• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nick Verhoeven

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-39461839

E-mail: [email protected]
Nick Verhoeven

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.


 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 7 beoordelingen
Monique 19-05-2024

De mannen hebben bij mij heel mooi een PVC vloer gelegd. Daarnaast waren ze erg vriendelijk en was de service heel goed! Ze kwam planken tekort, maar Nick kwam een dag nadat ik de extra planken binnen had de vloer al afmaken. Ook nam hij de kapotte planken mee om weg te gooien en wilde hij het zaagsel nog opvegen. Kortom, ik ben echt super tevreden!

Vicky van Gils 18-06-2023

Na een zeer slechte ervaring met een andere vloerenlegger op deze website, kwamen we in contact met Nick. Op dat moment leek onze planning helemaal vast te lopen. Gelukkig was Nick flexibel en kon hij snel schakelen. Het contact met Nick verloopt erg prettig, korte lijntjes en snelle reactie. Hij heeft verstand van zaken en ervaring met verschillende soorten vloeren en legpatronen. Iedere verdieping van onze woning heeft een andere ondervloer en/of vloerverwarming. Voor iedere verdieping kwam Nick met het juiste advies en de goede oplossing. Hij en zijn jongens werken hard en hebben er voor gezorgd dat onze vloer er heel snel in lag. Ontzettend blij met het eindresultaat, een groot compliment voor deze jongens!

Paul 29-05-2023

Binnenkantje BV heeft voor ons de PVC vloeren en de laminaat vloeren gelegd. Bij Binnenkantje denken ze mee in ontwerp, zij leveren kwaliteit en komen afspraken na. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Complimenten en dankjewel voor onze mooie vloeren Nick.

Gemma 21-05-2023

Nick heeft met zijn team prima werk afgeleverd. Eerst vloer ophogen en recht maken(super) daarna de pvc vloer leggen en deuren schaven, omdat de vloer wat hoger was komen te liggen. Alles is echt heel netjes achter gelaten. Dus het Binnenkantje een aanrader!

Elly 14-05-2023

Ik ben super tevreden met de gelegde laminaatvloer, plakplinten en plinten. Hartelijk dank, Dave en Nick!

Katja 06-12-2022

Nick heeft prima werk geleverd maar wat ik nog extra wil vermelden; ondanks dat hij door prive omstandigheden eigenlijk zijn afspraak niet na kon komen, heeft hij alles op alles gezet toch op tijd te kunnen leveren! Geweldig wat een service, maak ik niet veel meer mee de laatste tijd. Ik weet Nick voortaan te vinden als ik een vloer gelegd moet worden en zal hem zeker aanraden bij bekenden.

Familie Gielen 18-11-2022

Onze vloeren zijn ingemeten, goed gelegd en alles is netjes afgewerkt. Wij zijn er blij mee!

5 sterren op basis van 7 beoordelingen