• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sebastiaan van Westrenen

1 / 3
Woonplaats: ’s Gravenmoer

Mobiel: 06-14630446

E-mail: [email protected]
Sebastiaan van Westrenen

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien.
Deze is altijd actueel. Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Nee
Laminaat vloer leggen: Ja
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Ja
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
5 sterren op basis van 8 beoordelingen
Martijn & Annemieke 30-03-2021

Sebastiaan is echt een topper, een vakman met oog voor detail. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk! Sebastiaan is heel proactief en flexibel. Hij heeft meegedacht en de oplossing gerealiseerd toen we onverwacht op een 'probleem' stuitte met de ondervloer, hij heeft ons daar echt enorm mee geholpen. Sebastiaan was heel goed bereikbaar, zelfs buiten reguliere werktijden. Werkmannen die bij ons aan het werk waren gaven aan dat ze nog nooit een vloer zo mooi en strak gelegd zien hebben. Wij kunnen Sebastiaan zeker aanraden!

Joost van de Laat 27-02-2021

Sebastiaan is echt een vakman die met passie en bevlogenheid kwalitatief goed werk wilt afleveren. En dat ook doet. Complexe werkzaamheden zijn geen obstakels, maar geven hem juist de uitdaging die hij zoekt. Niks afraffelen dus, ook niet als de tijd wat begint de dringen. Daarnaast is Sebastiaan ook gewoon een leuke gast om een kop koffie mee te drinken. Sebastiaan kan ik echt iedereen van harte aanbevelen!

Famke Companjen 09-02-2021

Ik heb Sebastiaan ervaren als een zeer kundige vakman. Daarnaast doet hij wat hij zegt en zegt hij wat hij doet. Hij is een perfectionist en dat zie je terug in de kwaliteit van zijn werk. Ik kan Sebastiaan van harte aanbevelen.

Van Impe Michaël 13-11-2020

Wat een service! Prachtig en zeer vakkundig geplaatst, vriendelijk en behulpzaam!
Sebastiaan straalt echt liefde uit voor zijn vak. Een echte aanrader.

Agnetha Boer 10-09-2020

Sebastiaan luistert goed naar wensen van de klant en geeft goede adviezen op basis van zijn ervaring en professioneel inzicht. Hij heeft bij ons in een jaren ‘30 huis een prachtige visgraat met rand gelegd, super secuur en perfect afgewerkt. Hij is flexibel, veelzijdig en denkt met je mee. Hij kiest voor de mooiste manier, ook als dat betekent dat hijzelf extra zijn best moet doen.

Arl en Inge 22-07-2020

Wij hadden problemen met onze vloer die de leverancier niet zo snel kon oplossen. Sebastiaan is gekomen en heeft met veel liefde en geduld het probleem opgelost. Een vakman en zijn tot op de dag van vandaag blij dat hij is gekomen

Hoffman 22-07-2020

Vanuit de leverancier waren problemen ontstaan met onze vloer wat niet snel opgelost kon worden. Zij hebben Sebastiaan Ingeschakeld die met veel liefde en geduld onze vloer heeft hersteld. Tot op de dag van vandaag zijn we blij dat hij ons kon helpen. Een vakman!

Nicole&Paul 15-07-2020

Sebastiaan heeft onze vloer erg mooi gelegd, en ook de verdere afhandeling en nazorg heeft hij perfect verzorgd. Echt een vakman!

5 sterren op basis van 8 beoordelingen