• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Woonplaats: Tilburg

Mob: 06-15499094

E-mail: [email protected]
Milosz Lewinski

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien.
Deze is altijd actueel.

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 76 beoordelingen
Saskia robbesom 13-10-2021

Milosz heeft mijn vloer gelegd die ik bij cibo heb gekocht. Ben zeer tevreden over zijn werkwijze.
Werk netjes en vlug en ruimt alles mooi op.
Zeer Zeker aan te bevelen

San 06-10-2021

Zeer tevreden! 1e verdieping en zolder laminaat incl plinten gelegd. Milosz denkt met je mee en geeft tips, werkt door en is nauwkeurig. Hij sorteert zelfs het afval en ruimt netjes op. Goed bereikbaar en snelle reactie indien nodig. Aanrader

Nicolien Hengeveld 04-10-2021

Vandaag heeft Milosz Lewinski een pvc vloer gelegd. Alles ziet er super uit en ik ben heel erg tevreden over het werk dat Milosz heeft geleverd. Alles keurig gelegd en afgewerkt.

Rik 02-10-2021

Vakman die alles netjes met je bespreekt en doorneemt. Goed advies gegeven met een heel mooi eindresultaat. Visgraat pvc met plinten en kitten alles is top!

Eric & Claudia 18-09-2021

Uitstekende afwerking in alle hoekjes en moeilijke plaatsen. Professioneel gedaan door ervaren vakman Milosz!

Mark 17-09-2021

Zeer tevreden over het leggen van de visgraat PVC vloer en afkitten van de plinten.
Denk goed mee bij moeilijke plekken wat het mooiste eindresultaat zou zijn. Vraagt tijdens het leggen of je tevreden bent.
Een zeer vriendelijk persoon die na de klus ook nog eens alles netjes opruimt.
Zeker aan te raden!

Jeroen de Bruijn 05-08-2021

Milosz heeft bij ons laminaat vloer mooi doorgelegd in verschillende kamers, super afgewerkt en overlegd goed met je om alles goed af te stemmen, wij zijn erg tevreden

Marcel van den Broek 03-08-2021

Milosz heeft bij ons perfect een pvc vloer gelegd. Alles netjes afgewerkt met plinten en afkitten. Zoekt u een vakman dan zou ik zeker contact met Milosz opnemen

Marcel van den Broek 03-08-2021

Milosz heeft bij ons perfect een pvc vloer gelegd. Alles netjes afgewerkt met plinten en afkitten. Zoekt u een vakman dan zou ik zeker contact met Milosz opnemen

Willem de Bonte 29-07-2021

Wat een vakman! Milosz heeft bij ons een superstrakke parketvloer geplakt. Werkt heel netjes, precies in de afwerking en gaat een uitdaging niet uit de weg. Kan hem zeker aanbevelen, ga je geen spijt van krijgen

Kim van Hal 27-07-2021

Een echte vakman! Al meerdere klussen door Milosz laten uitvoeren en enorm tevreden. Zorgvuldig en werkt alles netjes af. Denkt mee bij moeilijkheden en draagt verschillende oplossingen aan. Een echte aanrader!

Judith 24-07-2021

Milosz is een erg vriendelijke vakman. Hij werkt zeer netjes en precies. Hij heeft m’n pvc vloer heel strak en netjes gelegd, ook de plinten heeft hij netjes aangepast en geplaatst.
Ik zou Milosz zeker aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over zijn werk.

Judith 23-07-2021

Milosz is een heel vriendelijke vakman. Hij heeft mijn pvc vloer heel netjes en strak gelegd. Hij heeft alles met veel zorg gedaan en dat is ook te zien. De vloer ligt heel strak om m’n keuken heen, ook de plinten heeft hij heel netjes afgewerkt.
Ik zou Milosz zeker aanbevelen.

Marco 17-07-2021

Milosz heeft ons perfect geholpen bij het leggen van onze PVC click vloer. Hij denkt mee waardoor hij met een goede oplossing is gekomen bij een hoogteverschil tussen woonkamer en hal. We zouden hem aan een ieder aanraden!

Maikel Korebrits 15-07-2021

In 1 woord een topper! Goed op tijd, leuke babbel en eerlijk verhaal. Ik zou Milos zeker aanbevelen.

André en Jolanda 04-07-2021

Click pvc vloer van CIBO gelegd door Milosz. Vakman, meedenker en bovenal een zeer gezellig mens. Eindresultaat is prachtig. Als je de kans hebt Milosz in te plannen!! Doen!!

Johan van Gool 28-06-2021

Milosz ervaren als een man van zijn woord. Hij is altijd 5 minuten voor begin van werktijd aanwezig, denkt mee in de oplossingen, is recht door zee en direct. Een vloerenlegger naar mijn hart.

Mitch 22-06-2021

Zeer tevreden over het leggen van onze zwevende visgraat PVC vloer. Kiest niet voor gemak maar denk na over het mooiste patroon. Vraagt tijdens het leggen continu of je tevreden bent zodat het niet mis gaan gaan. Buiten zijn kwaliteit van leggen om is het ook nog eens een zeer vriendelijk persoon die er een leuke bezigheid van maakt. Zeker aan te raden!

Familie van den Broek 18-06-2021

Super vakman, werkt zeer nauwkeurig en netjes. Fijne communicatie, komt afspraken perfect na. Geeft goed advies. Zeer aan te raden.

Paulette 03-06-2021

Milosz heeft mijn laminaat prachtig gelegd. Hij denkt mee, heeft oog voor detail en heeft al mijn werk uit handen genomen toen er een kleinigheid mis was met de levering. En daarnaast was hij ook nog eens heel snel en vriendelijk. Heel tevreden!

Marco 02-06-2021

Milosz is een super fijne vent in omgang en levert echt vakwerk af. Als ik weer een keer een vloertje moet leggen weet ik wie ik ga bellen. Ga hem zeker aanraden bij familie en vrienden. Milosz bedankt !!!

Nadia 29-05-2021

Fantastisch! Wat een geluk dat we vanuit Cibo vloeren aan Milosz gekoppeld werden! Werkt snel en secuur. Denkt mee met de klant. Ontzettend vriendelijk en laat de klus na het afronden heel netjes achter.

Nadia 26-05-2021

Echt dikke wauw! Vakkundig advies, fantastisch gelegd. Milosz werkt secuur en is een fijn persoon in omgang. Werkt snel en nauwkeurig. Ruimte na het leggen super netjes achter gelaten. Zou hem zo weer boeken!

Chris 25-05-2021

Kennismaking en inmeten oppervlak was prettig en netjes op de afgesproken tijd. De ondervloer, laminaat en plinten zijn prachtig gelegd. Milosz denkt met je mee en levert vakwerk. Daarnaast ook netjes op tijd en alle afval netjes verzameld per categorie. We kunnen Milosz van harte aanbevelen!

Kirsten 13-05-2021

Milosz is echt een vakman! Hij heeft bij mij thuis een nieuwe PVC visgraat vloer zwevend gelegd en heel nauwkeurig gewerkt! De afwerking rondom radiatorbuizen en kozijnen is echt heel strak gedaan. Ik beveel Milosz absoluut aan!

Michel en Jacqueline 09-05-2021

Milosz, wat een vakwerk heb jij geleverd bij ons!! SUPER alles perfect gedaan, niets was teveel. Nogmaals BEDANKT

Michel en Jacqueline 09-05-2021

Milosz, wat een vakwerk heb jij geleverd bij ons!! SUPER alles perfect gedaan, niets was teveel. Nogmaals BEDANKT

Tim 05-05-2021

Milosz heeft inmiddels 3 vloeren voor mij gelegd. 2 laminaat en 2 lamel parket vloer. De kwaliteit en service waren perfect. Milosz is altijd goedlachs en als hij je kan helpen dan doet hij dat graag

Michel en Jacqueline 04-05-2021

Wat een vakwerk heb jij geleverd Milosz!! Super blij dat jij bij ons de vloeren hebt gelegd. Nogmaals BEDANKT!!

Frank Van der heijden 04-05-2021

Voor de bovenverdieping een PVC vloer gekocht bij CIBO vloeren. Samen met mijn vrouw besloten om de vloer te laten leggen door iemand die werkt via CIBO. Milosz was de aangewezen man en we hebben er geen moment spijt van gehad. Zijn kennis en kunde zijn van een hoog niveau en ook meegedacht in bepaalde situaties en binnen in dag helemaal klaar 3 kamers en overloop inclusief hoge plinten, plakplintjes en plinten afgekit. Qualitatief hoog niveau dus super bedankt milosz.

Pedro Breda 23-04-2021

Pvc vloer gekocht bij CIBO Breda, op hun advies contact gezocht met Milosz. Inmeetafspraak gemaakt en datum voor plaatsen van de vloer.
Donderdag 21 April, dag van het leggen van de vloer, klokslag 7 uur staat ie voor de deur. Materialen klaargezet en om 7.15 uur begonnen.
Wat een vakman zeg !! Netjes, secuur en vakkundig. Maakte me attent op een beschadiging, gebeld met Cibo en binnen half uurtje opgelost (ook service van Cibo).
Geen tijd voor pauze, koffie en sigaretje( buiten genomen tijdens zaagwerk) !! Over het leggen niets dan goed, vloer ligt er strak en netjes in, prima afgewerkt met de plinten. Na werkzaamheden alles netjes opgeruimd en vloer volledig nagelopen of alles naar wens was. Totaal geen op- of aanmerkingen. Top Resultaat !!!
Ook sociaal een dikke 10, vriendelijk-belangstellend en behulpzaam (bij verplaatsen van meubels).
Milosz, je bent een vakman, bedankt voor de goede service en wellicht tot een volgende keer want dat ik jou benader staat als een paal boven water !!!

Pedro Breda 22-04-2021

Nooit gedacht dat er nog zulke vakmensen als Milos bestaan. Vandaag een pvc vloer gelegd, superstrak en netjes. Vrolijke vakman, helpend handje bij meubels verplaatsen, alles keurig en netjes opgeruimd en aangeveegd. Scherp oog voor details en oplossingen.
Milos staat nu in mijn contactenlijst met hoofdletters en is de 1e die ik bel, mochten we een nieuwe vloer plaatsen.
Aanbevolen door Cibo Vloeren Breda

Roelof en Margot 21-04-2021

Top Top legger. Super vakkundig, specialist, vriendelijk en sociaal. Denkt mee, legt uit en controleert. Bij ons de visgraat vloer gelegd we zijn er super trots en ligt er strak, mooi bij. Blij dat Milosz deze gelegd heeft. Ik beveel hem aan bij iedereen en mocht er een volgende vloer komen is er 1 die het mag gaan leggen MILOSZ!!!

Richard 14-04-2021

Milosz is een vakbekwame man, sociaal en denkt mee over oplossingen. Hij levert keurig werk af !

Koen, Teteringen 12-04-2021

Heel erg tevreden! Zeer bekwame vakman die bij ons een houten visgraat gelegd heeft. Werkt heel erg nauwkeurig en denkt actief mee.

Kevin Verpalen 01-04-2021

Milosz is een echte vakman! Mijn PVC vloer ligt er super netjes in. Hij is een harde werker en zeker ook een heel vriendelijk persoon. Milosz denkt met je mee zodat het resultaat helemaal naar wens is. Als ik ooit nog een vloer laat leggen weet ik wie ik bel.

Freek Roovers 18-03-2021

Milosz heeft bij ons een houten visgraat vloer in de woonkamer gelegd en een pvc vloer op zolder. Milosz is echt een vakman en heel fijn in de omgang. Hij denkt mee en komt met goede adviezen. De vloeren liggen prachtig en strak in. Voor een eventuele volgende keer, zeker weer Milosz!!

Emel 17-03-2021

Zeer tevreden, snel en keurig geplaatst!

Ronnie 01-02-2021

Onze prachtige vloer voldoet aan onze verwachting en is zeer vakkundig gelegd. Dank!

Margreet Willemen 05-12-2020

Milosz is een echte vakman met hart voor zijn werk. Hij werkt zeer nauwkeurig, denkt met je mee, komt zijn afspraken na en is bereid een extra handje uit te steken. Dankzij zijn vakmanschap hebben wij nu een prachtige bovenverdieping. Een dikke pluim voor Milosz!!

Margreet Willemen 05-12-2020

Milosz is een echte vakman met hart voor zijn werk. Hij komt zijn afspraken stipt na, reageert heel snel op een email, denkt met je mee, regelt van alles en steekt een handje extra uit. Dankzij zijn nauwkeurigheid en vakmanschap hebben wij een prachtige nieuwe bovenverdieping. Een dikke pluim voor Milosz!!!

Marc 03-12-2020

Milosz heeft ca 80 m2 visgraat laminaat gelegd. Hij is allereerst een aardige sociale kerel. Klantvriendelijk en betrokken bij wat hij doet. Hij werkt heel nauwkeurig en snel. Hij denkt ook mee en komt tot perfecte oplossingen. Doet ook niet moeilijk als er iets extra gedaan moet worden.
Ik heb al regelmatig een vloer laten leggen maar zo strak en mooi afgewerkt als deze heb ik niet eerder meegemaakt. Hij is maakt ook alles schoon en werkt erg netjes. Ik kan niet andets zeggen dan een 10. Dank je Milosz, het is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee....

Femke de Mei 08-11-2020

Milosz heeft goed werk geleverd, we zijn erg tevreden. Door omstandigheden kon de vloer niet helemaal worden afgewerkt. Hij heeft er voor gezorgd dat deze af was nog voordat we gingen verhuizen. Top! De vloer is goed en vakkundig gelegd. Wij zijn er blij mee.

Nick & Nikita 21-10-2020

Wij zijn echt super tevreden over Milosz! Hij is super goed in zijn vak, is professioneel en fijn persoon om mee te werken. Hij denkt ook echt met je mee als je dat wilt en dat vonden wij echt heel prettig. Wij zijn echt super blij met onze vloer en de samenwerking met Cibo en Milosz. Aanrader!!

Hofman 20-10-2020

Prima dienstverlening. Snel, schoon en kwaliteit.

Jeroen 19-10-2020

Deze man is een ware vloerkunstenaar. Hij heeft bij ons een PVC visgraatvloer zwevend gelegd en hij ligt werkelijk waar schitterend! Bovendien denkt hij graag mee over de mogelijkheden en oplossingen voor eventuele problemen waar je tegen aan en lost deze vakkundig voor je op. We zijn zeer tevreden over de geleverde service!!

Maikel Jongenelis 13-10-2020

Verwijderen en plaatsen van visgraat laminaat zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden!

Heerkens 30-09-2020

Al de afspraken zijn perfect nagekomen. dhr. Milosz Lewinski is een uitstekende vakman met oog voor detail en daarnaast erg vriendelijk! Op een schaal van 1-5 zou ik hem een 6 willen geven omdat hij alles super heeft gedaan, en daarnaast heeft hij meegedacht in extra werk!

Jeffrey v R. 10-09-2020

Wij hebben van vrienden het tel nr van Milosz gekregen, zij zijn pietje precies en waren zeer tevreden met hun hard houten vloer. Omdat zij zo tevreden waren heb in Milosz gebeld. Milosz is een zeer kundige en zeker ook een aardige gast! Hij heeft bij ons 100m2 breed laminaat gelegd incl. hoge plinten en het afkatten ervan. Vanwege het laminaat moesten 2 kast deuren ingekort worden anders zou het niet passen, heeft hij gedaan zonder er iets voor te vragen terwijl hij er ook iets voor had kunnen vragen. Deze week is er een timmerman geweest voor een andere klus, hij zag de vloer en de hoge plinten, bij het zien van de afwerking van de hoge plinten zei hij dat alleen vakmensen zulke kwaliteit afleveren. Ik kan helaas geen foto’s toevoegen van de vloer, maar ik raad Milosz zeker aan om je vloer te komen leggen. Ik ga hem volgend jaar zeker weer bellen als we de begane vloer gaan doen.

Kortom top gast en top werk afgeleverd!!

Sanna Randsdorp 03-09-2020

Vandaag mijn vloer laten leggen door Milosz.
Wat een vakman en wat een prettig persoon.
Echt ik ben zo super blij met m'n vloer.
Bedankt Milosz!!

Anouk 25-08-2020

Zeer tevreden over Milosz! Vakkundige en vriendelijke man die onze visgraatvloer (klik pvc) perfect over de benedenverdieping heeft gelegd. Aanrader!

Wout Stevens 22-08-2020

Milosz heeft bij ons in 2 dagen een vloer gelegd op de bovenverdieping en plinten geplaatst in de hé hele woning.
Achteraf was er een probleem met de plinten maar dit werd keurig door hem opgelost. Een echte vakman waarmee je ook nog een leuk praatje kunt houden!!

Ineke 07-08-2020

Milosz heeft de vloer mooi gelegd, met strakke plinten. Mooi vakmanschap!
Van te voren is Milosz langs gekomen om de situatie te beoordelen en dacht mee. Het leggen ging supersnel en Milosz is prettig in de omgang. Het resultaat is erg mooi geworden, bedankt Milosz!

Erwin Van der Klooster 24-07-2020

Milosz is een vrolijke man die erg hard en nauwkeurig werkt. Afgelopen dagen heeft hij ongeveer 100m2 zwevend pvc gelegd in visgraat motief.

Marloes van Rooij 12-07-2020

Deze week is onze pvc vloer gelegd door Milosz. Milosz werkt hard en heel erg netjes. De vloer ligt er super strak in en is echt perfect afgewerkt met de plinten. Milosz geeft daarbij ook advies en denkt mee. Wij zijn heel erg tevreden!

Bianca , Oosterhout 10-07-2020

Wij zijn erg tevreden over Cibo. Nette service en de vloer is echt top gelegd door Milos.

Jan , Rijsbergen 10-07-2020

Goede service en vriendelijk personeel. En de vloerenlegger een hele vriendelijke goedwerkende man die zeer netjes werk afleverd.

Sophie , Breda 10-07-2020

Goed geholpen tijdens het kiezen en bestellen. Ruim op tijd geleverd en de bezorgers hebben geholpen met naar boven brengen, heel erg lief. De vloer is heel netjes en snel gelegd door Milosz. Ontzettend blij mee.

Michael , ZEvenbergen 09-07-2020

Milos heeft bij ons in 1 dag de gehele kamer gedaan. Zeer prettig iemand om mee te werken en denkt ook met de klant mee. Absoluut een aanrader dus.

Ed , Breda 09-07-2020

Al de afspraken zijn goed nagekomen.

Vriendelijke mensen (van verkoop, de aflevering tot de vloerenlegger) en de goed materiaal. De vloerenlegger, dhr. M. Lewinski, is een uitstekende vakman met oog voor detail.

Jeffrey , Voorhout 09-07-2020

Zeertevreden!

Esther , Breda 09-07-2020

Fijne bedrijf, erg klantvriendelijk.

Vloer is prachtig gelegd door Milosz. Hij doet zijn werk heel graag en denkt mee. Is pas tevreden als wij dat zijn!

Tim , Lage Zwaluwe 09-07-2020

Bij het zoeken naar een PVC vloer uitgekomen bij CIBO Vloeren. Hier vakkundig geholpen bij het vinden van onze vloer. De vloer is gelegd door Milosz. Hij doet dit perfect en met veel plezier en denkt met alles mee en vertrekt pas als de klant tevreden is.

Ad , Tilburg 09-07-2020

Goed geholpen door enthousiast personeel in een mooie zaak.

Alle tijd voor vragen en het uitzoeken naar de juiste vloer.

Diverse mailcontact waar snel reactie op komt.

Wat zeker vermeld moet worden is de vakkundige vloerlegger Milozs.. Heeft de vloer perfect gelegd en mooi afgewerkt met plinten en lijstjes......

aan te raden

Gr Ad

patrick , tilburg 09-07-2020

Milos heeft prachtig legwerk afgeleverd

Cindy , Breda 09-07-2020

Onze pvc vloer uitgezocht bij Cibo vloeren en ook direct legservice besproken.

De vloer is netjes op tijd geleverd oor cibo vloeren en perfect gelegd door Milosch.

Bart , Roosendaal 09-07-2020

We zijn bij Cibo terecht gekomen vanwege de goede recensies. Nadat we in de stijlvolle zaak in Breda uitstekend waren voorgelicht hebben we de keuze gemaakt om hier een houten vloer te kopen. De verkoopadviseurs nemen echt de tijd voor je en de offerte was volledig transparant.

Uiteindelijk hebben we de vloer door Milosz (via Cibo) laten leggen. Wát een vakman! We hebben in ons huis al diverse klussen laten uitvoeren, maar dit hadden we nog nooit meegemaakt. Milosz is uiterst precies, geduldig en is geen moment te beroerd geweest om extra werkzaamheden te verrichten. Normaliter kan iets niet perfect zijn, maar dit is dus echt pérfect!

Een oprechte 5 uit 5 sterren voor Cibo én Milosz!

Groeten, Bart, Tamara en Siem

AC , Prinsenbeek 09-07-2020

Vakkundige vloerlegger
Vloer ligt er heel mooi in lust voor het oog We zijn er heel blij mee

Dolf Eechoud , Oosterhout 09-07-2020

Milosz heeft bij ons de laminaat vloer gelegd. Begin om 07.00 uur en is doorgegaan tot 21.00 uur. Heeft een zeer goede prestatie geleverd. Zeer nauwkeurig. Zeer tevreden over Cibo Vloeren en in het bijzonder over Milosz. Aan te bevelen. met vriendelijke groeten Dolf van Eechoud Zeislaan 55 4904VC Oosterhout 06 14450077

familie van der Velden , Dongen 09-07-2020

Vakmanschap van vloerenlegger

Franka & Jack , Breda 09-07-2020

Wij zijn heel blij met onze nieuwe pvc vloer . Mooi gelegd door Milozs Lewinski werkt netjes en is een aardige man .

rien van gils , breda 09-07-2020

De vloer is zeer vakkundig door Milos gelegd dit is een geweldige kerel die met je meedenkt en waar niets teveel voor is. Milos alsnog bedankt. Ook bij de zaak denken de verkopers echt met je mee een dikke pluim.

Koen , Etten-Leur 09-07-2020

Deze week is de PCV (houtlook) vloer gelegd en dit is snel en kundig uitgevoerd. We zijn dik tevreden met de aankoop!

Lisa , Rijen 09-07-2020

We zijn heel blij met onze vloer. Miloz ook een super aardige man heel netjes de vloer gelegd!!

Anja Verhagen , Sprang capelle 09-07-2020

Vloer is zeer kundig en netjes gelegd , zo ook de plinten , we zijn zeer blij met het eind resultaat. Deze man verdiend een dikke 10 !

Christiaan Bergschenhoek 09-07-2020

zonder meer aan te raden bij mijn kennissenkring.
Tevens zeer bekwame parketteur zijnde de heer M. Lewinski

5 sterren op basis van 76 beoordelingen