• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Siegfried Bekkers

1 / 1
Woonplaats: Breda

Mob: 06-11316696

E-mail: [email protected]
Siegfried Bekkers

Voor het leggen van je vloer kun je contact met me opnemen.
Ik kom graag langs om de situatie te beoordelen en in te meten.
Op basis van deze gegevens maak ik een prijsopgave op maat. 
Zo weet je altijd vooraf wat de kosten zijn.

Het leggen van een vloer brengt vaak enige zorgen met zich mee.
Ik begrijp dat maar al te goed en wil je hierbij dan ook geheel ontzorgen.

Voor inzicht in mijn planning kun je onderstaand mijn persoonlijke agenda inzien.
Deze is altijd actueel.

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Nee
Houten vloer verlijmd leggen: Nee
PVC vloer zwevend leggen: Nee
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Nee
Reviews
5 sterren op basis van 47 beoordelingen
Dominique en Louelle 08-10-2021

Specialist! Wij zijn heel erg blij met onze pvc visgraat vloer die Siegfried voor ons heeft gelegd. Hij is een vakmeester en doet dit met liefde. Hij doet er ook alles aan om een mooie vloer te kunnen leggen en zegt als we daar iets voor moeten veranderen in ons huis. Gelukkig denkt hij mee in oplossingen en gaat secuur te werk.
Door Siegfried zijn wij heel blij vandaag geworden, bedankt!!

Dave en roxanne 01-09-2021

wij waren heel blij met het vakwerk wat Siegfried heeft geleverd.
onze vloer ligt er super strak en netjes bij, wij raden iedereen aan om de vloer door Siegfried te laten leggen!

siegfried 30-08-2021

Een vakman met een enorme werklust en vakmanschap.Problemen ,mochten die er zijn,zijn altijd op te lossen is zijn motto.
En de vriendelijkheid zelve.Thanks voor de mooie vloer!

Mike en Yvonne 21-08-2021

Super blij met onze vloer die gelegd is door Siegfried! Hij ligt er heel mooi bij! Ook heel fijn dat hij met ons meegedacht en geholpen heeft waar nodig, zodat wij nu kunnen genieten van deze mooie vloer. Nogmaals dank.

Jessie en Willem 20-08-2021

Wij zijn ontzettend blij met de pvc visgraat vloer. Hij is prachtig. Siegfried is een expert! Hartelijk dank.

Remco 15-08-2021

Siegfried is vakkundig, hardwerkend en meedenkend. Hij heeft de pvc top gelegd bij ons en wij zouden Siegfried dan ook bij iedereen aanbevelen!

Roy en Maria Feenstra 12-08-2021

Super blij met onze nieuwe vloer!! Hij ligt er mooi en strak bij. Siegfried geeft goede adviezen en dat is echt super fijn. Dankjewel Siegfried

Bulthuis 06-08-2021

Super blij met onze vloer die gelegd is door Siegfried! Hij ligt er heel strak bij! Ook enorm met ons meegedacht en geholpen waar nodig, zodat wij nu kunnen genieten van dit prachtige resultaat!

Jan en Anne Marie 08-06-2021

Siegried is een kanjer, super precies, en hard gewerkt! Onze vloer ligt er super mooi in. Nogmaals bedankt!!

Van Bijsterveldt 26-05-2021

Siegfried is heel kundig weet waar hij het over heeft denk mee. Is duidelijk is wat er evt nog moet gebeuren voor het beste resultaat. Hij heeft de vloer vakkundig gelegd met oog voor detail. Als we de volgende verdiepingsvloer moeten laten leggen gaan we zeker siegfried terug laten komen
Nogmaals bedankt we zijn heel blij met onze vloer.

Alex Dackers 27-04-2021

Siegfried is een echte vakman met liefde voor zijn vak. Hij denkt mee, zegt wat wel en niet kan, en is zeer secuur. Elk hoekje en naadje wordt gecontroleerd. Bedankt voor de geweldige vloer

Alex Dackers 27-04-2021

Siegfried is een echt vakman. Oog voor detail. Hij bespreekt van tevoren met je door het hoe en wat. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Hij heeft onze vloer met de grootste zorg gelegd. Nogmaals een echt vakman die weet wat hij doet en prachtig werk levert!

Mary &Louis 15-04-2021

Siegfried is een zeer vakkundige en harde snelle werker.
Hij heeft een mooi resultaat bij ons achtergelaten.
Hij begeleid je met deskundige adviezen.

Ferran 14-04-2021

Siegfried is een echte vakman met oog voor detail! Precies wat we zochten en hij heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. We kunnen Siegfried van harte aanbevelen.

Tjerk & Angela 02-04-2021

Siegfried is een jongen die tegen de klant durft te zeggen wat hij niet moet doen en wat niet praktisch is. Tevens een pietje precies die werkt als een paard! Hij is de eerste die ik bel als er een vloer in het appartement ban mijn zoon moet komen.

Topgozer

Thomas 31-03-2021

Het enthousiasme spat er vanaf bij Siegfried. Hij heeft bij ons op een nette en vakkundige manier de PVC vloer gelegd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Bas 30-03-2021

Binnen een week een prachtige vloer gekregen. Siegfried denkt met je mee en kijkt naar wat mogelijk is. Zet die extra stap om ook waar te maken wat hij voor plan heeft. Zo hadden wij dankzij Siegfried binnen een week een nieuwe vloer. Was zonder hem niet mogelijk geweest.

Anja 26-03-2021

Deze week heeft Siegfried bij ons snel en vakkundig een pvc vloer gelegd. 1 dag egaliseren en 1 dag leggen. Super snel, vakkundig, erg klantvriendelijk!
Wij zijn erg blij met onze vloer en met Siegried! Daarom 5 sterren!

Anja 26-03-2021

Deze week heeft Siegfried bij ons snel en vakkundig een pvc vloer gelegd. 1 dag egaliseren en 1 dag leggen. Super snel, vakkundig, erg klantvriendelijk!
Wij zijn erg blij met onze vloer en met Siegried! Daarom 5 sterren!

Patrick Verhoeks 24-01-2021

Siegfried heeft bij ons de PVC visgraat vloer gelegd. Het resultaat is helemaal super! Erg mooi om te zien hoeveel passie deze man heeft voor het leggen van vloeren. Zit al wat jaren in het vak dus weet ook waar hij het over heeft. Het is nu iedere dag een feest om de woonkamer in te lopen. Nogmaals bedankt Siegfried!

Mol 09-12-2020

Siegfried heeft in een enorm tempo onze PVC vloer gelegd op alle verdiepingen in onze woning. Siegfried neemt de tijd om alles uit te leggen en kwaliteit te leveren. Vakman!

Gert 04-12-2020

Ook bij ons heeft Siegfried een pvc lijmvloer (visgraat) gelegd. Erg netjes gedaan en binnen de planning opgeleverd. Hij is een vakman en erg enthousiast en trots op zijn werk. Ons huis heeft een heel ander uiterlijk gekregen door deze vloer, we zijn erg blij mee. We kunnen Siegfried v.w.b. het egaliseren en leggen van een pvc visgraatvloer aan iedereen aanbevelen.

Wim 10-11-2020

Een strak gelegde pvc vloer! Siegfried is een secure, harde werker, een echte vakman. Toen na 2 maanden bleek dat de zandcement vloer door scheuring een oneffenheid had veroorzaakt ( lag dus zeker njet aan Siegfried) heeft hij dat perfect gerepareerd. Top service van een top vakman.

Remco en Jolanda 04-11-2020

Afgelopen week heeft Siegfried in onze nieuwbouwwoning de vloer geëgaliseerd en vervolgens een PVC vloer gelegd, Hieruit blijkt het vakmanschap van Siegfried de vloer ligt er mooi strak en vlak in. Communicatie verliep soepel en duidelijk en alle afspraken werden keurig nagekomen. Al met al zijn wij dus zeer tevreden en raden wij iedereen Siegfried aan.

Remco en Jolanda 03-11-2020

Afgelopen week heeft Siegfried in onze nieuwbouwwoning de vloer geëgaliseerd en vervolgens een PVC vloer gelegd. We zijn erg blij met het resultaat. De vloer ligt mooi strak en vlak, tevens zijn de plinten keurig aan de muren bevestigd. De communicatie met Siegfried verliep zeer prettig en altijd duidelijk, alle afspraken worden keurig nagekomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat van het werk. Wij zouden Siegfried iedereen aanbevelen.

Massuger 27-10-2020

Heel blij met onze nieuwe vloer! Vakkundig gelegd en in een rap tempo. Top! Bedankt!

Ben vd Hoeven 21-10-2020

Siegfried is een professional waar je als opdrachtgever blij van wordt, hij denkt mee, werkt secuur en snel tegelijk. Siegfried is duidelijk in mogelijk- en onmogelijkheden. Hij heeft bij ons een visgraatvloer gelegd van pvc. Ook bij het wijken van de vloer (kleine naad) kun je achteraf bellen en komt hij dit verhelpen. Ik zou iedereen deze professional aanbevelen.

Tim 02-10-2020

Super strak gelegde vloer!! Duidelijk met afspraken maken en de service na het leggen!! Wij zijn er heel blij mee en zal daarom Siegfried zeker aanraden!

Heleen 27-09-2020

Klantgericht, vriendelijk en een harde werker; stond versteld hoe snel Siegfried werkt! En een super strak, net resultaat. Ben erg blij met mijn nieuwe vloer!

Robby & Marianne 22-09-2020

Ook wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de gelegde visgraat
Een man die zijn vak verstaat
Dus een dikke verdiende 5 sterren !!

Paul 26-08-2020

Dik 5 sterren verdient. Vakmanschap eersteklas. Daarnaast zeer vriendelijk en passie voor het vak. Harde werker en erg netjes. Siegfried, mochten we ooit weer een vloer te leggen hebben, dan bellen we zeker jou. We raden Siegfried van harte aan.

Rick & Roos 25-08-2020

Wij zijn super tevreden over de kwaliteit van de gelegde visgraat pvc vloer, de nette manier van werken en het opgeruimde karakter van Siegfried. Een echte vakman, veel verstand van zaken en pretty in de omgang. Zeker aanbevelingswaardig!

Leander Stallen 20-08-2020

Een super nette visgraat Pvc vloer gelegd! Siegfried mag bestempeld worden als een echte vakman met zeer veel passie voor zijn werk. Naast net werk verloopt de communicatie met Siegfried ook heel soepel.
Ik zal hem dan ook graag aanbevelen!
Nogmaals bedankt!

Stijn 19-08-2020

Siegfried heeft bij ons echt topwerk afgeleverd! Een vakman die, als hij begint, niet meer is te stoppen. Erg flexibel ook. Wij wilden onze deurmat toch iets anders en Siegfried heeft hier goed in mee gedacht. Nogmaals bedankt Siegfried!

Willfred 14-08-2020

Ik heb zelden een vakman zo toegewijd z’n werk zien doen met als resultaat een prachtig gelegde PVC vloer in ons nieuwe appartement. Siegfried verdient hiermede een groot compliment!

Rich 05-08-2020

Siegfried, nogmaals bedankt voor je energie, passie en vakmanschap. Ik ben enorm dankbaar dat je bij mij de vloer hebt gelegd, het is altijd maar afwachten wie je in huis haalt, maar 100% tevreden. Tot de volgende vloer.

Kelly 04-08-2020

Siegfried is zeer kundig in zijn vak en had onze prachtige pvc vloer in no time geëgaliseerd en gelegd! De communicatie verliep daarnaast ook heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, bedankt!

Ward 23-07-2020

Erg tevreden over Siegfried, vloeren liggen er mooi en strak in. Je kunt zien dat hij veel ervaring heeft met het leggen en egaliseren.
Daarnaast een vriendelijk persoon die met passie graag over zijn vak praat.
We kunnen niet wachten tot hij de beneden verdieping ook komt doen.

Simone 21-07-2020

Wat een geweldig mooie vloer heeft Siegfried in ons nieuwe huis gelegd. Een mooie pvc visgraat vloer, waar ik helemaal verliefd op ben!
Alles is in goed en gezamenlijk overleg gegaan, met vakkundig advies over de bijkomende verschillende opties (plinten, rooster, mat, afwerking, etc).
Siegfried heeft echt passie voor zijn werk en straalt dit uit. Hij heeft de vloer heel precies gelegd, netjes volgens afspraak, werkt vlot en met veel plezier.
Dikke aanrader!

Robin 20-07-2020

Een paar weken geleden heeft Siegfried in onze nieuwbouwwoning de vloer geëgaliseerd en vervolgens een PVC visgraat vloer gelegd. We zijn erg blij met het resultaat. Het was daarnaast prettig communiceren met Siegfried. Al met al zijn wij dus zeer tevreden.

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Heleen 19-07-2020

Wat zijn we blij met onze prachtige vloer! Het was heel fijn om met Siegfried een vloerenlegger in huis te hebben die duidelijk weet wat hij doet. Dankjewel voor de goede service en vakmanschap!

Lennart Stachowitz 19-07-2020

Duidelijk iemand die zijn werk leuk. Sigfried heeft in onze woning echt een stukje vakwerk laten zien. Met oog voor detail is ons hele huis voorzien van een nieuwe vloer en plinten. Elke plank is voor het leggen bekeken op eventuele imperfecties. Ik zou Sigfried zeker aanraden wanneer je een fantastisch eindresultaat wilt.

Heleen 19-07-2020

Wat een topservice! Siegfried is vakkundig en snel!

Heleen 19-07-2020

Topkwaliteit geleverd! Siegfried is vakkundig en snel!

5 sterren op basis van 47 beoordelingen