• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Siegfried Bekkers

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Breda

Mob: 06-11316696

E-mail: [email protected]
Siegfried Bekkers

Over Vloerenservice
Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Nee
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Nee
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 101 beoordelingen
Chanel 19-04-2024

Siegfried is echt een topper. Hij heeft goed met ons meegedacht om tot het beste resultaat te komen. De vloer en plinten liggen er mooi bij. Ook communicatie verliep goed. We zouden hem zeker aanraden!

John van der Hoofden 12-04-2024

Vakman die afspraken nakomt, en de vloer er netjes legt.

Corne 26-03-2024

In mijn bestaande woning met 3 verschillende vloeren, en een nieuwe aanbouw de complete PVC vloer door deze vakman geinstalleerd.
afspraken keurig na gekomen, gelegd terwijl ik op vakantie was, dan is het super lekker thuiskomen als alles klaar is.
Sjapoo voor deze vakman!

Priscilla 06-03-2024

Siegfried heeft onze pvc vloer zeer snel en netjes gelegd. Nam vooraf ook uitgebreid de tijd om met ons mee te denken en alles door te nemen. Zeker aan te bevelen dus.

Elise 05-03-2024

Super vriendelijk en goede service

Jerimo van den Bempt 26-01-2024

Heel aardig en een echte vakman! Siegfried schakelt snel en geeft deskundig advies. Ondanks onze moeilijke woonkamer qua ruimtes is de vissengraad vloer prachtig gelegd.

Age en Pytsje Zwaga 23-01-2024

Een top vakman die houdt van zijn werk en dat zie terug in het resultaat, echt super klasse. Geeft een goed advies en is specialist in pvc leggen met visgraat motief. Het geeft een rustig beeld in je appartement. Wij zijn erg blij met de keuze voor Siegfried...top vakman/adviseur

Bob Nauta 13-01-2024

Vriendelijke vakman die van z'n werk houdt en daarom prima werk aflevert.

Koen 09-01-2024

Siegfried bedankt voor het plaatsen van onze pvc vloer. Voor de mensen die nog twijfelen, niet doen!!! Siegfried werkt zeer nauwkeurig en volgens afspraak. Daarnaast werden we netjes op de hoogte gehouden d.m.v. mail en sms.

Tim 06-12-2023

Siegfried geeft deskundig advies en voorziet in duidelijke communicatie en neemt daar ook ruim de tijd voor. Maakt duidelijke afspraken en denkt echt met je mee. Zeer tevreden met zijn manier van werken en het eindresultaat - een strakke pvc vloer in onze nieuwbouwwoning.

Patrick van Iersel 07-11-2023

Siegfried heeft bij ons onze pvc visgraat vloer gelegd. Hij is een vakman pur sang, werkt netjes en secuur, denkt mee om het perfecte resultaat te hebben maar dringt zich niet op.
Voorafgaand geeft hij duidelijke instructies, weet je waar je aan toe bent (wat er eventueel nog moet gebeuren). Het verloop is soepel en prettig verlopen.
Wij zijn blij met het eindresultaat.

Sweep 09-10-2023

Wij kunnen Siegfried absoluut aanbevelen! Onze PVC-visgraat vloer is keurig gelegd door hem, geen lijmrestje te vinden! Alles netjes afgewerkt en opgeruimd na afloop. Siegfried heeft duidelijk liefde voor zijn werk. Hij is secuur en heeft een oog voor detail . Voorafgaande aan het leggen geeft hij advies hoe geeft hoe de ondervloer voor te bereiden om tot het mooiste eindresultaat te komen. Zijn communicatie is vriendelijk en duidelijk. Nogmaals dank Siegfried!

Freek en Anke 06-10-2023

Siegfried is een vakspecialist. Hij werk nauwkeurig en is perfectionistisch. Iets wat je wilt als laatste stap in de bouw.

Milia en Michiel van der Meulen 16-08-2023

Onze PVC-vloer is prachtig gelegd door Siegfried. Kundig en nauwkeurig afgewerkt. Complimenten aan hem. Een vakman die zijn vak verstaat.

Ymar 29-05-2023

Siegfried heeft een schitterende pvc visgraat vloer bij ons gelegd. Hij is een uiterst precieze vakman met oog voor detail. Onze communicatie met Siegfried verliep soepel en afspraken werden altijd nagekomen. Ik kan Siegfried absoluut aanbevelen.

Timothy 25-05-2023

Siegfried heeft bij ons een prachtige visgraat vloer gelegd vorige maand. Hij weet zelf precies wat er goed en fout kan gaan, adviseert ook bij de verbouwing over dingen waar je op moet letten om de afwerking zo mooi mogelijk te houden. Een zeer secure werker welke let op de kleine dingen die het afmaken. Zeer goed contact gehad met Siegfried en zou hem dan ook zeker aanraden bij vrienden & hier.

Jaap Voets 18-04-2023

Siegfried is een echte vakman die het ook nog eens goed kan uitleggen! Hij denkt mee en werkt zeer netjes en snel, echt een aanrader.

Peter 02-03-2023

Zorgvuldige, snelle en nette communicatie. Prettig in de omgang en levert prima werk af. Absoluut een aanrader!

Patrick & Lisa 27-01-2023

Siegfried is een vakman. Hij weet waar hij mee bezig is en deelt deze informatie ook goed, zodat niet alleen hijzelf maar ook de klant weet wat gebeurd. Hij geeft tips in de voorbereiding en bestelling van de vloer.

Het eindresultaat is top! Als je een gelijmde visgraat vloer laat leggen, dan doe je goed eraan om Siegfried te kiezen.

Ingrid Bouw - Breda 17-01-2023

Lees alle voorgaande zeer positieve berichten......vakman!!
Zijn ontzettend blij met onze vloer. Het advies, het egaliseren, het leggen......Siegfried weet waar hij het over heeft! Werkt snel, netjes, secuur.
Dus al met al......gaan we alleen in herharling en hebben we weinig echt toe te voegen aan de eerdere reviews.....

Vincent van den Broek 12-12-2022

Vakman, alles klopt. Prachtig gelegd en heel zorgvuldig. Neem de tijd voor de voorbereiding met Siegfried. Hij is hier heel secuur in. Maar dan krijg je wel een geweldig eindresultaat. Harde werker en prettig in de omgang.

Ria Pluk 09-12-2022

Wat fijn, een super snelle en vakkundige oplossing van een 'probleempje' met de eerder gelegde vloer. Binnen een week na melding was het al, naar volle tevredenheid, opgelost. Top!!

Frank van Groesen 22-11-2022

Siegfried is een absolute vakman. Hij heeft onze pvc-vloer keurig gelegd. Siegfried is zeer vriendelijk, duidelijk in zijn communicatie, denkt goed mee en werkt zeer hard en netjes. Wij zijn echt zeer tevreden over Siegfried! Siegfried, enorm bedankt.

S. Erven 10-11-2022

In alles merk je dat Siegfried een passie heeft voor dit vak: hij wil graag de vloer zo perfect mogelijk leggen. Hij is een echt vakman die snel, zeer secuur en netjes werkt. Vooraf geeft hij heel duidelijk aan wat er nodig is qua condities om de vloer optimaal te kunnen leggen. Ook met onze dunne plinten uitdaging heeft hij goed meegedacht om de best mogelijke oplossing aan te dragen. Heel erg bedankt, Siegfried! Echt prachtig hoe de vloer is opgeleverd.

B. Wever 26-10-2022

Heel fijn om iemand als Siegfried je vloer te laten leggen. Alles wordt zeer duidelijk besproken en alle afspraken komt hij na. Het is een echte vakman. Wil je top kwaliteit, laat Siegfried dan langskomen. Bedankt Siegfried. Binnenkort wellicht de garage ook maar doen

Fam Joosten 17-10-2022

Van eerste contact tot oplevering van de vloer, we hebben het al enorm aangenaam ervaren. Siegfried bereidt je enorm goed voor om ons te leiden door het proces en welke voorbereidingen wij kunnen treffen zodat Siegfried zijn werk het meest optimaal kan doen. Siegfried heeft heel fijn met ons meegedacht hoe we bepaalde kitranden wilden, en hoe de schoonloopmat het beste integreert in de ruimte. Siegfried werkt uiterst secuur en netjes. We zouden de volgende vloer weer door
Siegfried laten leggen!

H.Ploum 16-10-2022

Siegfried is een vakman. Hij heeft mijn vloer prachtig gelegd. Dank daar voor.

R. Elias 05-10-2022

Siegfried heeft met passie voor zijn vak een prachtige visgraat PVC vloer opgeleverd. Vanaf het eerste contact is het soepel verlopen. Hij stuur een duidelijke mail waarin hij het proces uitlegt. Dat volgt hij op met een telefoontje waarbij we een afspraak hebben gemaakt voor het inmeten. Hij geeft dan goed advies, in ons geval over een mooie oplossing voor de deurmatten. Het resultaat is een perfecte vloer. Bedankt Siegfried!

Jacques Aalbers 05-10-2022

Gezellige, vakkundige vent. Werkt zeer secuur en snel. Geeft goed advies. Zou hem zeker weer inschakelen voor een volgende klus.

S. Witte 03-10-2022

Siegfried verstaat zijn vak; we zijn goed geïnformeerd over het proces en de keuzes. Siegfried denkt mee en legt uit. Het egaliseren, visgraat PVC leggen, droogloopmat leggen en plinten zetten is netjes en snel gedaan met aanstekelijk enthousiasme. Blij mee!

S. Fiere 03-10-2022

Siegfried is een echte professional en heeft onze vloer bijzonder mooi gelegd. Zelfs in niet optimale omstandigheden heeft hij prachtig werk afgeleverd! Een ontzettende aanrader!

Maaikevz 09-08-2022

Siegfried heeft een prachtige PVC-visgraat vloer opgeleverd! Hij is ontzettend kundig en denkt goed mee over oplossingen. Verder is hij duidelijk in wat hij doet en wat er verwacht kan worden. De afspraken zijn perfect nagekomen. Al met al zeker iemand die wij bij anderen zouden aanbevelen!

Sonny 28-07-2022

Super strakke PVC visgraat vloer gelegd door Siegfried. Erg blij mee!
Siegfried is een echte vakman met veel passie voor de vloer die hij legt. Dat is terug te zien in het eindresultaat. Nogmaals bedankt.

Arend en Denise uit Zundert 21-07-2022

Siegfried heeft naar tevredenheid onze nieuwe pvc-vloer gelegd. De vloer is naar volle tevredenheid gelegd en ziet er super strak uit. Wij zijn heel erg blij met het resultaat. Daarnaast is het ook nog eens erg prettig communiceren met Siegfried. Hij doet wat is afgesproken en reageert snel op de mail. Zoek je een deskundige vloerenlegger dan zou ik zeker Siegfried aanraden.

Kees, Breda 08-07-2022

We zijn nu weer een paar weken in onze gerenoveerde woning en we genieten steeds meer van onze mooie vloer, vakkundig gelegd in honinggraad-motief door Siegfried. Deze Siegfried is echt een vakman en om zijn werk goed te kunnen uitvoeren maakt hij duidelijke afspraken met zijn cliënten. Je weet precies waar je aan toe bent met Siegfried. Al zijn afspraken komt hij na! En dat is ook belangrijk in deze tijd!!

Marie-José 21-06-2022

Vakkundig, snel, hoge perfectie in zijn werk als vloeren legger!
Siegfried werkt vanuit zijn passie en maakt duidelijke afspraken!
Dit alles te zien in eindresultaat, perfect!!!
Persoonlijke benadering in het begin aftastend, al snel alle vertrouwen, hij wil perfect werk afleveren!

Elke Haesen 02-06-2022

Vloer snel en vakkundig gelegd door Siegfried!

Onno en Fanny 06-05-2022

Siegfried begint heerlijk vroeg en n snelle harde werker die ook nog een heel netjes werkt. Heel erg blij met onze vloer.

Ria Pluk 27-04-2022

Siegfried is een vroege vogel die snel en vakkundig een mooie vloer weg legt. Super blij mee.

Stephan 12-04-2022

Siegfried is een echte vakidioot die met zijn aanstekelijke enthousiasme uitlegt hoe en waarom de vloeren gelegd moet worden. Hij is heel duidelijk en strak in zijn planning/instructies.

Eef Schoneveld 17-03-2022

Super mooi gedaan. Planning was lastig, maar uiteindelijk gelukt. Komt nog terug voor de finishing touch om de plinten te zetten. Een vakman, werkt heordend en netjes. Top!

Linda 24-02-2022

Als je een perfect gelegde vloer wilt hebben, moet je Siegfried je vloer laten leggen. Onze vloer en plinten zijn uitstekend gelegd!

Pim 22-02-2022

Wat een topwerk afgeleverd! Siegfried is een ware vakman.
Al vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Siegfried communiceert duidelijk wat er nodig is, wat er van je verwacht wordt, maar zeer zeker ook wat je van hem kunt verwachten. Ook in de aanloop naar de afspraak toe is er prettig contact geweest en als er vragen zijn kun je hem altijd benaderen. Bij de meetafspraak hebben we overleg gehad over verschillende opties qua ondervloer en daar heeft Siegfried mij een goed advies gegeven en ook deze ondervloer geregeld.
Uiteindelijk is de vloer gelegd, er stond 2 dagen gepland, maar na de eerste dag lag de visgraat PVC vloer er al in. "Omdat ik er zo lekker in zat ben ik maar even door gegaan" was zijn reactie. De tweede dag was dus alleen nog maar afwerken van plinten en kitrandjes en was een ochtend voldoende.
Zeer tevreden over Siegfried en zijn werk, mijn vloer ligt er fantastisch in en ik weet zeker dat ik positieve reacties ga krijgen van iedereen die langskomt!

Jansen 30-01-2022

Siegfried is een vakman.
Onze pvc visgraat vloer ligt er super strak bij.
Siegfried denkt met je mee en legt alles super uit.
Communiceert goed en werkt super snel.
Zou Siegfried zeker aanraden voor iedereen die een pvc visgraat vloer laat leggen.

Nguyen 20-01-2022

Fijne samenwerking, vraagt om je mening/advies en een hele vriendelijke man.
Werkt wat hij heeft opgeleverd is top.

Siegfried is een aanrader!

Pieter & Marloes 20-01-2022

Super blij met onze nieuwe vloer! Hij ligt er heel erg mooi en strak in. Siegfried is een echte vakman die duidelijke communiceert en graag met je meedenkt en goed advies geeft. Absolute aanrader en een welverdiende 5 sterren. Nogmaals bedankt!

Tom en Jadey van Eden 12-01-2022

Super resultaat! Een echte vakman en een aanrader voor iedereen die een vloer gelegd wilt hebben zonder poespas. Denkt met je mee, iemand die van zn week houdt.

Tristan & Maud 06-01-2022

Super prettig contact gehad met Siegfried. En een echte perfectionist. Hij komt super netjes alle afspraken na. Hij heeft de vloer super mooi gelegd en super fijn advies gegeven. Wij kunnen hem iedereen aanraden! Bedankt Siegfried.

Fam van boxel 05-12-2021

Een echte vakman!
Wat zijn wij blij met onze visgraat pvc vloer.
Bedankt siegfried.

Alexander 22-11-2021

Een échte vakman met passie voor zijn werk. Voor, tijdens en na steeds bezig met het resultaat. Denkt steeds mee in oplossingen. Enorm fijn geholpen en erg blij met eind plaatje!

Fam van Aarle 10-11-2021

Een schitterende vloer! Enorm blij mee!

Chris Peeters 08-11-2021

Vakman die weet wat hij doet! Super blij met onze strak gelegde vloer en er al veel complimenten over gehad!

Sandra 06-11-2021

Siegfried, een top vakman. Legt een vloer zoals hij hem zelf thuis ook zou willen. Een perfectionist. Super. Dank je!

marijn Smid 18-10-2021

Siegfried legt een vloer bij jou thuis alsof het zijn eigen huis is. Hij is streng ;) en dat is terecht want als jij als klant de juiste voorbereiding treft kan hij ook prefect werken. En Siegfried gaat niet voor minder dan een perfect gelegde vloer!

Dominique en Louelle 08-10-2021

Specialist! Wij zijn heel erg blij met onze pvc visgraat vloer die Siegfried voor ons heeft gelegd. Hij is een vakmeester en doet dit met liefde. Hij doet er ook alles aan om een mooie vloer te kunnen leggen en zegt als we daar iets voor moeten veranderen in ons huis. Gelukkig denkt hij mee in oplossingen en gaat secuur te werk.
Door Siegfried zijn wij heel blij vandaag geworden, bedankt!!

Dave en roxanne 01-09-2021

wij waren heel blij met het vakwerk wat Siegfried heeft geleverd.
onze vloer ligt er super strak en netjes bij, wij raden iedereen aan om de vloer door Siegfried te laten leggen!

siegfried 30-08-2021

Een vakman met een enorme werklust en vakmanschap.Problemen ,mochten die er zijn,zijn altijd op te lossen is zijn motto.
En de vriendelijkheid zelve.Thanks voor de mooie vloer!

Mike en Yvonne 21-08-2021

Super blij met onze vloer die gelegd is door Siegfried! Hij ligt er heel mooi bij! Ook heel fijn dat hij met ons meegedacht en geholpen heeft waar nodig, zodat wij nu kunnen genieten van deze mooie vloer. Nogmaals dank.

Jessie en Willem 20-08-2021

Wij zijn ontzettend blij met de pvc visgraat vloer. Hij is prachtig. Siegfried is een expert! Hartelijk dank.

Remco 15-08-2021

Siegfried is vakkundig, hardwerkend en meedenkend. Hij heeft de pvc top gelegd bij ons en wij zouden Siegfried dan ook bij iedereen aanbevelen!

Roy en Maria Feenstra 12-08-2021

Super blij met onze nieuwe vloer!! Hij ligt er mooi en strak bij. Siegfried geeft goede adviezen en dat is echt super fijn. Dankjewel Siegfried

Bulthuis 06-08-2021

Super blij met onze vloer die gelegd is door Siegfried! Hij ligt er heel strak bij! Ook enorm met ons meegedacht en geholpen waar nodig, zodat wij nu kunnen genieten van dit prachtige resultaat!

Jan en Anne Marie 08-06-2021

Siegried is een kanjer, super precies, en hard gewerkt! Onze vloer ligt er super mooi in. Nogmaals bedankt!!

Van Bijsterveldt 26-05-2021

Siegfried is heel kundig weet waar hij het over heeft denk mee. Is duidelijk is wat er evt nog moet gebeuren voor het beste resultaat. Hij heeft de vloer vakkundig gelegd met oog voor detail. Als we de volgende verdiepingsvloer moeten laten leggen gaan we zeker siegfried terug laten komen
Nogmaals bedankt we zijn heel blij met onze vloer.

Alex Dackers 27-04-2021

Siegfried is een echte vakman met liefde voor zijn vak. Hij denkt mee, zegt wat wel en niet kan, en is zeer secuur. Elk hoekje en naadje wordt gecontroleerd. Bedankt voor de geweldige vloer

Alex Dackers 27-04-2021

Siegfried is een echt vakman. Oog voor detail. Hij bespreekt van tevoren met je door het hoe en wat. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Hij heeft onze vloer met de grootste zorg gelegd. Nogmaals een echt vakman die weet wat hij doet en prachtig werk levert!

Mary &Louis 15-04-2021

Siegfried is een zeer vakkundige en harde snelle werker.
Hij heeft een mooi resultaat bij ons achtergelaten.
Hij begeleid je met deskundige adviezen.

Ferran 14-04-2021

Siegfried is een echte vakman met oog voor detail! Precies wat we zochten en hij heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. We kunnen Siegfried van harte aanbevelen.

Tjerk & Angela 02-04-2021

Siegfried is een jongen die tegen de klant durft te zeggen wat hij niet moet doen en wat niet praktisch is. Tevens een pietje precies die werkt als een paard! Hij is de eerste die ik bel als er een vloer in het appartement ban mijn zoon moet komen.

Topgozer

Thomas 31-03-2021

Het enthousiasme spat er vanaf bij Siegfried. Hij heeft bij ons op een nette en vakkundige manier de PVC vloer gelegd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Bas 30-03-2021

Binnen een week een prachtige vloer gekregen. Siegfried denkt met je mee en kijkt naar wat mogelijk is. Zet die extra stap om ook waar te maken wat hij voor plan heeft. Zo hadden wij dankzij Siegfried binnen een week een nieuwe vloer. Was zonder hem niet mogelijk geweest.

Anja 26-03-2021

Deze week heeft Siegfried bij ons snel en vakkundig een pvc vloer gelegd. 1 dag egaliseren en 1 dag leggen. Super snel, vakkundig, erg klantvriendelijk!
Wij zijn erg blij met onze vloer en met Siegried! Daarom 5 sterren!

Anja 26-03-2021

Deze week heeft Siegfried bij ons snel en vakkundig een pvc vloer gelegd. 1 dag egaliseren en 1 dag leggen. Super snel, vakkundig, erg klantvriendelijk!
Wij zijn erg blij met onze vloer en met Siegried! Daarom 5 sterren!

Patrick Verhoeks 24-01-2021

Siegfried heeft bij ons de PVC visgraat vloer gelegd. Het resultaat is helemaal super! Erg mooi om te zien hoeveel passie deze man heeft voor het leggen van vloeren. Zit al wat jaren in het vak dus weet ook waar hij het over heeft. Het is nu iedere dag een feest om de woonkamer in te lopen. Nogmaals bedankt Siegfried!

Mol 09-12-2020

Siegfried heeft in een enorm tempo onze PVC vloer gelegd op alle verdiepingen in onze woning. Siegfried neemt de tijd om alles uit te leggen en kwaliteit te leveren. Vakman!

Gert 04-12-2020

Ook bij ons heeft Siegfried een pvc lijmvloer (visgraat) gelegd. Erg netjes gedaan en binnen de planning opgeleverd. Hij is een vakman en erg enthousiast en trots op zijn werk. Ons huis heeft een heel ander uiterlijk gekregen door deze vloer, we zijn erg blij mee. We kunnen Siegfried v.w.b. het egaliseren en leggen van een pvc visgraatvloer aan iedereen aanbevelen.

Wim 10-11-2020

Een strak gelegde pvc vloer! Siegfried is een secure, harde werker, een echte vakman. Toen na 2 maanden bleek dat de zandcement vloer door scheuring een oneffenheid had veroorzaakt ( lag dus zeker njet aan Siegfried) heeft hij dat perfect gerepareerd. Top service van een top vakman.

Remco en Jolanda 04-11-2020

Afgelopen week heeft Siegfried in onze nieuwbouwwoning de vloer geëgaliseerd en vervolgens een PVC vloer gelegd, Hieruit blijkt het vakmanschap van Siegfried de vloer ligt er mooi strak en vlak in. Communicatie verliep soepel en duidelijk en alle afspraken werden keurig nagekomen. Al met al zijn wij dus zeer tevreden en raden wij iedereen Siegfried aan.

Remco en Jolanda 03-11-2020

Afgelopen week heeft Siegfried in onze nieuwbouwwoning de vloer geëgaliseerd en vervolgens een PVC vloer gelegd. We zijn erg blij met het resultaat. De vloer ligt mooi strak en vlak, tevens zijn de plinten keurig aan de muren bevestigd. De communicatie met Siegfried verliep zeer prettig en altijd duidelijk, alle afspraken worden keurig nagekomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat van het werk. Wij zouden Siegfried iedereen aanbevelen.

Massuger 27-10-2020

Heel blij met onze nieuwe vloer! Vakkundig gelegd en in een rap tempo. Top! Bedankt!

Ben vd Hoeven 21-10-2020

Siegfried is een professional waar je als opdrachtgever blij van wordt, hij denkt mee, werkt secuur en snel tegelijk. Siegfried is duidelijk in mogelijk- en onmogelijkheden. Hij heeft bij ons een visgraatvloer gelegd van pvc. Ook bij het wijken van de vloer (kleine naad) kun je achteraf bellen en komt hij dit verhelpen. Ik zou iedereen deze professional aanbevelen.

Tim 02-10-2020

Super strak gelegde vloer!! Duidelijk met afspraken maken en de service na het leggen!! Wij zijn er heel blij mee en zal daarom Siegfried zeker aanraden!

Heleen 27-09-2020

Klantgericht, vriendelijk en een harde werker; stond versteld hoe snel Siegfried werkt! En een super strak, net resultaat. Ben erg blij met mijn nieuwe vloer!

Robby & Marianne 22-09-2020

Ook wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de gelegde visgraat
Een man die zijn vak verstaat
Dus een dikke verdiende 5 sterren !!

Paul 26-08-2020

Dik 5 sterren verdient. Vakmanschap eersteklas. Daarnaast zeer vriendelijk en passie voor het vak. Harde werker en erg netjes. Siegfried, mochten we ooit weer een vloer te leggen hebben, dan bellen we zeker jou. We raden Siegfried van harte aan.

Rick & Roos 25-08-2020

Wij zijn super tevreden over de kwaliteit van de gelegde visgraat pvc vloer, de nette manier van werken en het opgeruimde karakter van Siegfried. Een echte vakman, veel verstand van zaken en pretty in de omgang. Zeker aanbevelingswaardig!

Leander Stallen 20-08-2020

Een super nette visgraat Pvc vloer gelegd! Siegfried mag bestempeld worden als een echte vakman met zeer veel passie voor zijn werk. Naast net werk verloopt de communicatie met Siegfried ook heel soepel.
Ik zal hem dan ook graag aanbevelen!
Nogmaals bedankt!

Stijn 19-08-2020

Siegfried heeft bij ons echt topwerk afgeleverd! Een vakman die, als hij begint, niet meer is te stoppen. Erg flexibel ook. Wij wilden onze deurmat toch iets anders en Siegfried heeft hier goed in mee gedacht. Nogmaals bedankt Siegfried!

Willfred 14-08-2020

Ik heb zelden een vakman zo toegewijd z’n werk zien doen met als resultaat een prachtig gelegde PVC vloer in ons nieuwe appartement. Siegfried verdient hiermede een groot compliment!

Rich 05-08-2020

Siegfried, nogmaals bedankt voor je energie, passie en vakmanschap. Ik ben enorm dankbaar dat je bij mij de vloer hebt gelegd, het is altijd maar afwachten wie je in huis haalt, maar 100% tevreden. Tot de volgende vloer.

Kelly 04-08-2020

Siegfried is zeer kundig in zijn vak en had onze prachtige pvc vloer in no time geëgaliseerd en gelegd! De communicatie verliep daarnaast ook heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, bedankt!

Ward 23-07-2020

Erg tevreden over Siegfried, vloeren liggen er mooi en strak in. Je kunt zien dat hij veel ervaring heeft met het leggen en egaliseren.
Daarnaast een vriendelijk persoon die met passie graag over zijn vak praat.
We kunnen niet wachten tot hij de beneden verdieping ook komt doen.

Simone 21-07-2020

Wat een geweldig mooie vloer heeft Siegfried in ons nieuwe huis gelegd. Een mooie pvc visgraat vloer, waar ik helemaal verliefd op ben!
Alles is in goed en gezamenlijk overleg gegaan, met vakkundig advies over de bijkomende verschillende opties (plinten, rooster, mat, afwerking, etc).
Siegfried heeft echt passie voor zijn werk en straalt dit uit. Hij heeft de vloer heel precies gelegd, netjes volgens afspraak, werkt vlot en met veel plezier.
Dikke aanrader!

Robin 20-07-2020

Een paar weken geleden heeft Siegfried in onze nieuwbouwwoning de vloer geëgaliseerd en vervolgens een PVC visgraat vloer gelegd. We zijn erg blij met het resultaat. Het was daarnaast prettig communiceren met Siegfried. Al met al zijn wij dus zeer tevreden.

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Lennart Stachowitz 19-07-2020

Duidelijk iemand die zijn werk leuk. Sigfried heeft in onze woning echt een stukje vakwerk laten zien. Met oog voor detail is ons hele huis voorzien van een nieuwe vloer en plinten. Elke plank is voor het leggen bekeken op eventuele imperfecties. Ik zou Sigfried zeker aanraden wanneer je een fantastisch eindresultaat wilt.

Heleen 19-07-2020

Wat een topservice! Siegfried is vakkundig en snel!

Heleen 19-07-2020

Topkwaliteit geleverd! Siegfried is vakkundig en snel!

5 sterren op basis van 101 beoordelingen