• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robert

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Tilburg

Mob: 06-52176439

E-mail: [email protected]
Robert

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Nee
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Nee
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 9 beoordelingen
Onno van Haperen 01-12-2020

Wederom top gedaan Robert, de vloeren zijn super gelegd. (hout en pvc)

Alex van Oyen 09-10-2020

Wij hebben ons hele huis in 3-fases laten voorzien van een prachtige nieuwe (laminaat) vloer. Alle afspraken zijn keurig en netjes nagekomen.
Robert en Collega zijn echte vaklui en dat is aan het prachtige resultaat te zien!

Alex van Oyen 08-10-2020

Robert en collega hebben bij ons in aantal fases het hele huis voorzien van een prachtige nieuwe (laminaat) vloer. Robert en collega zijn echte vaklui en houden zich keurig aan alle afspraken! Het resultaat is dan ook echt heel mooi geworden.

Alex van Oyen 08-10-2020

Robert en collega hebben in 3-fases onze hele huis voorzien van een prachtige nieuwe (laminaat) vloer. Alles keurig volgens afspraak gemaakt. Robert en collega zijn echte vaklui en dat is zeker ook aan het resultaat te zien!

Erwin 18-09-2020

Zeer tevreden van het werk van Robert en zijn collega. Vloer is vakkundig en strak gelegd. Zeer netjes gewerkt volgens afspraak. Volgende keer weten wij bij wie aan te kloppen. Bedankt!

Femke 15-08-2020

Wat zijn wij blij met onze nieuwe vloeren. Ze zijn zeer vakkundig en snel gelegd door heel vriendelijke en bekwame mensen. De vloer ligt perfect en alles is heel netjes afgewerkt. Communicatie, planning en afspraken waren allemaal top. En dan ook nog een super service achteraf toen we onze eerste vlek op de houten vloer hadden gemaakt. Enkel lof voor dit bedrijf!

Joe 14-08-2020

Bijzonder tevreden!
Prettig gesprek en advies van Coen gehad. Daarna is de vloer vakkundig gelegd door Robert en zijn team. Kan Casa Vloeren van harte aanbevelen. Zeer mooie vloer voor een schappelijke prijs!

Martin Luijendijk 04-08-2020

Robert en Melissa hebben klantgerichtheid, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zij zijn heel sympathiek en zeer betrokken bij een goed resultaat. Kortom, alle reden om met hen in zee te gaan als je op zoek bent naar hele goede vloerenleggers.

Martin Luijendijk 04-08-2020

Robert en Melissa hebben klantgerichtheid, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zij zijn heel sympathiek en zeer betrokken bij het resultaat en pas tevreden als iets helemaal goed is. Kortom, absoluut een aanrader voor iedereen die een vloer wil laten leggen.

5 sterren op basis van 9 beoordelingen