• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Tilburg

Mobiel: 06-15499094

E-mail: [email protected]
Milosz Lewinski

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger. 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 147 beoordelingen
Sacha 04-04-2024

Wij zijn enorm blij en tevreden met de vloer/plinten die Milosz bij ons op zolder heeft gelegd. Daarbij geeft hij uitgebreid toelichting en advies op wat er gedaan wordt of moet worden. Verder is hij vlot in zijn contact en communicatie. Kortom, wij zullen bij een volgende vloer Milosz weer benaderen.

Pieter-Bas Luiijf 31-01-2024

Milosz heeft uitstekend werk geleverd. Het contact was goed en zijn werk super professioneel. Hij zoekt de mooiste oplossingen om het af te werken. Bovendien was het erg gezellig tijdens zijn werk. Ik beveel hem iedereen aan voor een nieuwe vloer.

Jan Van Riel 21-01-2024

Zeer professioneel en meedenkend. Alvorens leggen netjes besproken hoe alles het beste gelegd kon worden. Tijdens leggen stuurde hij netjes foto’s van de vooruitgang en belde als er eventueel iets anders / beter kon. Vloer ligt er zeer netjes in! Zeer tevreden

Kim 12-01-2024

Hele fijne communicatie. Bereid om mee te denken. Milosz is een harde en zeer nette werker! Niet voor niets alleen maar goede revieuws.

Eveline 12-01-2024

Milosz heeft onze pvc vloer gelegd. Het contact met Milosz is zeer goed, hij is flexibel, zeer toegankelijk en zijn werk is echt uitmuntend. Hij werkt heel netjes en denkt echt mee over de beste oplossing.

Anouk en Jean-Paul 10-12-2023

Wij hebben Milosz gevraagd om onze vloer te leggen omdat hij dit in het vorige huis ook heeft gedaan. Milosz is een flexibele goeie vloerenlegger die meedenkt hoe we dingen kunnen oplossen. Ons huis is oud en scheef maar dankzij Milosz ligt de vloer recht. Hij stelde ons van elke beslissing die genomen moest worden op de hoogte en stelde oplossingen voor. Mochten we ooit nog een vloer willen veranderen vragen we zeker Milosz terug!

Bart Van spreeuwel 26-11-2023

Het is zeer verfrissend om een vakman te hebben die kan communiceren, zijn afspraken nakomt en ook vakkundig zijn beroep uitoefent. We hadden niet de makkelijkste ondervloeren, maar het resultaat is ver boven verwachting en binnen de gestelde tijd gelegd. Kortom, wij bevelen milosz ten zeerste aan! Heel fijn om mee te werken.

Carla 26-10-2023

Milosz heeft bij ons de door ons bestelde vloer van cibo gelegd. Ondanks dat er geen één muur recht en haaks was en ondanks dat de vloer niet helemaal vlak was, heeft hij zéér vakkundig de vloer gelegd. Bij de afwijkingen hield hij ons op de hoogte, om zo samen tot een oplossing te komen. Wij zijn erg blij met het resultaat. Bedankt Milosz.

Ad en Cobi Schreuders 07-10-2023

Een deel van de geleverde pvc vloer was bedekt met verf vlekken. Milosz heeft dit zelf gelijk geregeld met de leverancier en een extra dag ingepland om de vloer af te werken. Hij werkt zelfstandig maar hield ons goed op de hoogte van de werkzaamheden. Vloer ziet er prachtig uit. Wij zijn dik tevreden.

Lotte van den Broek 28-09-2023

Milosz heeft onze pvc vloer super netjes gelegd. Alles is strak afgewerkt, hij heeft ons op de hoogte gehouden van de voortgang en komt zijn afspraken na. Wij zijn helemaal blij!

Arjan Roovers 01-09-2023

Milosz is een vakman, hij heeft voor de 2e keer bij ons PVC gelegt en wederom een prachtig resultaat geleverd. Hij legt niet zomaar het PVC maar kijkt naar het patroon om een zo mooi mogelijke vloer te leggen.
Hij is betrouwbaar en komt afspraken na.
Ik zou iemand die nog een legger zoekt Milosz aanraden om met hem in zee te gaan.

Martin van Genderen 29-08-2023

Milosz is een vakman, dat hij dadelijk laat blijken bij het inmeten. Hij analyseert, geeft goede adviezen en geeft aan wat de huidige toestand is en wat mogelijke scenario's zijn. Egaliseren is vakkundig gebeurd. Het leggen van de PVC vloer met de plinten is fantastisch mooi geworden. Tijdens het leggen betrekt hij me erbij hoe hij het oplost en ik ermee akkoord ga. Afspraken worden nagekomen, vakkundig en meedenkend. Hartstikke bedankt en ik klop zeker weer bij je aan.

Paul 23-08-2023

Milosz heeft in heel ons huis de vloeren gelegd. Wij hebben hem ervaren als een top vakman! Geeft advies, denkt mee en gaat voor het mooiste resultaat.
Flexibel in zijn agenda en komt zijn afspraken na.
Daarnaast super vriendelijk en gezellig om " over de vloer" te hebben. ☺️.
Wij raden hem iedereen aan!

Koen Jansen 22-07-2023

Milosz is een echte vakman en super vriendelijk! Hij komt zijn afspraken na en communiceerd goed over de voortgang van het project (iets dat helaas geen standaard is bij veel bedrijven).

Het begint al bij het inmeten van je vloer: Milosz gaat secuur te werk, geeft advies en denkt mee om het mooiste resultaat te krijgen. Zo ben ik blij dat hij ons de tip had gegeven om onze vloeren te laten egaliseren ivm verzakkingen in onze woning.

Het leggen van de vloer doet Milosz super; plinten zaagt hij mooi, werkt netjes af langs buizen en deurkozijnen en kit mooi langs de plinten.

Een vakman!

Marie-Thérèse 12-07-2023

Milosz is 'n groot vakman werkt hard komt tijdafspraken na, bespreekt je wensen en geeft goed advies. Er is door heel m'n appartement laminaat gelegd, is prachtig en super afgewerkt met plinten e.d. ik ben héél tevreden én blij!
Hartelijk dank Milosz!

Henny de Wee 24-06-2023

Ik ben zeer tevreden over Milosz. Een aardige vriendelijke man, die zijn vak verstaat. Mijn vloer is keurig gelegd. Bijzonderheden besprak hij met mij, welke oplossing hij in gedachten had. Ook de afwerking heel netjes. Plinten mooi gelegd en netjes gekit. Alles goed opgeruimd en goede afspraken over van alles kunnen maken. Niets gaat iverhaast. Ik ben blij met mijn vloer. Dank je wel, Milosz!

Els van Gestel 07-06-2023

Milosz een is uiterst vakkundig man en een echte aanpakker!
Laminaat en plinten werden razendsnel en tot in perfectie gelegd.
Hij denkt in oplossingen mee en maakt nergens een probleem van.
Dank je wel Milosz, je bent een topper!

Danielle 08-05-2023

Milosz is een echte vakman en prettig in omgang. Ondanks dat in mijn jaren 30 woning alles scheef loopt heeft hij echt vakwerk geleverd. Overlegd goed wat de mogelijkheden zijn. Ik ben superblij met het resultaat. Dank je wel Milosz

Familie van Gils 24-04-2023

Mooie strakke visgraat gelegd, vakman die netjes werkt en ook meedenkt. Harde werker! Super blij met het resultaat.

Darshana 08-04-2023

Een top vakman! Milosz heeft klik PVC zwevend door het hele appartement gelegd inclusief plinten. Super netjes, Milosz denkt en helpt mee, ook als de werkzaamheden niet direct in zijn vakgebied liggen. Ondanks scheve kozijnen en muren in de woning is het resultaat subliem! Betrouwbare en professionele vakman.

Daan & Danielle 13-03-2023

Een echte vakman met een getraind oog voor detail. We zijn erg te spreken over de aanpak en kwaliteit en flexibiliteit van Milosz. Heeft ons zowel boven als beneden blij gemaakt met een prachtige zwevende en gelijmde houten vloer. Verwachtingen overtroffen!

van Bree 11-03-2023

Milosz heeft bij ons op 3 verdiepingen laminaat gelegd incl plinten en afkitten. Dit allemaal in 3 dagen tijd! Milosz werkt heel netjes, communiceert super goed en draagt eigen ideeën goed aan. Bij ons heeft hij zelfs zijn eigen planning omgedraaid, omdat onze vloeren/muren nog niet droog genoeg waren, zodat het toch optijd klaar was bij ons. Het ziet er allemaal heel strak uit. De plinten zijn heel netjes geplakt en gekit. Ook heeft Milosz de plinten geplakt op de plek waar bij ons een gietvloer werd gelegd, dus geen vloer die hij zelf had gelegd. Dat zag er wederom heel netjes uit. Ook is hij op zaterdag terug gekomen om deze plinten te plakken, zodat na het weekend de gietvloer daadwerkelijk gegoten kan worden. Kortom wij raden Milosz ten zeerste aan! Hij werkt netjes, is flexibel en overlegt alles heel goed!

Jos 08-02-2023

We zijn heel blij met de manier waarop Milosz onze nieuwe vloeren heeft gelegd! Twee verdiepingen, mooi, strak en snel. Een vakman die goed met je meedenkt.

Mark 20-01-2023

Wat een vakman! Echt heel mooi gelegd en de plinten perfect gezaagd en afgekit.
Milosz denkt goed mee en had een beter idee voor de kamer dan ikzelf, dus conclusie: zeer goed bevallen!

Birgit van der Donk 05-01-2023

Milosz heeft de vloer erg netjes gelegd. Er waren in mijn appartement wat problemen met de deuren doordat de aannemer ze niet juist had geplaatst. Milosz heeft goed meegedacht over een oplossing en heeft alles zo netjes mogelijk opgeleverd. Het ligt er strak bij en hij heeft oog voor detail.

Fam Brugel Etten-Leur 17-11-2022

Een vakman pur sang die zeer netjes (en snel) werkt en meedenkt met aparte situaties. Echt iemand die plezier uitstraalt in wat hij doet, Dit is de eerste vloer die we door Milosz hebben laten plaatsen. Als er nog meerdere komen voor ons alleen Milosz.

Maaike 17-10-2022

Milosz heeft bij ons een vloer gelegd en we zijn erg tevreden. Aardige man die hard werkt en meedenkt om tot het beste resultaat te komen. Echt een aanrader!

S Matthijssen 13-10-2022

Vakman. Komt afspraken na, denkt mee en werkt zeer secuur. Alweer de 2e vloer laten leggen zowel de pvc als de nu gelegde houten vloer liggen er perfect bij

K. Otten 12-10-2022

Zeer goede vakman. Komt op afgesproken tijdstippen. Vloer ligt er top in. Zeker een aanrader.

Theo 05-10-2022

Geweldige vakman, vloer prachtig gelegd, heeft oog voor details, vriendelijk in omgang, kortom
een vloerenlegger die ik aanbeveel

Daan 23-09-2022

Milosz is een geweldige vakman. We zijn dan ook erg blij dat hij de vloer heeft gelegd. Daarnaast is die super vriendelijk en helpt die graag bij het nadenken over de mogelijkheden.

Daisy 23-09-2022

Een echte professionele, hardwerkende en vriendelijke vloerenlegger.

Thea 17-09-2022

Milosz is een echte vakman.Hij heeft in mijn appartement een pvc-vloer gelegd plus plinten.Dit is keurig uitgevoerd. Het is een vriendelijke man, geeft goede adviezen en werkt zeer nauwkeurig.
Hij laat alles netjes achter, de nieuwe vloer wordt ook nog door Milosz geveegd. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant. Het resultaat is prachtig.

Huub Wirken 06-09-2022

Milosz heeft bij ons de oude houten vloer verlijmd teruggelegd na onze verbouwing.
We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Daarbij is Milosz een echte vakman en stelt hij vragen waar nodig.

Ruud 03-09-2022

Als je op zoek bent naar een echte vakman ben je bij Milosz Lewinski aan het goede adres. Hij denkt mee, geeft goede adviezen en werkt zeer nauwkeurig.
Je kunt goede afspraken met hem maken die hij ook na komt. In de omgang heb je te maken met een erg vriendelijke, nette en sympathieke man.
Kortom, zeer aan te bevelen.

Karin 31-08-2022

Milosz heeft bij mij een pvc visgraatvloer gelegd waar ik heel tevreden over ben. De vloer ligt er superstrak in. Milosz werkt snel en secuur, is professioneel, denkt mee geeft advies en is ook nog eens super aardig. Laat alles schoon en netjes achter. Dank je wel Milosz!!

Rob van der Stel 26-08-2022

Milosz heeft onze laminaat vloer perfect gelegd. Vakkundig, netjes, met oog voor detail. We kunnen Milosz van harte aanbevelen.

Rob van der Stel 25-08-2022

Milosz heeft onze laminaat vloer perfect gelegd. Hij werkt vakkundig, netjes, met oog voor detail. We kunnen hem van harte aanbevelen.

Wim Faes 03-08-2022

Keurig op tijd. Houd zich aan de afspraken en gaat keurig netjes te werk. Top vloertje gelegd Milosz!

Saskia van klooster 02-08-2022

Bedankt voor je vakwerk!! Je werkt onwijs snel en heel erg netjes! De plinten worden mooi gelegt. Als iemand ooit vraagt om een vloeren legger dan raad ik jou zeker aan! Dankjewel we gaan ervan genieten

F.Bol 01-07-2022

Als je een net afgewerkte vloer wil hebben moet je bij Milosz zijn. Hij heeft mijn pvc vloer heel netjes gelegd. Alles is secuur afgewerkt.

Johan en Bep Brouer 20-06-2022

Beste Milosz, we zijn onder de indruk van jouw professionele aanpak.
Ons project van 220 m2 Meister laminaat inclusief plinten zijn ver voor de afgesproken datum vakkundig gerealiseerd.
Dank voor jouw inzet.
Met vriendelijke groet,
Johan en Bep Brouwer.

Ed Ellerkamp 15-06-2022

Wij kunnen Milosz ten zeerste aanraden. Hij heeft in ons nieuwe appartement een PVC vloer gelegd. Hijj heeft prachtig werk afgeleverd, is betrouwbaar, vriendelijk, denkt met je mee en werkt heel netjes, kortom een echte vakman. Door familie, waar hij ook een PVC vloer heeft gelegd, was hij ons aangeraden. Dank je wel Milosz.

Bram en Krystle 12-06-2022

Erg blij met de vloer die Milosz bij ons heeft gelegd. Een zwevende visgraat pvc-vloer. Milosz is flexibel, denkt mee en houdt zich aan gemaakte afspraken. Werkt netjes en is voorzichtig met spullen die er staan. Kortom, helemaal top!

Rob & Cathy van Poppel 02-06-2022

Milosz is de vakman die je moet hebben voor het leggen van in ons geval een zwevende visgraat pvc vloer. Hij is altijd op tijd aanwezig, houdt zich aan de afspraken, denkt mee en geeft zonodig ook advies. Daarnaast werkt hij heel netjes en secuur. Kortom top vakman die Milosz.

Rob & Cathy van Poppel 02-06-2022

Milosz is de vakman die je moet hebben voor het leggen van in ons geval een zwevende visgraat pvc vloer. Hij is altijd op tijd aanwezig, houdt zich aan de aspraken, denkt mee en geeft zonodig ook advies. Daarnaast werkt hij heel netjes en secuur. Kortom top vakman die Milosz.

Harry Exmann 17-05-2022

We hebben Milosz leren kennen als en kordate en zeer vakkundige vloerenlegger. In ons appartement kreeg hij te maken met een aantal ontwerp en bouwkundige opgaven, zoals schuin weglopende muren. Die opgaven heeft hij snel en heel precies opgelost. Het resultaat is geweldig en beter dan ik had durven hopen. Ik beveel hem dus ook van harte aan!

J van Zijl 12-05-2022

De PVC klikvloer welke wij bij CIBO hadden aangeschaft door Milosz laten leggen. Milosz had eerder een vloer aangebracht bij een familielid, hierdoor wisten wij reeds dat het geleverde werk top is. Zo ook bij ons, Milosz is een echte vakman (en die zijn tegenwoordig zeldzaam) en daar buiten ook nog eens gewoon een aardige kerel.

Marleen F. 03-05-2022

Een prachtige vloer gelegd door Milosz. Vakkundig, betrouwbaar en behulpzaam.
Heeft goede ideeën geopperd tijdens het inmeten, waardoor onze woning nog mooier is geworden dankzij de inzichten van Milosz.
Werkt erg netjes, volgens de afspraken en stelt zeker niet teleur.
Al met al erg blij met het resultaat en wij zouden hem iedereen aanraden!

Vincent 29-04-2022

Milosz heeft deze week de vloer bij mij gelegd en ben echt super tevreden! Vloer ligt er strak bij, niet te veel snij afval of materiaal over en hij laat alles netjes en schoon achter nadat ie klaar is met werken.

Echt een topper en zeker een aanrader!

Jan-Willem Muller 24-04-2022

Strakke afspraken, professionele aanpak, mooi resultaat.

Désirée 18-04-2022

Een VAKMAN in ieder opzicht. Denkt mee, let op de uitgaven, legt de vloer perfect. HEEL tevreden. Wij raden Milosz aan iedereen aan.

Neeltje 13-04-2022

Milosz heeft super werk geleverd. Vloer ligt strak en super mooi. Hij denkt mee bij problemen en komt met slimme oplossingen. Ik ben ontzettend blij! Dank je wel Milosz

Ramon 08-04-2022

Milosz heeft echt vakwerk geleverd, zowel nieuwe parketvloer als pvc vloer liggen super strak. Vaak zie je dat ingehuurd werk afgeraffeld wordt en er niet de tijd voor genomen wordt, dat is bij Milosz zeker niet het geval. Wij hadden een aantal bijzondere situaties in ons huis, hierover meedenken en omheen werken was geen probleem.

Kim Stevens 18-03-2022

Heel erg tevreden met het werk, de kennis en vakinhoud van Milosz. Hij heeft het beste met de klant voor, geeft advies, denkt mee voor het beste en mooiste resultaat. Kan hem zeker aanbevelen. Kim Stevens uit Breda

Mitchel 18-02-2022

Professioneel en alles keurig in overleg. Denkt mee wat het mooiste is en bovenal een gezellig persoon om erbij te hebben.

Wendy Franken 17-02-2022

Milosz heeft bij mij een houten vloer gelegd en ik ben er absoluut erg tevreden over. Hij denkt mee in oplossingen en is echt een vakman bij het zagen en leggen van de vloer met soms moeilijke hoeken. Mijn vloer ligt er prachtig bij. Milosz is zeker aan te raden!

Wendy Franken 17-02-2022

Milosz heeft bij mij een houten vloer gelegd. Wat een kennis en kunde. Niet alleen bij het inmeten maar ook bij het zagen en leggen. Mijn vloer ligt er netjes bij incl plinten. Gij is vriendelijk en vooral echt een vakman. Zeker aan te raden!

Nico en Lian Hesse 10-02-2022

Milosz heeft bij ons een prachtige PVC vloer gelegd waar wij heel blij mee zijn. Voor..tijdens en na het leggen hebben wij fijn en prettig met hem gecommuniceerd...kortom..een aanrader!

Kim en Arjan 30-01-2022

Milosz is een vakman die weet waar hij het over heeft. Legt goed uit wat hij gaat doen en hoe hij het gaat doen. Evt advies geven op bepaalde zaken. Komt afspraken na, hij is vrienedlijk, communiceert goed naar de klant. Hij heeft bij ons een visgraad pvc vloer gelegd. Werkt netjes en secuur. Netjes afgewerkt met plinten. We zijn er erg blij mee.

J Janssens 18-01-2022

Milosz heeft onze houten en laminaat vloeren naar enorme tevredenheid gelegd. Milosz denkt met je mee en is pro-actief in het bedenken van oplossingen betreft de afwerking. Ik kan hem dan ook zeker bij iedereen aanraden, passie voor het vak en heel vriendelijk in de omgang.

Jordy ten Bloemendal 15-12-2021

Milosz is een echte vakman! Hij weet wat hij doet. Onze pvc vloer ligt er top bij!

Katja 07-12-2021

Superblij met de prachtige vloer, keurig gelegd, werkt hard en heel netjes. Heeft plezier in zijn werk en dat merk je. Top!

Harm Haverkort 23-11-2021

Milosz heeft geweldig werk geleverd bij het leggen van het lamelparket op de 1e verdieping. Beslist geen makkelijke klus met veel hoeken dn hoogte verschillen. Alles creatief opgelost en het resultaat is subliem. Milosz is absoluut aan te raden. Milosz bedankt!

Jolanda Los 21-11-2021

We zijn erg blij met onze nieuwe pvc clickvloer. Milosz heeft deze vloer netjes strak gelegd, bij de deurposten door hem heel netjes afgekit waardoor er geen lelijke plakplintjes nodig waren. De muurplinten heeft hij mooi in verstek geplaatst. Door wat vocht in de muur waren 3 stukjes plint uitgezet. Milosz is hiervoor terug gekomen en heeft dit netjes verholpen. Echte vakman, die je nog maar weinig tegen komt.

Kelly Gabriels 19-11-2021

Wat een vakman die Milosz! Heeft bij ons 80m2 visgraat multiplank gelegd. Hij werkt super netjes, precies, is op tijd, komt zijn afspraken na en heeft een prachtige vloer opgeleverd.

Emre 15-11-2021

Prachtig werk geleverd bij het plaatsen van de vloeren. Zeer vriendelijke meneer die altijd met je meedenkt en adviseert. Al met al een topervaring gehad en super blij met mijn pvc vloeren.

Laura van Oers 05-11-2021

Milosz heeft onze pvc vloer gelegd die we bij Cibo vloeren hebben gekocht. Vantevoren komt hij kijken en geeft dan aan Cibo vloeren door hoeveel pakken er aangeschaft moeten worden. Hij is een ware vakman! Denkt mee en geeft goed advies. Plinten leggen en deuren inkorten doet hij ook als dit nodig is. Wij zijn heel erg tevreden!

Joey vw 05-11-2021

Milosz heeft onze pvc vloer en plinten super netjes geplaatst. Daarnaast is het ook een aardige vent en geeft hij goede tips voor keuzes over de afwerking (zoals de kleur van de afwerkstrip)

Ruud en Annie Osterloh 20-10-2021

Een super vakbekwaam persoon

R. 18-10-2021

Milosz is een echte professional! Informeert, denkt mee en werkt nauwkeurig en netjes. Topper!!

Saskia robbesom 13-10-2021

Milosz heeft mijn vloer gelegd die ik bij cibo heb gekocht. Ben zeer tevreden over zijn werkwijze.
Werk netjes en vlug en ruimt alles mooi op.
Zeer Zeker aan te bevelen

San 06-10-2021

Zeer tevreden! 1e verdieping en zolder laminaat incl plinten gelegd. Milosz denkt met je mee en geeft tips, werkt door en is nauwkeurig. Hij sorteert zelfs het afval en ruimt netjes op. Goed bereikbaar en snelle reactie indien nodig. Aanrader

Nicolien Hengeveld 04-10-2021

Vandaag heeft Milosz Lewinski een pvc vloer gelegd. Alles ziet er super uit en ik ben heel erg tevreden over het werk dat Milosz heeft geleverd. Alles keurig gelegd en afgewerkt.

Rik 02-10-2021

Vakman die alles netjes met je bespreekt en doorneemt. Goed advies gegeven met een heel mooi eindresultaat. Visgraat pvc met plinten en kitten alles is top!

Eric & Claudia 18-09-2021

Uitstekende afwerking in alle hoekjes en moeilijke plaatsen. Professioneel gedaan door ervaren vakman Milosz!

Mark 17-09-2021

Zeer tevreden over het leggen van de visgraat PVC vloer en afkitten van de plinten.
Denk goed mee bij moeilijke plekken wat het mooiste eindresultaat zou zijn. Vraagt tijdens het leggen of je tevreden bent.
Een zeer vriendelijk persoon die na de klus ook nog eens alles netjes opruimt.
Zeker aan te raden!

Jeroen de Bruijn 05-08-2021

Milosz heeft bij ons laminaat vloer mooi doorgelegd in verschillende kamers, super afgewerkt en overlegd goed met je om alles goed af te stemmen, wij zijn erg tevreden

Marcel van den Broek 03-08-2021

Milosz heeft bij ons perfect een pvc vloer gelegd. Alles netjes afgewerkt met plinten en afkitten. Zoekt u een vakman dan zou ik zeker contact met Milosz opnemen

Marcel van den Broek 03-08-2021

Milosz heeft bij ons perfect een pvc vloer gelegd. Alles netjes afgewerkt met plinten en afkitten. Zoekt u een vakman dan zou ik zeker contact met Milosz opnemen

Willem de Bonte 29-07-2021

Wat een vakman! Milosz heeft bij ons een superstrakke parketvloer geplakt. Werkt heel netjes, precies in de afwerking en gaat een uitdaging niet uit de weg. Kan hem zeker aanbevelen, ga je geen spijt van krijgen

Kim van Hal 27-07-2021

Een echte vakman! Al meerdere klussen door Milosz laten uitvoeren en enorm tevreden. Zorgvuldig en werkt alles netjes af. Denkt mee bij moeilijkheden en draagt verschillende oplossingen aan. Een echte aanrader!

Judith 24-07-2021

Milosz is een erg vriendelijke vakman. Hij werkt zeer netjes en precies. Hij heeft m’n pvc vloer heel strak en netjes gelegd, ook de plinten heeft hij netjes aangepast en geplaatst.
Ik zou Milosz zeker aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over zijn werk.

Judith 23-07-2021

Milosz is een heel vriendelijke vakman. Hij heeft mijn pvc vloer heel netjes en strak gelegd. Hij heeft alles met veel zorg gedaan en dat is ook te zien. De vloer ligt heel strak om m’n keuken heen, ook de plinten heeft hij heel netjes afgewerkt.
Ik zou Milosz zeker aanbevelen.

Marco 17-07-2021

Milosz heeft ons perfect geholpen bij het leggen van onze PVC click vloer. Hij denkt mee waardoor hij met een goede oplossing is gekomen bij een hoogteverschil tussen woonkamer en hal. We zouden hem aan een ieder aanraden!

Maikel Korebrits 15-07-2021

In 1 woord een topper! Goed op tijd, leuke babbel en eerlijk verhaal. Ik zou Milos zeker aanbevelen.

André en Jolanda 04-07-2021

Click pvc vloer van CIBO gelegd door Milosz. Vakman, meedenker en bovenal een zeer gezellig mens. Eindresultaat is prachtig. Als je de kans hebt Milosz in te plannen!! Doen!!

Johan van Gool 28-06-2021

Milosz ervaren als een man van zijn woord. Hij is altijd 5 minuten voor begin van werktijd aanwezig, denkt mee in de oplossingen, is recht door zee en direct. Een vloerenlegger naar mijn hart.

Mitch 22-06-2021

Zeer tevreden over het leggen van onze zwevende visgraat PVC vloer. Kiest niet voor gemak maar denk na over het mooiste patroon. Vraagt tijdens het leggen continu of je tevreden bent zodat het niet mis gaan gaan. Buiten zijn kwaliteit van leggen om is het ook nog eens een zeer vriendelijk persoon die er een leuke bezigheid van maakt. Zeker aan te raden!

Familie van den Broek 18-06-2021

Super vakman, werkt zeer nauwkeurig en netjes. Fijne communicatie, komt afspraken perfect na. Geeft goed advies. Zeer aan te raden.

Paulette 03-06-2021

Milosz heeft mijn laminaat prachtig gelegd. Hij denkt mee, heeft oog voor detail en heeft al mijn werk uit handen genomen toen er een kleinigheid mis was met de levering. En daarnaast was hij ook nog eens heel snel en vriendelijk. Heel tevreden!

Marco 02-06-2021

Milosz is een super fijne vent in omgang en levert echt vakwerk af. Als ik weer een keer een vloertje moet leggen weet ik wie ik ga bellen. Ga hem zeker aanraden bij familie en vrienden. Milosz bedankt !!!

Nadia 29-05-2021

Fantastisch! Wat een geluk dat we vanuit Cibo vloeren aan Milosz gekoppeld werden! Werkt snel en secuur. Denkt mee met de klant. Ontzettend vriendelijk en laat de klus na het afronden heel netjes achter.

Nadia 26-05-2021

Echt dikke wauw! Vakkundig advies, fantastisch gelegd. Milosz werkt secuur en is een fijn persoon in omgang. Werkt snel en nauwkeurig. Ruimte na het leggen super netjes achter gelaten. Zou hem zo weer boeken!

Chris 25-05-2021

Kennismaking en inmeten oppervlak was prettig en netjes op de afgesproken tijd. De ondervloer, laminaat en plinten zijn prachtig gelegd. Milosz denkt met je mee en levert vakwerk. Daarnaast ook netjes op tijd en alle afval netjes verzameld per categorie. We kunnen Milosz van harte aanbevelen!

Kirsten 13-05-2021

Milosz is echt een vakman! Hij heeft bij mij thuis een nieuwe PVC visgraat vloer zwevend gelegd en heel nauwkeurig gewerkt! De afwerking rondom radiatorbuizen en kozijnen is echt heel strak gedaan. Ik beveel Milosz absoluut aan!

Michel en Jacqueline 09-05-2021

Milosz, wat een vakwerk heb jij geleverd bij ons!! SUPER alles perfect gedaan, niets was teveel. Nogmaals BEDANKT

Michel en Jacqueline 09-05-2021

Milosz, wat een vakwerk heb jij geleverd bij ons!! SUPER alles perfect gedaan, niets was teveel. Nogmaals BEDANKT

Tim 05-05-2021

Milosz heeft inmiddels 3 vloeren voor mij gelegd. 2 laminaat en 2 lamel parket vloer. De kwaliteit en service waren perfect. Milosz is altijd goedlachs en als hij je kan helpen dan doet hij dat graag

Michel en Jacqueline 04-05-2021

Wat een vakwerk heb jij geleverd Milosz!! Super blij dat jij bij ons de vloeren hebt gelegd. Nogmaals BEDANKT!!

Frank Van der heijden 04-05-2021

Voor de bovenverdieping een PVC vloer gekocht bij CIBO vloeren. Samen met mijn vrouw besloten om de vloer te laten leggen door iemand die werkt via CIBO. Milosz was de aangewezen man en we hebben er geen moment spijt van gehad. Zijn kennis en kunde zijn van een hoog niveau en ook meegedacht in bepaalde situaties en binnen in dag helemaal klaar 3 kamers en overloop inclusief hoge plinten, plakplintjes en plinten afgekit. Qualitatief hoog niveau dus super bedankt milosz.

Pedro Breda 23-04-2021

Pvc vloer gekocht bij CIBO Breda, op hun advies contact gezocht met Milosz. Inmeetafspraak gemaakt en datum voor plaatsen van de vloer.
Donderdag 21 April, dag van het leggen van de vloer, klokslag 7 uur staat ie voor de deur. Materialen klaargezet en om 7.15 uur begonnen.
Wat een vakman zeg !! Netjes, secuur en vakkundig. Maakte me attent op een beschadiging, gebeld met Cibo en binnen half uurtje opgelost (ook service van Cibo).
Geen tijd voor pauze, koffie en sigaretje( buiten genomen tijdens zaagwerk) !! Over het leggen niets dan goed, vloer ligt er strak en netjes in, prima afgewerkt met de plinten. Na werkzaamheden alles netjes opgeruimd en vloer volledig nagelopen of alles naar wens was. Totaal geen op- of aanmerkingen. Top Resultaat !!!
Ook sociaal een dikke 10, vriendelijk-belangstellend en behulpzaam (bij verplaatsen van meubels).
Milosz, je bent een vakman, bedankt voor de goede service en wellicht tot een volgende keer want dat ik jou benader staat als een paal boven water !!!

Pedro Breda 22-04-2021

Nooit gedacht dat er nog zulke vakmensen als Milos bestaan. Vandaag een pvc vloer gelegd, superstrak en netjes. Vrolijke vakman, helpend handje bij meubels verplaatsen, alles keurig en netjes opgeruimd en aangeveegd. Scherp oog voor details en oplossingen.
Milos staat nu in mijn contactenlijst met hoofdletters en is de 1e die ik bel, mochten we een nieuwe vloer plaatsen.
Aanbevolen door Cibo Vloeren Breda

Roelof en Margot 21-04-2021

Top Top legger. Super vakkundig, specialist, vriendelijk en sociaal. Denkt mee, legt uit en controleert. Bij ons de visgraat vloer gelegd we zijn er super trots en ligt er strak, mooi bij. Blij dat Milosz deze gelegd heeft. Ik beveel hem aan bij iedereen en mocht er een volgende vloer komen is er 1 die het mag gaan leggen MILOSZ!!!

Richard 14-04-2021

Milosz is een vakbekwame man, sociaal en denkt mee over oplossingen. Hij levert keurig werk af !

Koen, Teteringen 12-04-2021

Heel erg tevreden! Zeer bekwame vakman die bij ons een houten visgraat gelegd heeft. Werkt heel erg nauwkeurig en denkt actief mee.

Kevin Verpalen 01-04-2021

Milosz is een echte vakman! Mijn PVC vloer ligt er super netjes in. Hij is een harde werker en zeker ook een heel vriendelijk persoon. Milosz denkt met je mee zodat het resultaat helemaal naar wens is. Als ik ooit nog een vloer laat leggen weet ik wie ik bel.

Freek Roovers 18-03-2021

Milosz heeft bij ons een houten visgraat vloer in de woonkamer gelegd en een pvc vloer op zolder. Milosz is echt een vakman en heel fijn in de omgang. Hij denkt mee en komt met goede adviezen. De vloeren liggen prachtig en strak in. Voor een eventuele volgende keer, zeker weer Milosz!!

Emel 17-03-2021

Zeer tevreden, snel en keurig geplaatst!

Ronnie 01-02-2021

Onze prachtige vloer voldoet aan onze verwachting en is zeer vakkundig gelegd. Dank!

Margreet Willemen 05-12-2020

Milosz is een echte vakman met hart voor zijn werk. Hij werkt zeer nauwkeurig, denkt met je mee, komt zijn afspraken na en is bereid een extra handje uit te steken. Dankzij zijn vakmanschap hebben wij nu een prachtige bovenverdieping. Een dikke pluim voor Milosz!!

Margreet Willemen 05-12-2020

Milosz is een echte vakman met hart voor zijn werk. Hij komt zijn afspraken stipt na, reageert heel snel op een email, denkt met je mee, regelt van alles en steekt een handje extra uit. Dankzij zijn nauwkeurigheid en vakmanschap hebben wij een prachtige nieuwe bovenverdieping. Een dikke pluim voor Milosz!!!

Marc 03-12-2020

Milosz heeft ca 80 m2 visgraat laminaat gelegd. Hij is allereerst een aardige sociale kerel. Klantvriendelijk en betrokken bij wat hij doet. Hij werkt heel nauwkeurig en snel. Hij denkt ook mee en komt tot perfecte oplossingen. Doet ook niet moeilijk als er iets extra gedaan moet worden.
Ik heb al regelmatig een vloer laten leggen maar zo strak en mooi afgewerkt als deze heb ik niet eerder meegemaakt. Hij is maakt ook alles schoon en werkt erg netjes. Ik kan niet andets zeggen dan een 10. Dank je Milosz, het is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee....

Femke de Mei 08-11-2020

Milosz heeft goed werk geleverd, we zijn erg tevreden. Door omstandigheden kon de vloer niet helemaal worden afgewerkt. Hij heeft er voor gezorgd dat deze af was nog voordat we gingen verhuizen. Top! De vloer is goed en vakkundig gelegd. Wij zijn er blij mee.

Nick & Nikita 21-10-2020

Wij zijn echt super tevreden over Milosz! Hij is super goed in zijn vak, is professioneel en fijn persoon om mee te werken. Hij denkt ook echt met je mee als je dat wilt en dat vonden wij echt heel prettig. Wij zijn echt super blij met onze vloer en de samenwerking met Cibo en Milosz. Aanrader!!

Hofman 20-10-2020

Prima dienstverlening. Snel, schoon en kwaliteit.

Jeroen 19-10-2020

Deze man is een ware vloerkunstenaar. Hij heeft bij ons een PVC visgraatvloer zwevend gelegd en hij ligt werkelijk waar schitterend! Bovendien denkt hij graag mee over de mogelijkheden en oplossingen voor eventuele problemen waar je tegen aan en lost deze vakkundig voor je op. We zijn zeer tevreden over de geleverde service!!

Maikel Jongenelis 13-10-2020

Verwijderen en plaatsen van visgraat laminaat zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden!

Heerkens 30-09-2020

Al de afspraken zijn perfect nagekomen. dhr. Milosz Lewinski is een uitstekende vakman met oog voor detail en daarnaast erg vriendelijk! Op een schaal van 1-5 zou ik hem een 6 willen geven omdat hij alles super heeft gedaan, en daarnaast heeft hij meegedacht in extra werk!

Jeffrey v R. 10-09-2020

Wij hebben van vrienden het tel nr van Milosz gekregen, zij zijn pietje precies en waren zeer tevreden met hun hard houten vloer. Omdat zij zo tevreden waren heb in Milosz gebeld. Milosz is een zeer kundige en zeker ook een aardige gast! Hij heeft bij ons 100m2 breed laminaat gelegd incl. hoge plinten en het afkatten ervan. Vanwege het laminaat moesten 2 kast deuren ingekort worden anders zou het niet passen, heeft hij gedaan zonder er iets voor te vragen terwijl hij er ook iets voor had kunnen vragen. Deze week is er een timmerman geweest voor een andere klus, hij zag de vloer en de hoge plinten, bij het zien van de afwerking van de hoge plinten zei hij dat alleen vakmensen zulke kwaliteit afleveren. Ik kan helaas geen foto’s toevoegen van de vloer, maar ik raad Milosz zeker aan om je vloer te komen leggen. Ik ga hem volgend jaar zeker weer bellen als we de begane vloer gaan doen.

Kortom top gast en top werk afgeleverd!!

Sanna Randsdorp 03-09-2020

Vandaag mijn vloer laten leggen door Milosz.
Wat een vakman en wat een prettig persoon.
Echt ik ben zo super blij met m'n vloer.
Bedankt Milosz!!

Anouk 25-08-2020

Zeer tevreden over Milosz! Vakkundige en vriendelijke man die onze visgraatvloer (klik pvc) perfect over de benedenverdieping heeft gelegd. Aanrader!

Wout Stevens 22-08-2020

Milosz heeft bij ons in 2 dagen een vloer gelegd op de bovenverdieping en plinten geplaatst in de hé hele woning.
Achteraf was er een probleem met de plinten maar dit werd keurig door hem opgelost. Een echte vakman waarmee je ook nog een leuk praatje kunt houden!!

Ineke 07-08-2020

Milosz heeft de vloer mooi gelegd, met strakke plinten. Mooi vakmanschap!
Van te voren is Milosz langs gekomen om de situatie te beoordelen en dacht mee. Het leggen ging supersnel en Milosz is prettig in de omgang. Het resultaat is erg mooi geworden, bedankt Milosz!

Erwin Van der Klooster 24-07-2020

Milosz is een vrolijke man die erg hard en nauwkeurig werkt. Afgelopen dagen heeft hij ongeveer 100m2 zwevend pvc gelegd in visgraat motief.

Marloes van Rooij 12-07-2020

Deze week is onze pvc vloer gelegd door Milosz. Milosz werkt hard en heel erg netjes. De vloer ligt er super strak in en is echt perfect afgewerkt met de plinten. Milosz geeft daarbij ook advies en denkt mee. Wij zijn heel erg tevreden!

Bianca , Oosterhout 10-07-2020

Wij zijn erg tevreden over Cibo. Nette service en de vloer is echt top gelegd door Milos.

Jan , Rijsbergen 10-07-2020

Goede service en vriendelijk personeel. En de vloerenlegger een hele vriendelijke goedwerkende man die zeer netjes werk afleverd.

Sophie , Breda 10-07-2020

Goed geholpen tijdens het kiezen en bestellen. Ruim op tijd geleverd en de bezorgers hebben geholpen met naar boven brengen, heel erg lief. De vloer is heel netjes en snel gelegd door Milosz. Ontzettend blij mee.

Michael , ZEvenbergen 09-07-2020

Milos heeft bij ons in 1 dag de gehele kamer gedaan. Zeer prettig iemand om mee te werken en denkt ook met de klant mee. Absoluut een aanrader dus.

Ed , Breda 09-07-2020

Al de afspraken zijn goed nagekomen.

Vriendelijke mensen (van verkoop, de aflevering tot de vloerenlegger) en de goed materiaal. De vloerenlegger, dhr. M. Lewinski, is een uitstekende vakman met oog voor detail.

Jeffrey , Voorhout 09-07-2020

Zeertevreden!

Esther , Breda 09-07-2020

Fijne bedrijf, erg klantvriendelijk.

Vloer is prachtig gelegd door Milosz. Hij doet zijn werk heel graag en denkt mee. Is pas tevreden als wij dat zijn!

Tim , Lage Zwaluwe 09-07-2020

Bij het zoeken naar een PVC vloer uitgekomen bij CIBO Vloeren. Hier vakkundig geholpen bij het vinden van onze vloer. De vloer is gelegd door Milosz. Hij doet dit perfect en met veel plezier en denkt met alles mee en vertrekt pas als de klant tevreden is.

Ad , Tilburg 09-07-2020

Goed geholpen door enthousiast personeel in een mooie zaak.

Alle tijd voor vragen en het uitzoeken naar de juiste vloer.

Diverse mailcontact waar snel reactie op komt.

Wat zeker vermeld moet worden is de vakkundige vloerlegger Milozs.. Heeft de vloer perfect gelegd en mooi afgewerkt met plinten en lijstjes......

aan te raden

Gr Ad

patrick , tilburg 09-07-2020

Milos heeft prachtig legwerk afgeleverd

Cindy , Breda 09-07-2020

Onze pvc vloer uitgezocht bij Cibo vloeren en ook direct legservice besproken.

De vloer is netjes op tijd geleverd oor cibo vloeren en perfect gelegd door Milosch.

Bart , Roosendaal 09-07-2020

We zijn bij Cibo terecht gekomen vanwege de goede recensies. Nadat we in de stijlvolle zaak in Breda uitstekend waren voorgelicht hebben we de keuze gemaakt om hier een houten vloer te kopen. De verkoopadviseurs nemen echt de tijd voor je en de offerte was volledig transparant.

Uiteindelijk hebben we de vloer door Milosz (via Cibo) laten leggen. Wát een vakman! We hebben in ons huis al diverse klussen laten uitvoeren, maar dit hadden we nog nooit meegemaakt. Milosz is uiterst precies, geduldig en is geen moment te beroerd geweest om extra werkzaamheden te verrichten. Normaliter kan iets niet perfect zijn, maar dit is dus echt pérfect!

Een oprechte 5 uit 5 sterren voor Cibo én Milosz!

Groeten, Bart, Tamara en Siem

AC , Prinsenbeek 09-07-2020

Vakkundige vloerlegger
Vloer ligt er heel mooi in lust voor het oog We zijn er heel blij mee

Dolf Eechoud , Oosterhout 09-07-2020

Milosz heeft bij ons de laminaat vloer gelegd. Begin om 07.00 uur en is doorgegaan tot 21.00 uur. Heeft een zeer goede prestatie geleverd. Zeer nauwkeurig. Zeer tevreden over Cibo Vloeren en in het bijzonder over Milosz. Aan te bevelen. met vriendelijke groeten Dolf van Eechoud Zeislaan 55 4904VC Oosterhout 06 14450077

familie van der Velden , Dongen 09-07-2020

Vakmanschap van vloerenlegger

Franka & Jack , Breda 09-07-2020

Wij zijn heel blij met onze nieuwe pvc vloer . Mooi gelegd door Milozs Lewinski werkt netjes en is een aardige man .

rien van gils , breda 09-07-2020

De vloer is zeer vakkundig door Milos gelegd dit is een geweldige kerel die met je meedenkt en waar niets teveel voor is. Milos alsnog bedankt. Ook bij de zaak denken de verkopers echt met je mee een dikke pluim.

Koen , Etten-Leur 09-07-2020

Deze week is de PCV (houtlook) vloer gelegd en dit is snel en kundig uitgevoerd. We zijn dik tevreden met de aankoop!

Lisa , Rijen 09-07-2020

We zijn heel blij met onze vloer. Miloz ook een super aardige man heel netjes de vloer gelegd!!

Anja Verhagen , Sprang capelle 09-07-2020

Vloer is zeer kundig en netjes gelegd , zo ook de plinten , we zijn zeer blij met het eind resultaat. Deze man verdiend een dikke 10 !

Christiaan Bergschenhoek 09-07-2020

zonder meer aan te raden bij mijn kennissenkring.
Tevens zeer bekwame parketteur zijnde de heer M. Lewinski

5 sterren op basis van 147 beoordelingen