• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Miquel Hereijgers

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews
Woonplaats: Sprundel

Mob: 0638249102

E-mail: [email protected]
Miquel Hereijgers

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
4.95 sterren op basis van 34 beoordelingen
Leonie 24-01-2023

Ontzettend blij met de pvc-vloer die Michael heeft gelegd. Hij gaat zorgvuldig te werk en heeft oog voor detail. Hij denkt altijd mee in oplossingen, is pro-actief, communiceert prettig en is altijd vriendelijk. Ik zou hem 200% aanbevelen!

RG 18-10-2022

Miquel heeft bij ons de vloeren over alle verdiepingen van het huis vakkundig gelegd (visgraat beneden en rechtestroken 1ste verdieping en zolder)
We zijn ontzettend blij met het resultaat, je kan zien dat echt vakmanschap betreft.
Verder is Miquel erg prettig in de communicatie het afstemmen en advies; helder en frequent, geen verrassingen achteraf.

Wij kunnen hem echt aanraden!

Burgers 07-10-2022

Zeer tevreden. Een hele goede vakman en denk met je mee.
Ik zou Miquel zeker aanraden.

Walter Wienhoven 28-07-2022

Zeer kundig en goede afspraken kunnen maken ondanks de latere oplevering van ons huis.

Fam Brouwers 21-07-2022

Heel fijn contact!
De vloer is super mooi en super strak gelegd.
We zijn heel erg tevreden.

Dennis 01-06-2022

Komt de gemaakte afspraken na.
Denkt mee.
Werk heel netjes.
Wij zijn uiterst tevreden.

Heel erg bedankt

Van den Buijs-Egbers 21-04-2022

Met Miquel in contact gekomen na aankoop van onze pvc vloer bij Cibo Vloeren. Een super aardige, nette, deskundige jongen. Heeft echt verstand van zaken, geeft een eerlijk advies, denkt met je mee, goede communicatie, komt zijn afspraken na. Onze pvc vloer is gelijmd en in visgraat gelegd, voorzien van mooie plinten en netjes afgekit. Het ligt er super strak in. Hij verdient daarom van ons deze 5 sterren en wij zouden hem zeker bij anderen aanraden.

Rien Lauwerijssen 04-02-2022

PVC plak vloer zeer kundig gelegd. Werkt erg netjes. Neemt alle afval mee. Kan Miquel aanbevelen bi het leggen van een vloer.

Fam Jutte 30-01-2022

Miquel is een harde werker die zijn afspraken nakomt. Mocht hij tijdens het werk iets tegenkomen dan neemt hij gelijk contact met je op. Erg prettig in de omgang en zou Miquel zeker aanraden. De laminaat vloer ligt er bij ons strak in en hij werkt alles netjes af.

Jaap Klazen 23-01-2022

Miquel is een zeer kundige vloerenlegger die top werk heeft afgeleverd. Hij komt zijn afspraken na en werkt zeer nauwkeurig. Doordat hij qua tijd meer nodig had dan hij had gepland heeft hij het werk niet af geraffeld, maar gewoon netjes de dag erop in zijn eigen tijd terug gekomen. Hiermee onderscheid hij zich van veel andere vloerenleggers die eerder kiezen voor snel afraffelen.

Ik raad dan ook iedereen Miquel Hereijgers aan als er een vloer gelegd dient te worden.

Freddy Sahertian 29-12-2021

Vakkundig werk geleverd, vloer en plinten liggen er strak bij. Erg tevreden, hij denkt mee, komt met oplossingen, houdt zich aan gemaakte afspraken, Werkt netjes. Aanrader. Bedankt!!

Freddy 29-12-2021

Vakkundig werk geleverd, vloer ligt er strak bij. Erg tevreden, hij denkt mee, komt met oplossingen, houdt zich aan gemaakte afspraken, betrouwbaar. Werkt netjes. Bedankt!!

Schuurmans 12-11-2021

Miquel heeft bij ons een pvc vloer gelegd. Wij zijn super te vrede. Hij werkt netjes, komt zijn afspraken na en denkt mee.

Stef Slotboom 08-11-2021

Netjes conform afspraak alles gelegd en keurige afwerking.

John Lukje 15-06-2021

Zeer tevreden! Zowel over de kwaliteit van het leggen van onze pvc vloer, als over de afwerking. Qua communicatie ook goed, open en eerlijk en afspraken nagekomen. Zeer aan te bevelen!

Martin Engelbregt 24-03-2021

Miquel heeft bij ons de vloer geëgaliseerd i.v.m. vloerverwarming en tegels en daarna bekleed met PVC, nauwkeurig en netjes , zeer tevreden !!

Martin 11-03-2021

Miguel heeft de vloer prachtig gelegd. Hij werkt snel en strak. Ook denk hij goed mee. Ik zou hem absoluut aanraden! Vakman!

Fam Loonen 09-03-2021

Ook onze vloer ligt er mooi in. Wij zijn zeer tevreden. Miquel denkt mee, geeft advies en maakt er iets moois van. Aanrader!

Job 02-03-2021

Vriendelijk, perfectionistisch en werkt enorm snel.

Chris van der Linde 19-02-2021

Wat een vakman. Goed advies, super gelegd en gewoon een eerlijke en fijne vent. Ik beveel hem aan iedereen aan.

van der Linden 19-02-2021

Wij zijn via de winkel waar wij ons laminaat hebben gekocht in contact gekomen met Miquel. Hij heeft bij ons de vloer geëgaliseerd en een visgraat laminaat gelegd met een perfect resultaat. De vloer ligt er heel strak in en dankzij Miquel was de hoeveelheid laminaat ook perfect berekend. Fijne en betrouwbare vakman, wij zullen hem zeker bij iedereen aanraden.

Fam.Hultermans 12-02-2021

We zijn via een winkel in contact gekomen met Miquel en we zijn erg blij met het resultaat .
Miquel werkt netjes en denkt graag met de klant klant mee verder is hij ook prettig in de omgang.
Als er in de toekomst een nieuwe vloer gelegd moet worden dan nemen we zeker weer contact op met Miquel.

Manita en Lennart 11-12-2020

Miquel heeft bij ons een mooi PVC vloer gelegd, perfect aangebracht en vervolgens mooi afgewerkt met plinten die in verstek zijn gezaagd. De bovenverdieping heeft hij voorzien van de juiste plinten, alles netjes op maat gemaakt en super strak afgewerkt!

Miquel, werkt netjes, geen vraag is te veel, geeft advies en is erg prettig in de omgang.

Voor onze volgende vloer weten wij wie we moeten bellen!!

Arnold van der Werff 04-12-2020

Geweldig werk! Alles in overleg en de vloeren liggen geweldig mooi erbij!

Rob van Oosterhout 01-11-2020

Miquel heeft bij ons een erg mooie PVC visgraat vloer en laminaat gelegd. Een echte vakman die weet waar hij het over heeft. Meedenken met de klant en advies geven waar nodig!

Edwin van Poeijer 24-10-2020

Mooi werk afgeleverd en alles volgens afspraak!

Lars 18-10-2020

Miquel heeft bij ons beneden visgraat PVC en boven laminaat gelegd. Hele vriendelijke vakman die op tijd is, netjes werkt en een heel mooi eindresultaat heeft opgeleverd. Dankjewel Miquel!!

J. Kuijpers 05-10-2020

Miquel is een echte vakman die afspraken nakomt en secuur werkt. Eerst heeft hij alle vloeren geëgaliseerd en vervolgens heeft hij in het gehele huis een PVC plak vloer gelegd. Die ligt er strak in zonder zichtbare naden. De plinten zijn ook mooi in verstek geplaatst.

Marieke Brands 27-09-2020

Super nette service! Erg blij met de visgraat vloer. Denkt goed mee met mij als klant, aanrader!

Sanne van der Stelt 28-07-2020

Wij hebben onze PVC visgraat vloer door Miquel laten leggen. Het is prachtig! We zijn er ontzettend blij mee. Echt een vakman. Daarnaast erg fijn contact gehad. Miquel denkt mee en staat klaar voor al je vragen. Wij raden zeker aan om je vloer door Miquel te laten leggen. :-)

Bouwmeester 23-07-2020

Geweldige service en vaart in het leggen van een pracht vloer. Goede en duidelijke communicatie. Nette afwerking. Fijn in de omgang. Aanrader

T.Kolmans 15-07-2020

Miquel houdt zich goed aan zijn afspreken.
Hij is correct.
Hij werkt netjes en is zorgvuldig.

M. Chung 14-07-2020

Miquel heeft de vloeren en plinten top gelegd! Zowel de laminaat als de visgraad PVC vloer en de plinten liggen er super netjes in. Miquel is een heel vriendelijke en net werkende man die conform afspraak werkt. Wat ons betreft een absolute aanrader en hij mag voor de volgende vloer zeker terugkomen!

Radjesh Ramsoebhag 14-07-2020

Top vakman! Denkt goed mee en zeer flexibel, echt een vakman *****

4.95 sterren op basis van 34 beoordelingen