afwerking. Kortom, zeer tevreden en zeker aan te raden!

Rob de Klerk 20-02-2024

De pcv kliklaminaatvloer is door MVS Interieur&Afbouw erg mooi gelegd en afgewerkt. Melvin is vakkundig en denkt met je mee.

Tina Bos 25-09-2023

Melvin heeft bij ons zeer vakkundig een PVC-vloer gelegd, tot in de details alles goed afgewerkt!
Hij is zeer duidelijk in de communicatie en houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Wij zijn heel blij met onze mooie vloer, bedankt Melvin!

Jeffrey 11-09-2023

Absolute aanrader!! Melvin heeft onlangs een PVC vloer bij ons geplaatst en deze zit er super strak in! Melvin is zeer deskundig en heeft verder ook zeer goede tips!

Alle 5 sterren meer dan waard!!

Samir 17-06-2023

Zoek aub niet verder, Melvin is een vriendelijke jongvolwassen man van 25, en ongelooflijk professioneel en kundig. Alle recensies hier kloppen.
Hij reageert snel, adequaat, als je belt neemt hij op, heeft ons tussentijd goed geadviseerd en blijft in contact.
Hij is detailgericht, werkt alles netjes af, van vloer tot aan plinten en kitwerk. Stofzuigt netjes en laat de boel schoon achter.
Prijs/kwaliteitverhouding dikke 10.

Melvin, echt hartstikke bedankt voor alles!

groet

Samir

Arjan 08-06-2023

Dit is de tweede keer dat Melvin bij ons een PVC vloer heeft gelegd. Wederom heeft hij prima werkt. Melvin werkt erg nauwkeurig en netjes. Ik raad hem zeker aan. Echt een vakman!!

Kiki 06-06-2023

Melvin kwam onze vloer leggen nadat degene die hem eigenlijk zou komen leggen meerdere klussen tegelijk had gepland en daardoor geen meer tijd had. Ondanks dat Melvin zelf ook meerdere klussen had, gaf hij super goede service, duidelijke communicatie en was hij perfectionistisch. De vloer is super mooi geworden en we zijn er erg blij mee. Melvin is absoluut een aanrader!

Michael van Tilburg 03-06-2023

Melvin van MVS interieur & afbouw heeft bij ons een visgraat pvc vloer gelegd.
Wij zijn zeer tevreden over het prachtige resultaat. Het contact en de communicatie met Melvin liep prettig en vlot.
De afwerking met plinten is prachtig. Kortom een vakman!
Melvin bedankt!

Dave 17-04-2023

Melvin van MVS Interieur & Afbouw heeft onze vloer, Hongaars punt gelegd. Communicatie verloopt prima met Melvin, duidelijk afspraken en goed advies. Komt afspraken na en een mooie strakke vloer als eindresultaat. Top werk geleverd!

Richard 16-02-2023

MvS heeft bij ons een pvc vloer gelegd.
Melvin maakt het verschil!
Geen gedoe, goede kennis van zaken, heldere communicatie en zeer correct, kortom dé vakman waarop je als klant hoopt.
Ook de service na het afronden van de klus is fantastisch.
Dus: Zoek jij die ene klantgerichte professional voor het uitvoeren van jouw klus?
MvS /Melvin is echt een aanrader.

Sigrid 08-02-2023

Zeer tevreden met het resultaat, werkt heel nauwkeurig en als er iets is lost hij het ook gelijk vakkundig op!

Rob Hoppenbrouwers 01-02-2023

Melvin heeft voor ons een perfect stuk werk geleverd. Hij heeft ons duidelijk geïnformeerd en in detail de werkwijzes uitgelegd. Daarnaast hebben wij van hem ook aanverwante adviezen gekregen die belangrijk waren voor de uitstraling. Niets was hem teveel. Na de klus zei hij tegen ons als er iets is altijd bellen. Dat bleek nodig bij het schoonmaken bleek in een van de tegels een foutje te zitten waarvan wij dachten dat het vuil was. Melvin was snel weer ter plekke en verving de tegel, onzichtbaar, als service. Top vakman waar je van op aankunt.

Rob Hoppenbrouwers 01-02-2023

Melvin heeft voor ons een perfect stuk werk geleverd. Hij heeft ons duidelijk geïnformeerd en in detail de werkwijzes uitgelegd. Daarnaast hebben wij van hem ook aanverwante adviezen gekregen die belangrijk waren voor de uitstraling. Niets was hem teveel. Na de klus zei hij tegen ons als er iets is altijd bellen. Dat bleek nodig bij het schoonmaken bleek in een van de tegels een foutje te zitten waarvan wij dachten dat het vuil was. Melvin was snel weer ter plekke en verving de tegel, onzichtbaar, als service. Top vakman waar je van op aankunt.

Ellen van Schendel 19-01-2023

Melvin van MVS interieur & afbouw heeft een mooie en perfecte laminaatvloer bij ons gelegd.
De vloer is vakkundig gelegd, afspraken worden goed nagekomen en hij is duidelijk. Wij zouden hem zeker aanbevelen of een volgende keer inhuren

Fam. Van Gent 06-01-2023

Melvin heeft vakwerk afgeleverd met oog voor detail bij het leggen van onze PVC visgraatvloer. Alle afspraken werden keurig nagekomen met de nodige klantgerichte flexibiliteit. Een tevreden klant!

E. van der Spek 03-12-2022

Melvin heeft bij ons een prachtige PVC vloer met veel oog voor detail gelegd. Het resultaat is kort en krachtig TOP!

Wouters - Terheijden 09-11-2022

MVS heeft bij ons een PVC Visgraat vloer gelegd. Erg tevreden over het geleverde advies en werk van MVS interieur en afbouw.
Heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Donny 09-10-2022

Melvin (MVS Interieur & Afbouw) heeft onze PVC visgraat vloer heel netjes geëgaliseerd en vervolgens gelegd. De communicatie en afspraken zijn duidelijk en met het resultaat zijn we heel tevreden. Zeker aan te raden!

Francis Kroon 28-09-2022

Erg tevreden over Melvin van MVS Interieur en Afbouw. Hij levert vakwerk en komt zijn afspraken altijd na. Erg blij met onze mooie pvc vloer!

Roy Han 21-09-2022

Keurig werk afgeleverd! Melvin komt afspraken keurig na, is op tijd, vriendelijk en biedt goede service. Aanrader!

Roy Han 21-09-2022

Keurig werk afgeleverd! Melvin komt afspraken keurig na, is op tijd, vriendelijk en biedt goede service. Aanrader!

Marco 07-08-2022

MVS Interieur&Afbouw heeft de vloeren perfect gelegd en afgekit. Melvin werkt netjes, heeft een goede communicatie en komt zijn afspraken na. Daarnaast geeft Melvin goede tips en adviezen over wat wel en niet handig is en pakt hij dit ook zelf op (additionele werk). Ook communicatie met de leverancier m.b.t. manco’s of tekorten werd door hem geregeld.

Ik kan MVS Interieur&Afbouw daarom ten zeerste aanbevelen.

G.A.M. VAN DOOREN 08-07-2022

Melvin heeft met zijn werk, werkhouding en contact met ons aangetoond een echte vakman te zijn. Afgelopen week heeft hij bij ons een pvc-vloer gelijmd aangelegd. Daarbij moesten nog enkele bijkomende probleempjes opgelost worden.
Melvin heeft daarbij met ons meegedacht en duidelijk aangegeven welk meerwerk daar nog bij kwam kijken. Dat was voor ons fijn zodat we ook duidelijk wisten wat ons financieel te wachten stond. Kortom: wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen hem bij iedereen aanbevelen!

Familie Marijnissen 06-03-2022

Melvin is een echte vakman, weet waar hij het over heeft en geeft goede adviezen. Onze pvc visgraat van 63m2 ligt er heel mooi in inclusief de plinten en een droogloopmat. Wij kunnen iedereen Melvin aanraden!!

Ilva en Damian 07-02-2022

Melvin (MVS Interieur&Afbouw) heeft onze prachtige vissengraat pvc vloer gelegd.
Bij de eerste keer dat de vloer gelegd was kregen wij helaas te maken met waterschade. Dezelfde avond is Melvin nog langsgekomen om de schade op te nemen, de vloer was helaas niet meer te redden maar het zegt wel iets over zijn klantvriendelijkheid dat hij meteen voor ons klaar stond.

De tweede vloer lag er prachtig in, helaas bleek hier een productie fout in te zitten waardoor de vloer kraakte.
Dit was natuurlijk overmacht voor Melvin maar het is heel netjes opgelost.
Melvin heeft de vloer geëgaliseerd en dezelfde week de nieuwe vissengraat pvc vloer gelegd. Voor ons geheel kosteloos en is dit direct opgelost met de winkel waar wij de vloer hadden gekocht.
Wij zijn er blij mee.

Piotr Jurkiewicz 19-01-2022

Vanaf het eerste contact met MVS Interieur & Afbouw verliep alles prima! Melvin heeft verstand van zaken, denk ontzettend mee en geeft goed adviezen. Komt z’n afspraken prima na en is snel in de communicatie. Zelfs na een ‘klein’ probleempje, kwam hij meteen met een oplossing en kwam op een vrije ochtend alles regelen, zodat de vloer op tijd gelegd kon worden. Wij zijn enorm tevreden met het geleverde werk, onze beneden verdieping van 45m2 is geheel geëgaliseerd en voorzien van een zeer fraaie PVC visgraat vloer en nieuwe plonten! Wij kunnen iedereen MVS Interieur & afbouw aanraden! Melvin Bedankt!

Fam van den brink 04-01-2022

Melvin was er op tijd en hij dacht met je mee en hij heeft onze pvc vloer keurig netjes gelegd en de plinten erop gezet echt een aanrader
Wij zijn er heel blij mee

Jasper Bakx 29-11-2021

Goede service door MVS Interieur&Afbouw, duidelijke communicatie vooraf.
Melvin neemt de tijd om alles netjes in te meten en de verschillende opties door te nemen.
Qua planning is onze woning met 3 verdiepingen (145m2) in slechts 4 dagen helemaal voorzien van laminaat.

Tijdens de uitvoering is er netjes gewerkt en ook alle details en klein hoekjes/kantjes zijn perfect.
Nadien heeft Melvin alle afval meegenomen en het huis gestofzuigd achter gelaten.

Voor de (hopelijk verre) toekomst nemen we zeker weer contact op met Melvin voor het leggen van onze vloeren!

Rowan & Ilona Heukels 24-11-2021

Melvin is een echte vakman en je ziet dat hij echt passie heeft in wat hij doet. Hij heeft bij ons de pvc vloer er superstrak ingelegd. Verder kwam hij altijd zijn afspraken na. Wij zouden Melvin dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Monique 22-11-2021

Duidelijke uitleg vooraf. Komt afspraken na en levert goede kwaliteit af.

Joost Peeters 16-11-2021

Melvin heeft de vloer zeer netjes gelegd ik een korte tijd, hiervoor was hij 1,5 dag bezig om een visgraat vloer te leggen van 53m2 en om de plinten op maat te maken en te monteren inclusief af te kitten. Top service en zeker een aanrader !

Gijs en Sabrina Ackermans 11-11-2021

Melvin werkt heel netjes, is secuur en komt zijn afspraken na. Wij kunnen hem iedereen aanbevelen!

Eline van Bergen 02-11-2021

Wij hebben gekozen voor MVS Interieur&Afbouw om een vloer te laten leggen. Hij geeft van te voren duidelijk aan wat het totaalprijs is. Hij werkt snel, netjes en secuur. Toen we een klein probleem hadden is hij hiervoor de volgende dag teruggekomen, wat een top service! De vloer ligt er strak in en we zijn dan ook zeer tevreden.

Stefan de Meij 07-09-2021

Voor het plaatsen van een pvc vloer in visgraatmotief en hoge plinten hebben we opdracht verstrekt aan MVS Interieur&Afbouw. We zijn heel blij met het eindresultaat! De vloer ligt er strak in en het ziet er prachtig uit allemaal!
Veel dank aan Melvin voor de kwaliteit van het werk, maar zeker ook voor zijn flexibiliteit. Ondanks zijn volle agenda heeft hij steeds meegedacht over een goede planning die voor ons zo goed mogelijk zou uitkomen. Toen later bleek dat er te weinig ruimte was om twee deuren terug te plaatsen (te weinig ruimte vanwege hoge plinten), was Melvin bereid om dit snel in orde te maken. Heel fijn!

Oskar en Wendy 06-09-2021

Afgelopen week heeft Melvin (MVS interieur&afbouw) onze pvc vloer in de keuken en hal naar volle tevredenheid gelegd. Melvin stelt je als klant echt centraal en zijn communicatie vonden wij echt super. Duidelijke en heldere afspraken. Ook tijdens het leggen waren er diverse momenten waarbij de communicatie echt heel goed verliep! Top gedaan. Ook staat Melvin voor zijn werk en denkt hij mee in oplossingen.Kwaliteit van het geleverde werk is ook super. Bij de volgende vloer weten wij wie we gaan bellen! Bedankt Melvin.

Wendy&Oskar van den Berg 06-09-2021

Afgelopen week heeft Melvin (MVS interieur&afbouw) onze pvc vloer in de keuken en hal naar volle tevredenheid gelegd. Melvin stelt je als klant echt centraal en zijn communicatie vonden wij echt super. Duidelijke en heldere afspraken. Ook tijdens het leggen waren er diverse momenten waarbij de communicatie echt heel goed verliep! Top gedaan. Ook staat Melvin voor zijn werk en denkt hij mee in oplossingen.Kwaliteit van het geleverde werk is ook super. Bij de volgende vloer weten wij wie we gaan bellen! Bedankt Melvin.

Damian en Ilva 26-08-2021

Melvin (MVS Interieur&Afbouw) heeft onze prachtige vissengraat laminaat vloer gelegd.
Bij de eerste keer dat de vloer gelegd was kregen wij helaas te maken met waterschade. Dezelfde avond is Melvin nog langsgekomen om de schade op te nemen, de vloer was helaas niet meer te redden maar het zegt wel iets over zijn klantvriendelijkheid dat hij meteen voor ons klaar stond.
Inmiddels ligt de nieuwe vloer er weer in, tevens gelegd door Melvin.

Peter Ernest 19-08-2021

Melvin heeft onlangs onze 80 m2 pvc vloer gelegd. De vloer ligt er strak in en is mooi afgewerkt met hoge plinten. In twee dagen was hij klaar. Ook na het werk was alles netjes opgeruimd. Wij zijn in ieder geval dik tevreden!

Peter Ernest 19-08-2021

Melvin heeft onlangs onze 80 m2 pvc vloer gelegd. De vloer ligt er strak in en is mooi afgewerkt met hoge plinten. In twee dagen was hij klaar. Ook na het werk was alles netjes opgeruimd. Wij zijn in ieder geval dik tevreden!

Pierre Janssen 13-08-2021

Melvin heeft in ons nieuwe appartement een schitterende pvc vloer gelegd.Ook de oplossing voor de kruipruimte
is goed bedacht.
Ook het schoonzuigen van het appartement en het verwijderen van het vele afval was goed geregeld.
Prima gedaan Melvin

Florus 04-08-2021

Bij het inmeten van de vloer was het meteen zichtbaar dat Melvin verstand heeft van zaken. Met wat adviezen en aandachtspunten ben ik aan de slag kunnen gaan om de vloer goed te kunnen laten leggen.
De vloer is dan ook perfect gelegd en ben ik zeer tevreden over de communicatie en aangeboden nazorg. Verder heeft Melvin in deze drukke tijd ook nog tijd gemaakt om wat tegelwerk te doen achter mijn keuken en ook daar is hij een echte vakman in. Hartelijk dank voor je geboden diensten.

Anthony 04-08-2021

Melvin heeft op een vakkundige werkwijze onze 23 oude houten parketvloer voorzien van een zwevende PVC stroken vloer. Melvin is een correcte jongen, komt zijn afspraken na en is flexibel en meedenkend.

Jack&Carla 19-07-2021

We wilden een pvc klikvloer over de oude vloer leggen, Melvin gaf bij het inmeetgesprek aan dat dit niet mooi zou worden. Besloten een lijm pvc vloer te leggen. We zijn zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, netjes in communiceren. Vloer ligt er goed in.

Mirthe 16-07-2021

Melvin is een keurige vakman, beleeft, meedenkend, correct en werkt netjes. Hij is fijn in de omgang en komt zijn afspraken na. Hij heeft een in mijn woonkamer/ openkeuken de vloer voorzien van een laag egaline waarna hij pvc-laminaat in visgraatmotief keurig netjes heeft gelijmd. Daar waar geen plint kwam heeft hij de laminaat strak afgewerkt en voorzien van een net kitrandje.
Melvin bedankt voor je werk.

Bas Hagenaars 04-07-2021

Melvin heeft bij ons visgraat PVC gelegd. Vanaf het eerste meetmoment tot aan de uiteindelijke uitvoering helemaal niks op aan te merken. Hij werkt secuur, meet alles goed uit, is helder en duidelijk in de communicatie, komt afspraken na en werkt super netjes. Alles tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Ik zou hem zeer zeker aanbevelen!!

Fam den haan 01-07-2021

Wij wilden een pvc klik vloer.Na een inmeet gesprek met melvin het advies gekregen om te kijken naar pvr en die te verlijmen.
Uiteindelijk gekozen voor pvc verlijmen en we zijn er super blij mee.

Fam den haan 01-07-2021

Bij ons heeft melvin zowel het egaliseren als het lijmen van onze pvc vloer gedaan.
Super tevreden!

patrick 27-06-2021

Zelf ben ik heel kritisch en secuur en besteed ik zelden werk uit, maar deze keer was het teveel werk. Daarom kwam Melvin in beeld. Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij hem. En dit werd ook bevestigd door de contactmomenten en de uiteindelijke uitvoering. Melvin werkt erg nauwkeurig, geeft duidelijk aan waar de knelpunten mogelijk liggen en komt zijn afspraken na. Zowel het egaliseren als het pvc leggen is keurig gedaan. Ook de plinten zijn netjes aangebracht op een niet altijd rechte muur en hoeken. Ik zou Melvin erg aanbevelen.

Berno van Elteren 14-06-2021

Melvin heeft ca. 80 m2 PVC vloer gelegd in het appartement. De vloer is aaneengesloten in het appartement aangebracht.
Melvin neemt snel contact op. Regeer vlot op berichten.
De vloer is perfect gelegd, netjes afgewerkt. Verpakkingsmateriaal netjes gescheiden. De planning die vooraf is besproken is gehaald.
Ik wil Melvin aanbevelen die een vloer gelegd wil hebben.

Jeroen 10-06-2021

Als je een professional, die met je meedenkt, oplossingen bedenkt en de werkzaamheden ook vakkundig en netjes uitvoert zoekt is Melvin van harte aan te bevelen. Wij zijn in ieder geval 100% tevreden. Een sympathieke vakman die je graag over, de door hem gelegde, vloer hebt.

Claudia M 03-06-2021

Melvin heeft bij ons in 3 ruimtes pvc visgraat gelegd. Het was in totaal een aardige opervlakte. Dit heeft hij echt heel netjes en vakkundig gedaan. Het ligt er super strak in. Hij werkt hard, netjes en zorgvuldig. Melvin komt zijn afspraken na, komt op tijd en ruimt ook alles netjes op. Tevens denkt hij mee, bedenkt oplossingen gebruikt goed materiaal en is zeer vriendelijk en prettig in de omgang. Ik kan niet anders dan Melvin van harte aanbevelen.

Mark 21-04-2021

Melvin is een rustige en energieke vakman en werkt vlot, secuur en netjes.

Naast zijn gedreven werkwijze hebben we leuk contact gehad, hij is prettig in omgang.
Zelf ben ik zeer kritisch als het gaat om legkwaliteit, bij Melvin is dat in zeer goede handen.
Hij had prima adviezen en denkt mee in oplossingen tijdens het leggen van de vloer.

Mocht ik nog ergens ruimte hebben voor een nieuwe vloer of iets willen veranderen dan is hij de eerste die ik zal benaderen.

Kortom, aarzel niet en neem contact op met Melvin voor een legafspraak!

Koen Weterings 08-04-2021

Melvin is een topper. Aardige vent. Werkt precies en vakkundig. Stemt goed af met mij als klant en doet wat hij kan om me te ontzorgen. Heel goede ervaring met hem gehad.

Dave 28-03-2021

Netjes gelegd en zeer goede afwerking van de plinten, Melvin denkt mee en geeft advies.

Arjen en Francette 25-03-2021

Vloer is vakkundig gelegd ondanks de ongelijke muren, goede service, de worstenbroodjes waren dik verdiend

Mark F. 18-03-2021

Melvin heeft bij ons een zwevende pvc visgraat gelegd. Dit heeft hij fantastisch gedaan. Het ligt er super strak in en hij neemt alle verantwoordelijkheid voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Melvin komt zijn afspraken na, komt op tijd en werkt hard. Tevens denkt hij mee in oplossingen, gebruikt professioneel materiaal en is daarnaast een prettig persoon in de omgang. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Bert 13-03-2021

Wij zijn erg tevreden over hoe Melvin onze vloer heeft gelegd.

Yassine 23-02-2021

Onze zwevend pvc vloer is door Melvin superstrak en vakkundig gelegd. We zijn zeer te spreken over zukn duidelijke advies in de mogelijkheden van wat wel kan of niet kan.

Egbert van Laer 25-01-2021

Melvin heeft de vloer perfect gelegd. Is meedenkend en komt zijn afspraken na.

Paul 14-01-2021

Melvin heeft bij ons een zwevende pvc vloer gelegd inclusief nieuwe plinten overal. Melvin is een vriendelijke man die vooraf netjes alles is in kom meten en duidelijk aangeeft wat wel en niet kan. Tevens denkt hij goed mee om alles zo mooi mogelijk af te werken. Melvin was altijd netjes op tijd en werkt hard door waardoor alles zoals gepland op tijd klaar was. Tevens is hij zeer opgeruimd.

Praktijk Leurse Haven 14-01-2021

Praktijk Leurse Haven is super tevreden met de door Melvin gelegde PVC vloer.

Rob Hollemans 13-01-2021

Zeer tevreden over Melvin. Vloer ziet er perfect uit, hij werkt netjes en is vriendelijk.

S. van der Gouw 10-01-2021

Perfect gelegd, netjes, goede tips, rotzooi afgevoerd, vriendelijk. We zijn er zeer tevreden mee!

Joke van der lende 06-01-2021

Melvin is een top vakman !
Hij heeft in onze nieuwe woning alle vloeren gelegd .
Alles nauwkeurig afgewerkt .
Geeft goede adviezen en denkt mee .
Hij heeft zelfs een koof gebouwd om lelijke buizen te camoufleren .
Hij heeft professionele apparatuur en
Komt alle afspraken op de afgesproken tijd na
Kortom we zijn heel tevreden

Joke van der Lende 06-01-2021

Top vakman !
Hij heeft bij ons in de hele woning vloeren gelegd en we zijn heel tevreden .
Melvin denkt mee en komt met goede adviezen
Hij heeft professionele apparatuur bij zich en het contact is ook prima .
Hij komt op de afgesproken tijd en werkt alles professioneel af .
Wij kunnen hem zeker aanbevelen !

C. Ligtvoet 05-12-2020

Keurig gewerkt. Denkt goed in oplossingen. En vooral eerlijk. Heel fijn! Goede vakman!

Ronald janssen 25-11-2020

Alles in een dag gelegd en geen omkijken naar gehad. Drukke agenda dus op tijd plannen! Was bereid op zaterdag te komen en zodoende mijn planning intact te houden. Thanks

M Budasz 24-11-2020

Melvin top en vakkundig persoon.
Keurig vakkundig vloer gelegd, werkt heel snel en netjes ,echt niks op aan te merken zelfs de moeilijkste hoekjes draait hij zijn hand niet voor om. Melvin ruimt alles keurig op en neemt de rest van het afval mee, de vloer word netjes gestofzuigd. wij hebben het als zeer prettig ervaren. Bedankt

Y. Lauwerijssen 31-10-2020

Echt een jongen die weet wat hij doet! Netjes de ruimte ingemeten. Tot in detail alle opties voor de afwerking doorgenomen. Op de dag van het leggen zelf heb ik me verbaasd over de snelle en keurige manier van werken. Waar we tegen wat probleempjes aanliepen wat betreft de afwerking, heeft hij dit ook keurig opgelost. En aan het eind van de dag alles keurig netjes achtergelaten. De vloer ligt er echt keurig bij en ik zou er niet blijer mee kunnen zijn dan ik nu ben.

Voor iedereen die overweegt een klik-pvc vloer te laten leggen: Bij Melvin ben je zeker aan het juiste adres!

R. Noët 30-10-2020

Melvin heeft de ruimte waar de vloer ingekomen is ingemeten, hierbij heeft hij passende opties geboden voor afwerking. Op de dag van leggen zat het wat tegen, een zwaar voorwerp kwam (buiten zijn schuld) ten val op de nieuwe vloer waardoor er 2 planken beschadigde. Ook hier gaf hij opties aan om het op te lossen, wat hij daarna zeer vakkundig heeft uitgevoerd. Hij heeft me niet laten zitten, maar is doorgegaan totdat alles tot tevredenheid was afgerond. De vloer ziet er goed uit, de afwerking van plinten, deurmat, rvs profielen ook.

Ik kan Melvin zeker aanraden als vloerenlegger.

Mevr Aerts 13-10-2020

En alweer een tevreden klant

P.van den Dries 08-10-2020

Wij zijn zeer tevreden over de gelde laminaatvloeren.
Afspraken nagekomen, keurig optreden en nauwkeurig gewerkt.
Prima!!!

P.van den Dries 08-10-2020

Melvin wij zijn zeer tevreden over de door jou gelegde laminaatvloeren.
Afspraken nagekomen, keurig optreden en zeer nauwkeurig. Prima!!

4.9 sterren op basis van 75 beoordelingen