PVC vloer als warmtebron

  • Geplaatst op
  • Door Hans van Rooij
PVC vloer als warmtebron

Pvc vloeren vloerverwarming

Wil je een onverwoestbare pvc vloer laten leggen? Dan kun je deze vloer ook gebruiken als warmtebron. De combinatie pvc vloeren vloerverwarming is namelijk een hele goede. Dit komt omdat de pvc vloer warmte erg goed kan geleiden en jouw huis dus prima op kan warmen, ook op koude winterdagen.

Je kunt pvc vloeren vloerverwarming laten leggen in het hele huis, maar ook in bepaalde ruimtes in huis. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om pvc vloeren vloerverwarming te leggen in de woonkamer, keuken en hal, maar de bovenverdieping van je huis gewoon te verwarmen met standaard verwarmingsunits.

Andere voordelen van de pvc vloer

Het aanschaffen van een pvc vloer brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de ideale combinatie van pvc vloeren vloerverwarming. Een ander voordeel van de pvc vloer, is dat deze vloer onverwoestbaar is. Ook als de vloer veel te verduren heeft, bijvoorbeeld omdat je hier veel overheen loopt, met meubels overheen sleept en bovendien huisdieren hebt met lange nageltjes, gaat de vloer lang mee.

Verder is de vloer vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. En met een investering in een pvc vloer maak je niet alleen jezelf blij, maar ook je onderburen. Deze vloer heeft namelijk vrijwel geen contactgeluid. Je onderburen horen je dus niet meer stampen als je je door het huis beweegt over de pvc vloer.