• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nenad Ristanovic

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-40676394

E-mail: [email protected]
Nenad Ristanovic

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 17 beoordelingen
Milan 02-05-2024

Nenad heeft de 5 sterren zeker verdiend. Harde werker, een echte vakman en ook nog eens goed te bereiken. Onze vloer (pvc in visgraat en verlijmd) is er echt heel mooi ingelegd, Nenad heeft een oog voor detail. Voor een strakke mooie vloer, moet je bij Nenad zijn.

Gosja 30-04-2024

Wij zijn helemaal gelukkig en blij met het eindresultaat! Ons huis oogt zoveel lichter en chiquer! Het is zo snel en zó mooi geplaatst, daar zijn we echt dankbaar voor! Nenad is een echte vakman! ❤️

Erik van der Heijden 24-04-2024

Nenad is echt een op en top vakman!!! Naast dat hij geweldig is in de communicatie, komt hij ook echt elke afspraak na, maar dat ook nog boven alle verwachtingen. Nenad heeft een prachtige bescheidenheid over zich heen terwijl hij op een zeer plezierige manier zijn vakkennis wil delen. Ik mag ook zeker niet vergeten te vermelden dat hij een keiharde werker is. Hij wil een prachtig product afleveren en gaat door totdat de klant blij is.
Nenad, héél hartelijk dank voor je fantastische werk, het kon gewoon niet beter!!

Wim Verjans 19-03-2024

Een zeer vriendelijke man die vakkundig en secuur uitgevoerd werk aflevert en zijn afspraken nakomt. Hij denkt in oplossingen. Wij zijn heel blij met de vloeren die Nenad hij bij ons heeft gelegd. Ook de volgende vloerklussen zal hij bij ons uitvoeren. We zouden er het liefst nog een ster aan toevoegen.

Eric Marijnissen 29-02-2024

Wat een topper is Nenad, onvermoeibaar, nauwkeurig en vriendelijk.
Nenad gaat pas weg als alles schoon en perfect is.
Geef goede tips en is zeer behulpzaam, vriendelijk, heeft humor en ruimt alles netjes op.... niets is hem teveel.
Als je een PVC vloer wil laten leggen dan is Nenad de juiste man voor de job.
Zoals nenaad kom je ze niet vaak tegen.

Els Verbunt 20-12-2023

De vloer (pvc gelijmd) is zeer vakkundig gelegd; het ziet er heel goed uit en ik ben er heel blij mee.
Nenad is heel vriendelijk, denkt goed mee, goede adviezen, heel goed (telefonisch) bereikbaar en komt zijn afspraken na. Ik beveel Nenad iedereen aan!

Linsey van Leest 16-12-2023

Wij hebben door Nenad een pvc vloer laten leggen (gelijmd) die er prachtig in ligt. Ook de plinten zitten keurig tegen de muur aan. Nenad is telefonisch goed bereikbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken. Het is een vriendelijke man die professioneel te werk gaat. Wij raden hem zeker aan!

Tessa Kleinschmidt - Mooijman 13-12-2023

Nenad heeft onze PVC visgraat vloer verlijmd gelegd en wij zijn enorm tevreden! Het ligt er super strak in, Nenad reageert snel en netjes op appjes. Hij is heel flexibel en denkt echt met je mee.

Zeker een aanrader!

Judith 13-12-2023

Hartstikke blij met mijn nieuwe pvc vloer die Nenad in visgraat heeft gelegd. Zo tevreden dat ik naderhand ook door hem mijn trap heb laten renoveren met pvc.
Nenad werkt netjes en antwoord snel op berichtjes.

Marieke brand 17-09-2023

Nenad heeft onze visgraat keurig gelegd, reageert goed op appjes en is zeer vriendelijk. We zijn zeer tevreden.

Familie Leemput uit Breda 22-08-2023

Wij zijn heel erg blij met Nenad! Hij is zeer vriendelijk en reageert snel op appjes. Hij komt afspraken na en werkt heel netjes. Hij geeft goede adviezen, in ons geval over het leggen van het visgraatpatroon en het overgangsprofiel. Hij is perfectionistisch en heeft oog voor detail, een kier tussen vloer en plint wil hij opgelost hebben voor hij vertrekt. Na afloop wordt ook alles weer netjes opgeruimd en afval zelfs meegenomen. De vloer van onze aanbouw ligt er prachtig in en we zijn zeer tevreden. Kortom, als wij de rest van ons huis laten doen dan kiezen wij zeker weer voor Nenad!

Veso 05-07-2023

Heel blij met het resultaat. Netjes, snel en precies. Nenad geeft goed advies en levert goede kwaliteit vloeren.

Lana 05-07-2023

Superblij met onze nieuwe pvc vloer! Onze complimenten, Nenad!

J. Vernack 05-07-2023

Ben je opzoek naar hoge kwaliteit in egaliseren en een strak gelegde vloer? Ben je bij Nenad aan het juiste adres! Geweldige service, goed contact en komt afspraken na. Op het eind resultaat zijn wij erg trots en zijn Nenad dankbaar.

Amy 17-06-2023

Nadat Nenad bij ons de beneden vloer heeft gelegd zijn we zo enthousiast geworden dat hij inmiddels ook de rest van onze woning net zo mooi als de beneden verdieping heeft gelegd! We zouden Nenad zeker aanbevelen en opnieuw vragen!

Debby van Beek 14-06-2023

Nenad is een keurige en vriendelijke jongeman. Hij denkt mee, is zeer vakkundig en werkt secuur. Ons huis is oud en de muren zijn niet helemaal strak maar het laminaat ligt er keurig in. Ook de plinten heeft hij heel mooi gedaan en zeer netjes afgekit. Daar was ik heel blij mee want voorheen was dat een doorn in het oog. Zelfs met zeer warm weer, werkt hij netjes door. Echt een super kracht. Wanneer wij met de beneden verdieping beginnen, vragen wij hem weer. Vooraf al omdat hij goed meedenkt en weet waarover hij praat. Kortom zeer tevreden.

meida 07-06-2023

Nadat een ander vloerlegger niet kon ben ik via CIBO vloeren in contact gekomen met Nenad. Ben Zeer tevreden en blij met het resultaat! mijn pvc vloer en laminaat klik pvc netjes en vakkundig gelegd. Nenad neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. werkzaamheden zijn zeer goed en zorgvuldig uitgevoerd wat ik fijn vond is dat Nenad echt naar je luistert en ook precies alles in details uitlegt. netjes en opgeruimd en vriendelijk. Zelfs in het weekend beschikbaar flexibel en een echte aanrader.
Voor mijn ervaring verdiend Nenad een 5 sterren.

5 sterren op basis van 17 beoordelingen