• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robin Huysmans

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Werkendam

Mobiel: 06-48537989

E-mail: [email protected]
Robin Huysmans

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Nee
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Chantal 07-06-2024

Robin en Fred hebben bij ons een prachtige pvc planken vloer gelegd op de gehele benedenverdieping. Ze werken netjes, snel en zijn opgewekt en vriendelijk. Ook het contact via mail en telefoon was fijn, heel servicegericht. Ze moesten nog even terugkomen voor een paar puntjes maar ook die zijn prima verholpen. Wij zijn echt tevreden. Kortom een aanrader!

Patrick 06-03-2024

Robin heeft bij ons thuis in de woonkamer en gang een parketvloer gelegd en in de keuken, gang en serre PVC tegels. Het werk wat die verricht heeft is echt prachtig. De afwerking staat hoog bij hem. MDF plinten ook allemaal mooi geplaatst. Ik raad iedereen aan om door Robin je vloer te laten leggen.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen