• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Walter de Bie

1 / 1
  • Direct contact
  • Actuele persoonlijke agenda
  • Indruk van de legger via reviews


Woonplaats: Zijtaart

Mobiel: 06-22470832

E-mail: [email protected]
Walter de Bie

Vloerenservice is een online platform waar opdrachtgevers en vloerenleggers met elkaar in contact kunnen komen. De opdrachtgever en vloerenlegger gaan zonder tussenkomst van derden onderling de samenwerking aan. Zij werken op zelfstandige basis en factureren direct aan de opdrachtgever.

Op deze pagina tref je de persoonlijke gegevens, specialisme en de actuele agenda van de vloerenlegger. Tevens zie je reviews van klanten die een indruk geven van de kwaliteit van de vloerenlegger.

Voor vragen kun je zelf contact opnemen met de vloerenlegger.

 

 

 

Specialisme
Houten vloer zwevend leggen: Ja
Houten vloer verlijmd leggen: Ja
PVC vloer zwevend leggen: Ja
PVC vloer verlijmd leggen: Ja
Laminaat vloer leggen: Ja
Tegel vloer leggen: Nee
Egaliseren: Ja
Vloer verwijderen: Nee
Vloer onderhoud: Ja
Reviews
4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen
Rene 03-07-2024

Walter heeft bij ons een PVC vloer gelegd over de gehele eerste verdieping. De vloer ligt er erg mooi en strak in, inclusief plinten. Los van het feit dat hij een vakman is, is hij ook een zeer vriendelijk persoon. Hij communiceert goed en luister goed naar de wensen van de klant. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen Walter zeer zeker aan voor het leggen van een PVC vloer!

Eelco 14-06-2024

Walter heeft ons goed geholpen met een waterschade aan de houten vloer in de keuken en woonkamer. Vloer is eerst zorgvuldig verwijderd zodat de ondervloer goed kon drogen. Daarna de nieuwe vloer naar volledige tevredenheid gelegd. Goede communicatie en expertise!

Steven & Mandy 27-05-2024

Goede service en heel netjes gelegd!

R. Van Tuijn 21-05-2024

Wij hebben onze lamelparketvloer naar tevredenheid in visgraat laten leggen. Walter denkt mee in oplossingen en overlegt op voorhand het plan van aanpak.

4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen