• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robert Kranenburg

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Rijsbergen

Mob: 0617465111

E-mail: [email protected]
Robert Kranenburg

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
4.9 sterren op basis van 77 beoordelingen
Margreeth & Patrick Touw 24-05-2023

Wij zijn uiterst tevreden met het werk dat Robert Kranenburg geleverd heeft. De complexe visgraat vloer heeft hij vakkundig gelegd, maar zeker ook de afwerking van de plinten en het kitten van de naden, is bijzonder goed gedaan.

Anja Velthuis 23-05-2023

Robert heeft in opdracht van Cibo Vloeren onze nieuwe PVC vloer gelegd. Robert is vakkundig, werkt nauwkeurig en hard. En hij is daarbij een prettig en fijn persoon. De nieuwe vloer ligt er heel mooi in. Bedankt hiervoor Robert!

Joost - Yogasite 06-05-2023

Goede service. En hele goede geleverde kwaliteit.

Jack en Mieke Sweere 06-05-2023

Robert is een harde werker, die precies is. Hij heeft bij ons een aantal prachtige strakke vloeren gelegd. En daar zijn wij heel blij mee.

J-P Suijkerbuijk 20-04-2023

Robert beoordeelt goed de situatie
En legt alles keurig goede afwerking.
En fijne communicatie

Fam Vermeeren 19-04-2023

Zeer professioneel ,mooi eindresultaat

J vd westen 14-04-2023

Zeer tevreden. Goed gelegd en snel. Top!

Irvy Brokx 16-03-2023

We hadden veel wensen en hoge eisen. Robert heeft duidelijk aangegeven of onze wensen mogelijk waren en indien nodig aangegeven hoe het opgelost kon worden. Robert werkt erg nauwkeurig. De vloer ligt er erg mooi in en de kamer lange plinten zijn mooi geplaatst.

Jacquelien 10-02-2023

Zeer tevreden over de vloer die is gelegd.
Robert geeft goed advies en is vakkundig.

Stichting Valpoort 29-01-2023

Robert heeft meer waargemaakt dan hij beloofd had. Hij heeft ca 180 m2 vloer gelegd in enkele ruimtes maar ook in kasten, daarnaast alles super netjes afgewerkt met plinten en metalen dilatatie rails en er stond zelfs een zware biljart die verplaatst moest worden op de nieuwe vloer en daana we terug op zijn plek en dat alles zonder enige beschadiging. Mede namens onze bejaarde bezoekers hartelijk dank voor dit mooie vakmanschap.
Voor ons is het de kers op de taart van onze mooie ruimte.

Stichting Valpoort 29-01-2023

Robert, kwam bij ons over als een terdege deskundig vloerenlegger, De klus die hij moest klaren was een laminaatvloer met plinten en diverse kasten en lokalen ca.180 m2, waar hij en ieder ander 5 dagen heeft opgegeven, in 4 dagen heel netjes en mooi heeft afgewerkt voor een reëel bedrag.
Dank je Robert namens alle senioren die van deze gewldige ruimte gebruik mogen maken, het is de kers op de taart.

Maj-Britta de Ruiter 17-01-2023

Wij zijn zeer tevreden over de vloer die Robert gelegd heeft. Vooraf bracht hij goed advies uit en besprak hij de mogelijkheden. Een uitdagende klus ook omdat het n oud pandje betrof. Het resultaat was prachtig. We bevelen Robert aan omdat hij vriendelijk en professioneel te werk is gegaan.

André 17-01-2023

Robert werkt netjes en secuur. Komt afspraken na. Kortom n geweldige vakman die ik zeker zal adviseren.

André 17-01-2023

Robert werkt netjes en secuur. Komt afspraken na. Kortom n geweldige vakman die ik zeker zal adviseren.

Ellen 19-12-2022

Robert is een aanrader. Houdt zich aan de vooraf afgesproken tijd, geeft advies en levert vooral prachtig en nauwkeurig werk af.

Monique Bowe 08-12-2022

Goede communicatie en de vloer ligt er netjes in, TOP!

Pascale 21-11-2022

Heel blij met de nieuwe vloer. Super service door Cibo vloeren en perfect gelegd door Robert. Een hele goede combinatie. Een aanrader!!

Vuurens 04-11-2022

Goede vakman, denkt mee om de vloer zo optimaal mogelijk te leggen met een prima resultaat. Wij zijn erg tevreden met deze vakman.

Tessa Heye 17-08-2022

Kies deze vakspecialist! De communicatie verliep vlekkeloos maar bovenal een topprestatie geleverd. De vloer ligt er super strak in en de afwerking is fantastisch. Douze points!!!

Kees Alvers 07-08-2022

Robert legt niet alleen maar vloeren, maar beoefent topsport. Gepassioneerd in het werk, met oog voor details. Denkt actief mee met ons als klant.
Een harde werker die de klus naar eigen volle tevredenheid af wil maken.
Naast dit alles een prettig mens om over de vloer te hebben. Een aanrader!

Piet 04-08-2022

Uitstekende en nette specialist leverde uitstekend maatwerk en een perfecte afwerking
Het is een aanrader voor degene die een vloer wil laten leggen

Margot Metz 22-07-2022

Op vakkundige wijze heeft Robert bij ons in een oud huis perfect een houten vloer gelegd!

Romana Nieuwland 21-07-2022

Vloer is top gelegd!

De Bruijn 07-07-2022

Robert heeft heel netjes gewerkt. De vloer ligt er mooi in. We zijn zeer tevreden.

Michel Verhaegh 29-06-2022

Echt een vakman! Werkt netjes en denkt mee aan oplossingen indien er problemen opdoen (nog te plaatsen nieuwe keuken). 100 punten!

Suzan Bogers 06-05-2022

Zoekt u een goede vloerenlegger? Robert is een!! Een vakman in hart en nieren! Hij werkt snel, precies en vakkundig. Heeft 15 jaar ervaring, materiaalkennis en het inzicht om de klus goed in te schatten. Hij geeft goede adviezen en is daarnaast bijzonder plezierig en integer in de omgang. Maak hem blij met koffie, thee en een koekje en je krijgt er een prachtig gelegde vloer voor terug, tot in de kleinste details (afkitten als langs een lineaal :-). Ik zeg DOEN!!

Aad van der Sande 08-04-2022

Onze keukenvloer vakkundig en netjes geplaatst door een ervaren legger. Professioneel gereedschap bij zich en zonder rommel achterlatend. Prettig persoon om mee te werken. Iemand om met een gerust hart te benaderen.

Danny 13-03-2022

Robert heeft houten vloer bij mij gelegd. Ben er super tevreden over. Hij komt zijn afspraken prima na, is duidelijk over wat, wanneer, de prijs en welke materialen hij nodig heeft en is flexibel. Resultaat is prachtig, vloer ligt er strak en netjes in. De afwerking is subliem, echt vakwerk. Robert heeft zelfs nog geholpen om meerdere binnendeuren in te korten dus al met al erg tevreden over Robert

Gerard de jongh 08-03-2022

Vakkundig gelegd met oog voor details.
Oplossingsgericht werkend, daar waar niet alledaagse situaties ontstaan

Meer dan gemiddelde na service

Linda 06-03-2022

Robert heeft bij ons een PVC click vloer gelegd. De vloer is zeer vakkundig gelegd, en ligt er mooi strak in. Wij zijn dan ook helemaal tevreden, en Raden Robert zeker aan!

Petra Haverman 27-02-2022

Aanrader. Via Cibo in contact gekomen met Robert voor het leggen van mijn PVC keukenvloer van 5m2. Vriendelijk in het contact en zeer mooi resultaat. Bij de volgende klus zou ik hem zo weer vragen.

Conny 03-02-2022

Robert heeft vakkundig mijn vloer gerepareerd.( door een ander gelegd) en denkt zeker met je mee naar een hele goeie oplossing.
Robert is vakkundig en doet zijn werk goed en is nauwkeurig.
Als ik het eerder had geweten en zeker voor een volgende keer dat er een vloer gelegd moet worden, bel ik zeker Robert!
Erg blij met zijn werk, keurig hersteld.
Kortom vakmanschap !
Dank je wel

M.Haest 25-01-2022

Robert heeft onze klik-PVC vloer in 2 dagen tijd keurig gelegd. Hele nette afwerking met de plinten. Hij gaf vooraf ook goed advies. Wil je een strakke vloer? Bel Robert!

Jurick Sjouw 18-01-2022

Robert is een echte vakman. Komt eerst rustig de werklocatie bekijken en maakt dan een transparante inschatting van de kosten. Het eind resultaat mag er zijn. De PVC vloer ligt er strak in en met name de afwerking van de plinten is keurig. Alles is slechts twee dagen tijd.

John Pertijs 27-12-2021

Robert Kranenburg werkt snel en nauwkeurig.
Ik ben zeer tevreden over zijn werk,is een echte vakman,die weet waar hij mee bezig is.
Ik raad Robert zeker aan om je vloer te laten leggen.
John pertijs

Pascale 16-12-2021

Via Cibo Vloeren in contact gekomen met Robert voor het leggen van mijn vloer. Vanaf het inmeet moment tot en met leggen communiceert en adviseert Robert helder en duidelijk. Daarnaast heeft hij de vloer fantastisch gelegd. Zeker omdat het hier om een nieuwe soort vloer ging. Zeer tevreden!

Kees van Dongen & Marjan Groffen 10-12-2021

Vakwerk, netjes gelegd en Robert komt z’n afspraken na. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Dank.

Egbert Overbeek 12-11-2021

Wij hebben op 5 november een Moduleo PVC klikvloer van Cibo Vloeren laten leggen door Robert. Alles verliep voorspoedig, van de eerste opmeting tot de uitvoering. Ook de communicatie was uitstekend. Er waren vanuit de fabriek van de vloerdelen leverproblemen , waardoor de eerder afgesproken datum niet kon doorgaan, maar daar wist Robert prima een mouw aan te passen. In de omgang is hij bovendien een uiterst vriendelijke en vrolijke persoon. Hij denkt mee, heeft oog voor detail en levert gewoon een stuk vakwerk. Wij zijn voor de volle honderd procent tevreden!

Karin 26-10-2021

Robert Kranenburg levert erg goede service. Hij is van tevoren de vloer op komen meten en na overleg nog een keer komen kijken of de vloer egaal genoeg was. Hij is vriendelijk en beleefd en werkt netjes. De vloer ligt er erg mooi in en de afwerking van de plinten is ook erg mooi. Na afloop heeft hij de ruimte ook er netjes achter gelaten. We zijn erg tevreden!

Leo 17-10-2021

Denkt goed mee en werkt netjes

Dennie de Jong 28-09-2021

Super tevreden met onze nieuwe vloer super snel en goed gelegd zeker een tevreden klant

M.C. Snijder 09-09-2021

Robert is een vakman, Komt zijn afspraken goed na en denkt mee in oplossingen bij onverwacht problemen.
Werkt netjes en laat geen rommel achter.

Van der Linden 19-07-2021

Zeer vakkundige vloerenlegger. Nauwkeurig gewerkt, en piekfijn alles afgewerkt.

Florent van Gurp 20-06-2021

Nadat ik bij Cibovloeren mijn Hongaarse. Punt vloer had besteld kwam ik in contact met Robert voor het leggen hiervan. Robert kwam goed voorbereid naar de inmeetafspraak en ging enkele weken later aan de slag. Robert heeft zich volledig ingezet voor het eindresultaat wat er mag zijn, ondanks een aantal tegenslagen. Robert overlegt dan op de juiste manier en geeft goed advies. Kortom, met Robert haal je een vakman in huis!

Nathalie & Bojan 04-06-2021

Robert really did a fantastic job. Very reliable, well prepared, fast & yet very accurate and with an eye for subtleties and the finishing touches. Any time again.

Malou 23-05-2021

Robert heeft erg zijn best gedaan om naast het netjes leggen van de vloer, ook de details mooi af te werken. Wat niet eenvoudig was in mijn jaren 30 huisje waar Robert voor behoorlijk wat verrassingen stond. Zo waren er veel hoekjes en randjes in en rondom de kozijnen, scheve kozijnen, een luik in de vloer en een keuken die op de vorige laminaat vloer geplaatst was. Hij deinsde hier niet voor terug en bleef zich tot het einde inspannen voor de beste finishing touch. Wat heel goed gelukt is!

Peter van der Meer 27-04-2021

Cibo vloeren en Robert Kranenburg een perfecte combinatie. Robert heeft de vloer keurig gelegd, alles netjes afgwerkt en na de klus alle afval weer meegenomen. Wat een vakman!

Björn Vaarwerk 25-04-2021

Ieder zijn vak zeggen ze wel eens. Dat is bij Robert Kranenburg zeker het geval. De laminaat vloer is prachtig gelegd en de plinten zijn heel mooi bevestigd. Wij zijn heel tevreden. Nogmaals dank voor het vakwerk.

Nancy 14-04-2021

Vakman. Zeer professioneel en vakkundig gelegd.

Ricardo 13-04-2021

Robert is iemand die weet wat hij doet denkt heel graag mee en denkt graag met je mee . Zijn werk werkt hij keurig af en werkt geordend voor vragen en advies staat hij ook altijd open kortom een aanrader

Lieset van Oeffelen 08-04-2021

Mijn kleine woning met veel hoeken en kantjes voorzien van laminaat. Robert heeft dit tot een prachtig resultaat gebracht. Voortreffelijk tot in de details afgewerkt. Van zo'n vakwerk kan ik dagelijks nagenieten. Chapeau!! Bedankt voor de goede service Robert.

Anneke 17-03-2021

Robert is een harde werker en werkt ook netjes en precies.

Edwin 01-03-2021

Robert levert goed werk en denkt met je mee. Met professioneel gereedschap, neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat de vloer netjes ligt. Omdat er een extra onderdeel voor de vloer nodig was, kwam Robert 2 dagen na het leggen even terug om dit stukje af te monteren. Onze vloer ligt er zeer strak bij en alles is tot in detail afgemaakt. Bedankt Robert!

Robert 26-02-2021

Dit is een test kan je mij berichten dat deze is doorgekomen ?

Linda 21-02-2021

Wij zijn erg tevreden met de pvc klik loer die Robert heeft gelegd. Hij heeft de vloer deels een stukje onder kozijnen gelegd, waardoor er geen afplakrandjes nodig zijn.
Hij heeft er een paleis van gemaakt. Dank je wel Robert!

Linda 21-02-2021

Robert heeft bij ons een PVC klik loer gelegd. Het is een paleis geworden. De vloer ligt er strak in, en is zelfs deels onder kozijnen gelegd, waardoor er geen afwerklatjes nodig zijn.
Wij zijn heel tevreden met de vloer. Dank je wel Robert!

Marjolijn van Poppel 17-12-2020

Robert is een echte vakman. Hij heeft onze pvc vloer er keurig in gelegd. Hij werkt het netjes af, is heel precies. Het ziet er geweldig goed uit, wij zijn zeer tevreden. Deze vakman is zeker aan te raden, hij is respectvol en werkt heel netjes. Top gedaan, een tevreden klant hier.

Lineke van der Maas 01-12-2020

De vloer was al in augustus gelegd maar kon toen - door een verbouwing - niet helemaal afgemaakt worden. Nu, drie maanden later, is het werk prima afgemaakt. Robert werkt heel netjes en secuur, hij rust niet tot het helemaal ok is en mooi afgewerkt. Je komt je afspraken na Robert, bedankt!

Albert en Ilse van Dueren den Hollander 10-11-2020

Robert heeft een hardstikke goeie klus afgeleverd; pvc vloer ligt er prachtig in. Plinten netjes afgewerkt. Afval weer meegenomen. Vriendelijke rustige harde werker. Kunnen we iedereen aanraden!

Gerda Hendrik van Beurden 09-11-2020

Robert heb bij ons de boven verdieping laminaat gelegd
Net zo als de beneden verdieping is het boven ook perfect gelegd door Robert
Wij zijn heel bij met de werkzaam heden zo als Robert het geleverde heb

Gerda Hendrik van Beurden 09-11-2020

Robert heb bij ons de boven verdieping laminaat gelegd
Net zo als de beneden verdieping is het boven ook perfect gelegd door Robert
Wij zijn heel bij met de werkzaam heden zo als Robert het geleverde heb

Gerda Hendrik van Beurden 09-11-2020

Robert kranenburg
Heeft bij ons de laminaat vloeren op de boven verdieping gelegd
Daar zijn wij heel blij mee dat Robert de vloeren perfect er in heb gelegd
Robert is vriendelijk sociaal en een perfecte
In zijn werk

Maurice en Karina Sellier 14-10-2020

Robert is een echte vakman en komt zijn afspraken na en stopt niet tot de klus geklaard is. Hij heeft bij ons een quickstep laminaatvloer door de hele beneden verdieping van onze woning gelegd. De overgang van de serre naar de woonkamer was een uitdaging ivm een bestaande vloerverwarming en een klein hoogte verschil. Maar het eind resultaat is prachtig geworden. Ook de afwerking waaronder de plinten zijn erg mooi geworden. Wij kunnen Robert van harte aanbevelen.

Paul verkooijen 07-10-2020

Vakwerk afgeleverd super blij mee

Hans en Anka 04-10-2020

Wij zijn erg te spreken over Robert Kranenburg.

Vakkundige en accurate werkwijze.

Afwerking met plinten, kit en lijstjes kunt u het best aan hem overlaten.
Hij heeft het erg mooi afgewerkt.

Hans en Anka 04-10-2020

Wij zijn erg te spreken over Robert Kranenburg.

Vakkundige en accurate werkwijze.

Afwerking met plinten, kit en lijstjes kunt u het best aan hem overlaten.
Hij heeft het erg mooi afgewerkt.

Hans en Anka 04-10-2020

Wij zijn erg te spreken over Robert Kranenburg.

Vakkundige en accurate werkwijze.

Afwerking met plinten, kit en lijstjes kunt u het best aan hem overlaten.
Hij heeft het erg mooi afgewerkt.

Riad abidi 24-09-2020

Super werk afgeleverd. Wij zijn heel blij met de service van cibo en het werk van robert .

Lineke 21-08-2020

De multiplank eiken vloer is vakkundig gelegd door Robert Kranenburg. Hij heeft zich op korte termijn beschikbaar gesteld en direct actie ondernomen (meetrapport en egalisatie) om de vloer voor de verhuizing nog te kunnen leggen. Kleine tegenslagen worden goed opgelost. Ondanks de hittegolf heeft hij zich meer dan 100% ingezet en zelfs een vakantiedag opgeofferd om alles tot in de puntjes af te werken. Wat een doorzetter! Bedankt Robert!

Richard 19-08-2020

Robert heeft de vloer netjes en vakkundig gelegd en kwam afspraken goed na. Wij zijn zeer tevreden!

Sandra smits 15-08-2020

Robert heeft de vloer netjes en in korte tijd gelegd. Heel erg tevreden over het resultaat!

Hans Polak 11-08-2020

Op en top vakman die Robert. Hij rust niet tot dat 'zijn vloer' 100% perfect ligt. Hij werkt schoon en met zo min mogelijk geluidsoverlast. Ik beveel hem van harte aan.

Kees Rijgersberg 01-08-2020

Onze vloer was een bijzondere uitdaging. Verschillende ondergronden en veel hoekjes door de bijzondere vorm. Robert heeft de hele puzzel met veel geduld en vakmanschap opgelost. Het prettige overleg over de mogelijke opties heeft bijgedragen aan het resultaat. De vloer is super gelegd!

Henny van den Broek 23-07-2020

Werk zeer nauwkeurig en netjes. Goede communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden.

Mirthe van Poelje 16-07-2020

Robert Kranenburg heeft op onze zolder mooi werk geleverd: een nette afgewerkte vloer.

Steffie Lilian Gelissen 15-07-2020

In mijn behandelkamer heeft Robert Kranenburg razendsnel een prachtige lichte laminaat vloer gelegd en daarmee deze kamer omgetoverd in een mooie lichte en ruime behandelkamer.
Fijn contact en super vakman!

Gerda van Beurden 09-07-2020

Wij zijn heel content met onze vloer

Robert kranenburg heb bij ons de vloer gelegt

In de kamer had Robert ook de vloer gelegt
En heb gevraagd naar Robert toen we de zelfde vloer in de serre wilde leggen

Robert neemt zijn werk heel serieus is heel beleeft betrek zijn klant mee in hoe en wat

Robert is een reclame maker voor het bedrijf

4.9 sterren op basis van 77 beoordelingen