• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paul Dedios

1 / 1
Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Mob: 06-49387266

E-mail: [email protected]
Paul Dedios

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien. Deze is altijd actueel. 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
4.85 sterren op basis van 22 beoordelingen
Simone en Rewi 01-10-2021

Paul is een echte vakman en werkt super snel! Ons hele huis (3 verdiepingen) was in 2 dagen helemaal voorzien van een vloer inclusief plinten. Daarnaast werkt Paul heel secuur en netjes en ziet alles er top uit! Wij zijn er heel blij mee!

Edwin 10-09-2021

Met Paul haal je een vakman in huis die doet wat er met je afgesproken wordt.
Bij onze nieuwbouw woning heeft hij een houten visgraat vloer gelegd en pvc klik. Het ligt er vreselijk strak in.
Een vakman en ik raad hem bij iedereen aan

Edwin Duinhouwer 10-09-2021

In onze nieuwbouw woning heeft Paul onze houten vloer en pvc click vloeren gelegd. En naar volle tevredenheid.
Met Paul haal je een vakman in huis en iemand die doet wat hij zegt en afspraken strikt nakomt.
Een absolute aanrader voor een vloerenklus.

Deborah 04-02-2021

Paul is een echte vakman die weet waar hij mee bezig is. Paul is een hardwerkende man, die zich volledig aan afspraken houdt. Paul werkt secuur en netjes. Ruimt alles keurig netjes op.
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe vloer. Tip: niet verder zoeken, u hebt uw vakman gevonden!

Mike 29-01-2021

Paul is een aardige eerlijke man die veel verstand van zijn werk heeft en top werk afleverd. De vloer is top gelegd en de plinten netjes afgewerkt.. Ben zeer tevrede met paul

Ersin 29-01-2021

Echt een vakman, visgraat parket goed geadviseerd, mooi gelegd, denkt met je mee en wat ik het allerbelangrijkste vind, komt zijn afspraken na. Geen smoesjes, geen prutswerk, met één woord een topper! Ik kan hem bij iedereen aanbevelen.

Marcel 30-12-2020

Paul en zijn vlotte helper hebben prima werk geleverd bij ons. Paul was meedenkend en gedreven om een mooie vloer te leggen. De boel netjes opgeruimd en telkens volgens afspraak.

Jacques en Anita van den Brekel 22-12-2020

Paul is een vakman. Hij heeft met een collega in één dag drie kamers voorzien van parket en een lambrisering gemaakt. We zijn erg tevreden met het resultaat en hopen hem snel weer te zien voor het leggen van parket in twee andere ruimtes van onze boerderij.

Niels 03-12-2020

Onze eiken visgraat vloer is werkelijk prachtig gelegd door Paul en zijn collega. Van zolder tot begane grond helemaal straks afgewerkt en aan ieder detail gedacht ( onder kozijnen door leggen, afwerking van plinten, trap randen afwerken etc). Ik vond het ook fijn dat wanneer ik iets zag, Paul dit meteen oploste. Het was een hele prettige week waarin de vloer gelegd werd met een schitterend eindresultaat. Nogmaals hartelijk dank Paul

Caroline 02-12-2020

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe vloer. De vloer is zo mooi gelegd. En de plinten zijn keurig gekit. Paul is een aardige man die zich keurig aan de afspraken houdt.

Nancy 02-12-2020

Wat een vakman is Paul. Hij heeft bij ons beneden visgraat gelegd. Super mooi! Paul werkt hard en heel precies. Alleen kwaliteit wil hij afleveren. Hij is ook goed bereikbaar en denkt mee met de klant. Daarnaast heeft hij ook op de 1e en 2e verdieping laminaat gelegd. Top gedaan! Wij gaan Paul zeker aanraden bij iedereen die een vloer wil laten leggen. Daarom voor iedereen die naar de reviews leest. Kijk niet verder, maar bel Paul. Je vloer wordt dan prachtig gelegd.

Kees Burger 19-11-2020

Paul is een vakman. Hij werkt hard en heel precies. Het is ook fijn dat hij goed bereikbaar is om te overleggen. Ik ben zeer tevreden.

Tom 07-11-2020

Paul heeft echt vakwerk afgeleverd! Hij heeft bij ons visgraat lamelparket gelegd in een oud huis. We zijn heel erg blij met het resultaat. Hij werkt hard en kundig en daarnaast ook erg netjes. We bevelen DeDios Parket van hart aan!

Issebel 06-11-2020

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Paul. Zowel egaliseren als het leggen van onze parketvloer zijn beide vakkundig gedaan. Paul komt zijn afspraken na, reageert snel en is verder een prettig persoon om over de vloer te hebben!

Jurjen Ramler 17-08-2020

Paul is een ontzettend aardige kerel die verstand heeft van zijn vak. Zijn werk is erg netjes, naar volle tevredenheid is hij aan de slag geweest bij ons en wij zullen hem zeker terugvragen zodra we weer een klus voor hem hebben.
Niets dan lof voor hem!

Jurjen Ramler 17-08-2020

Paul is een ontzettend aardige kerel die verstand heeft van zijn vak. Zijn werk is erg netjes, naar volle tevredenheid is hij aan de slag geweest bij ons en wij zullen hem zeker terugvragen zodra we weer een klus voor hem hebben.
Niets dan lof voor hem!

Arendt's Fan 09-08-2020

Paul is een echte vakman. Paul heeft bij ons een visgraatvloer gelegd en op de bovenverdieping houten planken. Hij heeft dat zeer zorgvuldig en vakkundig gedaan. Met 100% inzet. Daarnaast is Paul ontzettend aardig, iemand die zijn afspraken nakomt en iemand met hart voor zijn werk. Hij doet zijn werk vanuit de overtuiging dat (mooie) huizen een mooie kwaliteit vloeren verdienen. Ik raad Paul aan met mijn hoofd én mijn hart. Paul is fantastisch!

Familie van Schijndel 13-07-2020

Afgelopen maand juni zijn we verhuisd naar een nieuwe woonplek. We wisten het zeker er moest weer een houten vloer in ons nieuwe appartement. Paul heeft - met respect voor de corona -regels maar wel erg persoonlijk ons hierbij verder geholpen. Paul verstaat zijn vak . Mocht bij ons 155 m2 neerleggen. Met gepaste snelheid en prima kwaliteit van werken maakte hij ons meer dan tevreden.

Ivonne 12-07-2020

Paul heeft bij mij een houten visgraat gelegd. Erg netjes en zeer snel. Ik kan Paul zeker aanbevelen.

Bernd Intven 12-07-2020

Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Gr Bernd & Katalin

Wouter van der Donk 12-07-2020

Fantastisch bedrijf. Komt afspraken na, werkt zeer zorgvuldig en is heel netjes. We hebben al onze vloeren door dit bedrijf laten leggen. Boven laminaat en beneden een visgraat! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden/adviseren.

Lilian 12-07-2020

De vloer is vlot en zeer professioneel gelegd, Erg mooi resultaat . We zijn heel erg tevreden en kunnen Paul de Dios dan ook absoluut aanbevelen!

4.85 sterren op basis van 22 beoordelingen