• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paul van Kuijk

1 / 1
Woonplaats: Kaatsheuvel

Mobiel: 06-55576958

E-mail: [email protected]
Paul van Kuijk

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien.
Deze is altijd actueel. Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 26 beoordelingen
Voesenek 12-10-2021

Duidelijke en snelle communicatie, komen hun afspraken na. Vloer snel en netjes gelegd.

Thijs 07-10-2021

Enorme aanrader!

Paul en Lars zijn zeer vriendelijke en klantgerichte mensen. Denken goed mee met oplossingen en werken heel erg netjes. Ze hebben bij mij een plak pvc vloer gelegd en ik ben meer dan tevreden. Al met al een enorme aanrader dus!

Jan en Elly Kivits 18-09-2021

Op 13 tm 15 september onze vloer op de begane grond laten egaliseren, beplakken met pvc en plinten laten plaatsen.
Dit is gebeurd door Paul en zijn zoon Lars.
Deze zeer deskundige vader en zoon denken met de klanten mee en kijken voor eventuele oplossingen zonodig. Dit gaat snel, direct en duidelijk met Brabantse humor.
Het aanraden van deze 2 zeeeeer zeker waard en hopen dat zij dit nog lang zo samen mogen doen.
Bij deze willen we jullie nogmaals hartstikke bedanken voor het vakwerk wat jullie hebben geleverd. Wij zijn erg blij met deze mooie vloer.

Met vriendelijke groet

Fam Pijl 14-09-2021

Op 30 en 31 augustus onze vloer laten egaliseren en beplakken met pvc.
Dit is gebeurd door Paul en zoon Lars.
Deze zeer deskundige vader en zoon denken met de klanten mee en kijken voor eventuele oplossingen zonodig.
Het aanraden van deze 2 zeeeeer zeker waard hopen dat dit nog lang zo samen mogen doen.
bij deze willen we jullie nogmaals hartstikke bedanken voor het topwerk.

Met vriendelijke groet

Rinus & Yvonne Pijl

Ronald 29-08-2021

Vorige week de woonkamer, keuken en gang laten egaliseren en hierna een pvc visgraat vloer erover laten verlijmen door Paul en Lars, ben heel tevreden over hoe ze communiceren, werken en meedenken.
Echte vakmensen en prettig in de omgang, zal zeker nog eens gebruik van ze maken.

Randy 07-08-2021

Goed bezig

Fam. Smeulders 13-07-2021

Paul en Lars hebben bij ons op de hele benedenverdieping een PVC vloer van Cibo vakkundig en zeer netjes gelegd, zo ook plinten geplaatst en het kitten keurig gedaan. Inloopmatten op maat gemaakt en gelegd. Ze zijn zeer klantgericht, denken in oplossingen, communicatie is prima verlopen. Alles netjes opgeruimd. We zijn zeer tevreden. Zeker aan te raden om Paul en Lars de werkzaamheden uit te laten voeren. Paul, Lars en Cibo bedankt.

Ad Scherpenzeel 26-05-2021

Overweldigend!

Paul en Lars hebben bij ons de pvc vloer gelegd. Deze twee mannen zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Beide zij heel klantvriendelijk en denken mee met de klant maar ontzorgen ook de klant. Het zij twee vakmannen. Het afwerkings niveau is heel hoog, alles is perfect tot het kitwerk toe. Vervolgens nemen ze ook al het afval mee, hoe fijn is dat. Complimenten Cibo, Paul en Lars,
Ad en Anita Scherpenzeel.

Myra Den Ridder 22-05-2021

Onlangs hebben Paul en Lars een PVC visgraat vloer bij ons gelegd. Ze zijn enorm vakkundig en goed op elkaar ingespeeld. De vloer is een echte eyecatcher geworden in onze woning. We zijn er enorm blij mee!

Familie Van Noppen 07-05-2021

Paul en Lars van Kuijk zijn vakmannen! Wij zijn zeer tevreden met de twee vloeren die zij hebben gelegd in onze nieuwe woning. Het ziet er piekfijn uit! Bedankt jongens!

Tramper 26-04-2021

Afgelopen week ons hele huis voorzien van een mooie pvc vloer, het resultaat is prachtig! Paul en Lars hebben oog voor ieder detail en maken er een kunstwerk van. Nogmaals dank!

René van Bruxvoort 20-04-2021

Vader en zoon leveren super kwaliteit denken mee en zijn heel secuur en werken netjes. Echt een aanrader Paul en Lars bedankt.

Fabian de Haan 09-04-2021

Afgelopen week bij ons de volledige woning in pvc gelegd en schitterend resultaat afgeleverd. Super tevreden!

Anita renard 12-03-2021

Paul en lars super bedankt voor goede service. Van inmeten tot leggen afspraken naar gekomen mee gedacht echt super.
Ik zeg ga zo door toppers!

Familie Thiellier 19-02-2021

Lars en Paul hebben in ons nieuwe huis een visgraat PVC vloer gelegd. De communicatie met Lars en Paul is zeer prettig verlopen en ze weten waar ze het over hebben. Zowel de werkzaamheden als de uitstraling zijn zeer professioneel. Er wordt precies en vakkundig gewerkt. Ze gaan voor het beste resultaat en zijn kritisch op de eigen werkzaamheden. Je kunt zien dag ze jarenlange ervaring hebben op het gebied van vloeren leggen. Aanrader!

Ellen 11-02-2021

Super tevreden met het resultaat! Paul en Lars zijn twee kundige vakmannen die met je mee denken en heel precies werken. Zij hebben bij mij een PVC visgraat vloer gelegd, ben er heel erg blij mee!

Paul en Sanne 03-02-2021

Paul en zijn zoon Lars hebben bij ons de trap bekleed. Deze ziet er nu perfect en strak uit. We zijn er zeer happy mee. Echte vakmensen!!

Glenn 16-01-2021

Wij waren op zoek naar een specifieke vloer en kwamen uit bij Van Kuijk Interieur. Wij vonden het fijn dat er meteen afspraken gemaakt werden voor het leggen en deze zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van Paul en Lars.

Jari van Kooten 22-12-2020

Goede communicatie, eerlijke en vakkundige vakmannen! En een prachtige vloer en bekleede trap!

Astrid 10-12-2020

Vlot en deskundig
2 prachtige pvc vloeren in visgraat uitgezocht met de snelle en deskundige hulp bij Cibo.

Daarna mooi strak gelegd door Paul en Lars van Van Kuijk Interieur een partner van Cibo.
Afspraken volledig nagekomen én volgens planning.

Wij zijn er super blij mee!!

Mariet Aerts 21-10-2020

Op 21 oktober hebben Paul en Lars van Kuijk bij mij een pvc vloer gelegd. De vloer is perfect gelegd en supermooi. Ik ben er ontzettend blij mee. Deze mannen zijn zeer vakkundig. Paul en Lars denken ook mee en geven goede raad. Echt top gedaan.

Paul de Haas 21-10-2020

Van aankoop tot oplevering een 10. Alle betrokkenen doen wat ze beloven.
Vanaf moment van bezoek showroom, maken offerte tot het leggen en afkitten van de vloeren komen beide partijen de afspraken na. Echt, ik adviseer zowel Cibo vloeren en van Kuijk interieurman aan om vooral zo door te gaan. De vloeren zijn om door een ringetje te halen

Eva van Zanten 16-10-2020

In onze bestaande woning is een nieuwe pvc vloer (visgraat) gelegd op de begane grond en eerste verdieping. De ondergrond was niet egaal, door een slechte smeervloer op een bestaande tegelvloer. Desondanks hebben Paul en zijn zoon de egalisatie top uit weten te voeren. De visgraat, welke hier op verlijmd is nadien, is super strak en egaal geworden. De vloer is netjes afgewerkt met hoge plinten.

Na enkele weken hebben wij opnieuw contact gezocht, gezien het feit dat onze keukenvloer beschadigd is tijdens de verhuizing. Binnen een week konden we bij ze terecht. Zojuist is de vloer gerepareerd en zo goed als nieuw, niks van te zien.

Fantastisch werk afgeleverd en heel goede service! Bereikbaarheid is top.

jorn 27-08-2020

Als eerste zijn we zeer goed en vakkundig geholpen door Jan bij CIBO vloeren. Daarna hebben we via de vloerenservice van CIBO Paul van Kuijk van van Kuijk interieur uit Kaatsheuvel gevraagd om de vloer te leggen. Paul is eerst samen met zijn zoon Lars bij ons komen inmeten en we hebben toen samen met hun besproken wat voor ons de beste manier van leggen was. Na dit gesprek zijn ze de vloer komen leggen en hadden ze voor alles wat ze tegenkwamen een mooie en professionele oplossing. Ik kan partijen van harten aanbevelen wanneer iemand op zoek is naar een nieuwe vloer.

Peter, Breda 09-07-2020

Het advies bij de aankoop was op maat gesneden. Veel samples meegekregen om de kleur en motief van het PVC laminaat thuis te bekijken.
Het inmeten en advies thuis door vader en zoon van Kuijk was zeer deskundig. Er werd meegedacht en voor elk probleem hadden zij een oplossing.
De levering was keurig op het aangegeven tijdstip en werd in de kamer neergelegd.
Bij het plaatsen van de vloer bleek dat de 30 jarige ervaring van Paul van Kuijk de kwaliteit bepaalde. Tot in elk hoekje werd maatwerk geleverd.

Kortom, de hele keten van koop tot en met het leggen van de vloer was van hoge kwaliteit.

Richard, Rotterdam 09-07-2020

Wij hebben een niet-alledaagse woning in Rotterdam .. een 150 jaar oude kapel. De woning beslaat 4 verdiepingen, waarbij bijna geen enkele wand in 90 graden staat. Tel daarbij op een rond trapgat, een vide en je hebt een mooie uitdaging om overal PVC in visgraat patroon aan te brengen.

Met die opdracht zijn we bij Frank van Cibo aangeschoven. Samen hebben we een schitterende vloer gekozen en een zeer bekwame legger om deze uitdagende klus uit te voeren.

Paul en Lars hebben de vloeren geegaliseerd en PVC tot in de puntjes gelegd. Letterlijk tot in de puntjes, want sommige plekken waren zeer bewerkelijk. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

5 sterren op basis van 26 beoordelingen