• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rob van den Ham

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-19074190

E-mail: [email protected]
Rob van den Ham

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Nee
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Nee
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 4 beoordelingen
J.A.J. Stasse 08-12-2023

Rob heeft onze woonkamer vloer afgesmeerd, geëgaliseerd en voorzien van een pvc visgraat. Rob denkt mee, is flexibel en heeft de klus in twee dagen geklaard. Bedankt!

Fam vd Muijsenberg 29-10-2023

Rob heeft bij ons een pvc vloer verlijmd gelegd op de benedenverdieping.
Vooraf heeft hij snel contact opgenomen, is langs geweest om alles op te meten en om alles omtrent de vloer door te spreken. De afspraken die we toen gemaakt hebben zijn ook allemaal nagekomen.
De vloer ligt er keurig in en ook de plinten zitten er strak op. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer en raden Rob zeker aan.

Familie van Dalen 24-10-2023

Rob heeft bij ons een pvc-tegellook vloer gelegd.

Rob communiceert vooraf en tijdens het leggen erg goed. Hij is duidelijk in wat je kunt verwachten. Daarnaast werkt hij precies. Hij is perfectionistisch waardoor het resultaat er netjes uitziet. Ook heeft hij bij ons de plinten gedaan. Ook die zien er goed en netjes afgekit uit.

Tijdens het leggen kwamen er bij ons onverwachts wat gebreken bij de ondervloer tevoorschijn. Rob heeft direct meegedacht in een oplossing en heeft dit dan ook snel opgelost voor ons.

Wij zijn erg tevreden en raden Rob zeker aan!

Fam de Nijs 29-08-2023

Rob heeft op onze eerste en tweede verdieping een PVC vloer in visgraatvorm gelegd. We zijn er ontzettend blij mee, het ligt er super strak in. Hij denkt mee en komt met handige tips en adviezen. We raden hem zeker aan!

5 sterren op basis van 4 beoordelingen